Plange de suparare ca a primit o masina :|, americanii...no comment
![]() ![]() ![]() ![]() |
Plange de suparare ca a primit o masina :|, americanii...no comment
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Ii spune mamei ca e idioata, ca i-a distrus viata.
![]() Si mama isi cere scuze. ![]() Nu poate fi decat facatura. (sau imi place sa cred ca asa e). This post has been edited by Danny_bb: 25 Jun 2008, 14:16 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Nu prea cred danny. Copii din america sunt ff rasfatati. Mai ales aia de bani gata.
This post has been edited by dvirus: 25 Jun 2008, 14:21 |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din pacate chiar nu e facatura.Acesti oameni chiar exista
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O terminata.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Alta conditie sociala, alte pretentii, alt comportament...
LE: acusi aud: ea vroia masina s-o primeasca la petrecere si i-a stricat mamica planurile ![]() This post has been edited by Vlad B: 25 Jun 2008, 15:19 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
le doresc numai asta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
de asta chiar imi e mila
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
io as puscao pe aia...
![]() Auzi,sa refuzi tu ditamai lexussu,ca...'ai de capu meu ce o-as bate.... This post has been edited by SebyAvrig: 25 Jun 2008, 15:44 |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Tipa din al doilea video (cel cu "de ce la ora 3 si nu la 7") e Janet Jackson si clipul e o parodie la o emisiune (Sweet 16).
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
iceb57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 April 07 ![]() |
A mai simtit cineva nevoia imediata de a o da cu capul de ceva pe fatuca?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
2007/ 1.5dCi
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai simplu.. vroia sa se si laude cu masina in fata altor mini-guşteri. Daca nu vorbeau in engleza se potrivea cu ce se intampla si la noi... Uitati-va la Stiri cum se cearta lumea pe un prost care nu stie sa conduca...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu inteleg.....poate mentalitatea romanului e prea inapoiata dar sa refuzi asa masini ....si pentru ce pretexte...... Eu daca primeam la 18 ani o dacie pe injectie sau o solenza cred ca saream pe taicamiu.....si astia fac fite la lexus, porche.....masini in care nici 5% din noi nu se vor sui macar sa vada cum este interiorul.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Copii copaci ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 25 Jun 2008, 17:14) Nu inteleg.....poate mentalitatea romanului e prea inapoiata dar sa refuzi asa masini ....si pentru ce pretexte...... Eu daca primeam la 18 ani o dacie pe injectie sau o solenza cred ca saream pe taicamiu.....si astia fac fite la lexus, porche.....masini in care nici 5% din noi nu se vor sui macar sa vada cum este interiorul..... Io m-am bucurat cand mi-a dat maikmea jumate din banii pt masina mea si cretinei nu-i convine ca i-a dat maicasa masina prea rpd. pffff ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
americani tampiti
eu imi aduc aminte ca la 18 ani mi-a facut tata cadou o masina SH si mi-a spus ca daca vreau alta va trebui sa muncesc din greu. Lucru perfect normal.Am fost cel mai fericit copil si ma gandeam ce parinti de treaba am dar idiotii astia care au totul de-a gata se supara ca masina nu a fost data pe data X, ca nu are culoarea albastra etc. |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
trist.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce e trist? Sau mai bine zis pentru cine? Pentru mine nu e trist. Eu cand mi-am luat masina eram in culmea bucuriei, nu mai ascultam ce zice ala, vroiam sa plec mai repede cu ea. Aveam aparatul la mine si i-am facut o poza cat era parcata in fata reprezentantei si asteptam actele, nici nu stiam sigur ca aia e. Frate, am fost fericit, ca pana la urma asta e important, si am fost fericit cand m-a dus la Padina, si am fost fericit cand m-a scos din viscolul de acolo, si sunt fericit ca daca mi se pune pata ma urc in ea si o tai la mare sau la munte la 12 noaptea. Si uite asa zambesc chiar daca am doar un clio. Panaramele alea, daca nu-si schimba mentalitatea vor fi toata viata nefericite, indiferent cati bani sau cate reusite vor avea. Si atunci, in locul cui ati vrea sa fiti?
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
corect zis domnu zax
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
nycbmw |
![]()
|
QUOTE(zax @ 26 Jun 2008, 15:20) Dar de ce e trist? Sau mai bine zis pentru cine? Pentru mine nu e trist. Eu cand mi-am luat masina eram in culmea bucuriei, nu mai ascultam ce zice ala, vroiam sa plec mai repede cu ea. Aveam aparatul la mine si i-am facut o poza cat era parcata in fata reprezentantei si asteptam actele, nici nu stiam sigur ca aia e. Frate, am fost fericit, ca pana la urma asta e important, si am fost fericit cand m-a dus la Padina, si am fost fericit cand m-a scos din viscolul de acolo, si sunt fericit ca daca mi se pune pata ma urc in ea si o tai la mare sau la munte la 12 noaptea. Si uite asa zambesc chiar daca am doar un clio. Panaramele alea, daca nu-si schimba mentalitatea vor fi toata viata nefericite, indiferent cati bani sau cate reusite vor avea. Si atunci, in locul cui ati vrea sa fiti? prefer fericit cu lexus ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu sunt fericit si cu "furia mea rosie"......ma duce unde vreau ....nu ma ploua nu ma ninge ....e ok
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mi se pare mie sau aia era o emisiune gen reality show? NU m-ar mira ca acea chestie sa fi fost regizata pt audienta , ca sa se vb de emisiune bla bla. Oricum tampiti oameni sa accepte asa ceva. Si tampiti daca era pe bune faza aia
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Numai idiotii au bani.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca as sti ca ai mei au super multi bani astfel incat sa poata sa-mi cumpere orice si eu as fi suparat daca in loc de masina neagra pe care mi-am dorit-o as primi una rosie, de exemplu
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Adica pentru tine exista 2 tipuri de masini: rosii si negre?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Era exemplu
![]() Poate eu vreau un Ferrari negru, mama stie ca vreau Ferrari si se duce sa cumpere unul, aia o mint ca rosu e cea mai tare culoare pentru Ferrari asa ca ia unul rosu. Vine cu el acasa, il acopera cu o prelata ca sa fie surpriza, eu vad forma, imi dau seama ca e un Ferrari ma bucur tare si cand il descopera vad ca e rosu si ii zic sa-l duca inapoi. ![]() (situatie ipotetica care ar avea loc in cazul in care parintii mei ar fi super bogati) This post has been edited by Shush: 29 Jun 2008, 01:14 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Glumeam oricum
![]() OFFTOPIC |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu e vina ei, e vina parintilor. Cand esti crescut intr-un fel anume, ajungi sa ai pretentii de genul ala. Daca ai tot, nu te mai bucura nimic iar viata e ca un joc jucat cu cheaturi....
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:49 |