revopsire, umm....o mica parere si un mic ajutor?..
![]() ![]() ![]() |
revopsire, umm....o mica parere si un mic ajutor?..
buruburu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|||
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Punctual:
1. A mai incercat cineva o asemenea "transformare", de data asta pe O Skoda 105 sau 120. Rezultatul il poti vedea pe site-urile cu poze haioase. Respectivul a pastrat insa tot look-ul Imprezza, inclusiv jantele aurii. Din pacate nu gasesc poza. 2. Jante pe 16 eu personal n-am vazut pe Berlina. Nu zic ca nu se poate, dar hai sa fim seriosi. Si 15 mi se pare mult. Vorbind serios, si eu imi doresc un Imprezza, dar mai astept pana ajung la unul. Nici prin cap insa nu mi-a trecut sa transform Dacia in Subaru. Treaba ta ce faci, dar ai grija ca devii subiect de misto pe forum. OZ-urile din poza is misto. Si eu ma gandeam la Superturismo, insa din lipsa de disponibil am renuntat pentru moment. Eu ma gandeam sa pun pe 14. Modificarile pe care trebuie sa le faci nu sunt substantiale. Detalii gasesti pe forum. Succes. This post has been edited by BH 59 FIF: 25 Jun 2008, 18:15 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
mai...vad ca si tu esti fan WRC...stai sa-ti spun ceva: daca ai ceva banuti cauta pe net un subaru impreza STI de dupa 93 (un amic si-a luat cu 6500 euro din germania stare f buna an 94)....ca daca te apuci tu de modificat si modifici serios...te va costa fff mult si nu cred ca se va merita! cat despre jenti, vopseste-le pe cele existente in alb....un mic rally style le va da si o vopsea alba lucioasa. Iar dacate aventurezi sa modifici....asa cum zicea si colegul de mai sus cele de 14 sunt suficiente!
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
nu era aici vb de transformat o amarata de dacie Break intr-un impreza..insa cu albastrul care-l gandesc pt. caroserie..nu vad altceva mai potrivit decat jenti albe...asta unu la mana....ca in imaginead e mai jos...
Kronos_Xsara_WRC_2006_1.jpg ( Size: 146.62k ) Number of downloads: 1067 si de asemenea...vopsita doar in albastru simplu...ar arata prea sec.. ![]() Impreza_WRC_Prototype_06_1.jpg ( Size: 77.82k ) Number of downloads: 1219 daca aveti alte idei.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Pentru inceput, daca nu iti surade ideea cu trecerea la 4 prezoane, cauta niste jante canada, vopseste-le in culoarea pe care vrei si coboar-o. Varianta cea mai simpla ar fi sa tai din arcuri, alta ar fi sa le schimbi cu unele de Nova. Alta, pe care am auzit-o de curand (si chiar suna bine) ar fi cea cu arcurile de BMW E30 sau Alfa 146. Crede-ma, un Break nu are nevoie de spoilere sau praguri. (Eu stiu cel mai bine, acuma le-am dat jos
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
e si asta o boala sa faci break-ul sa arate ca subaru, e ceva.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
ramses86 |
![]()
|
fii atent:
1: nu numi amarata dacia ta ca s-ar putea sa primesti 2 palme peste ceafa...de exemplu de la sefu Siconi ![]() 2: lasand glumele la o parte' vopseste jentile in alb, coboara garda la sol (search si gasesti), eventual fa un upgrade la motor sau imbunatateste-l pe cel actual; du-te pe la dezmembrari si cauta dade gasesti scaune de raliu;tot pe la dezmembrari chiar remat poate dai de praguri si eleroane ...eventual spoliere (ai grija sa nu iti alegi ceva piese sa-ti aata masina ca la tara...) cu vopsitul...hm...daca ai bani si vrei ceva de calitate du-te la o vopsitorie la un dealer auto si iti alegi tu acolo o culoarea frumoasa si o sa-ti iasa excelanet, sau daca esti restrans rau de buget ca mine, iti iei tu una bucata cutie vopsea + o cutie lac si faci rost de la un amic de un compresor si de un pistol si incerci imposibilul....rezultatele vor fi satisfacatoare! culori caroserie-jenti ce ar functiona: rosu+alb; albastru metalizat+alb, Albastru inchis + alb sau auriu (am vazut in magazine spray crom effect auriu..ii super! ) 3 si cel mai important e sa ai timp de lucru si rabdare....multa rabdare si sa speri ca o sa castigi la loto...iti iei un impreza..si imi iei si mie ca e si masina mea de vis ![]() succes ps: uita de ideea cu subaru world rally team say 555 sau alte decalui...o sa cam rada lumea de tine. in schimb baga pe google car decals si iti vei putea alege un model interesant gen rally si la o firma care face stickere ti-l faci si gata! |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
Nici nu m-am gandit la spoilere...sau bara fata schimbata..singurul lucru care imi suradea era un wide-body-kit de Lancia Delta...care fiind la fel de patratos ca si dacia..ar trebui sa se potriveasca de minune:)si la eleronul de pe haion..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ramses86 |
![]()
|
adica...de fapt...si prin urmare datorita........nici tu nu sti ce vrei:P ai vrea ce am vrut eu candva: rally car din dacia da fara sa modific nimica ca n-am bani:P
atunci iti ramane doar vopseaua....aia nu e greu de modificat dar vezi ca daca modifici culoarea din talon, trebuie sa treci pe la rar pt modificari... uite link pt idei... This post has been edited by ramses86: 25 Jun 2008, 21:19 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
Deci...eu stiu ce vreau...problema e ca nu gasesc tot ce-mi trebuie..si banii evident..de ce nu se reintroduce trocul?.....as prefera sa dau 14 saci de cartofi crescuti in ograda proprie pt. 5 jenti decat nush cate meleoane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() App.....doar rally car din dacie?....eu ma gandeam cat se poate de serios sa-i montez un motoras de Rx-8 ca tot e mic de doar 1.3 dar fortos nevoie mare... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ramses86 |
![]()
|
rx8? mo chance...e motor rotativ....si e comandat de computator de bord
![]() da exista topicuri...da un search si o sa vezi ca oamenii monteaza diferite motoare de golf II....sau cauta pe youtube SGM sau dacia WRC sau dacia sport |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
Sii..ce daca ii rotativ...practic dupa o revopsire completa...m-as alege cu un gol..acolo unde a stat motorul..si atata timp cat .....caroseria..ar rezista teoretic la sarciinile produse de motor..si nu-mi fuge motoru lasand caroseria in urma.. e perfect....dpdv tehnic..it is possible
![]() Offf......m-ati derutat ma jur ![]() ![]() ms06lan4.jpg ( Size: 64.66k ) Number of downloads: 1193 Si am facut adineaori un google ..si caut stickere pt. masina...si nimic nu ma multumeste..dar absolut nimc... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(buruburu @ 25 Jun 2008, 23:12) Sii..ce daca ii rotativ...practic dupa o revopsire completa...m-as alege cu un gol..acolo unde a stat motorul..si atata timp cat .....caroseria..ar rezista teoretic la sarciinile produse de motor..si nu-mi fuge motoru lasand caroseria in urma.. e perfect....dpdv tehnic..it is possible ![]() Offf......m-ati derutat ma jur ![]() ![]() ms06lan4.jpg ( Size: 64.66k ) Number of downloads: 1193 Si am facut adineaori un google ..si caut stickere pt. masina...si nimic nu ma multumeste..dar absolut nimc... ![]() ![]() Pune niste poze cu dacia ta in stadiul care este acum,dar nu poze cu telefonul,cu aparat foto daca se poate.Multumim. |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
buruburu |
![]()
|
momentan nu va pot pune decat una singura...si da..facuta cu telefonul..insa rezolutia este destul de buna...chiar mai buna decat a fotografiilor care le-am aratat eu cu WRC-urile
![]() DSC013612.JPG ( Size: 286.3k ) Number of downloads: 1040 o sa fac maine mai multe..... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ramses86 |
![]()
|
e misto ca e modelul cu farurile patratoase...la astea le tipi niste pleoape si arata f bine!
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(buruburu @ 25 Jun 2008, 19:53) E in Sfantu iegzact una ca asta,si nu e facatura.O fii fost terminata "outside" si astia au adus-o aici.Merge de manca norii,m-a depasit odata de aveam impresia ca stateam pe loc.Daca o mai prind ii trag cateva poze! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
buruburu, pari om de inteles. Asa ca lasa masina cum este si nu-ti bate joc de bani! Va iesi o panarama scumpa si atat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ramses86 |
![]()
|
muttle...de acord cu tine!
buruburu: ideea e sa nu faci din dacie ceva ce nu va putea fi niciodata. iti recomand sa lasi vopseaua asa, sa pui niste capace sau daca gasesti jenti din aliaj faine si eventual niste decaluri nu foarte complexe! pleoape pe faruri eleron la breack nu prea merge...si cam atat! A da...fa motorul klumea si roaga-te sa castigi la loto! Daca castigi i-ami si mie un subaru si bem o lada de bere:P |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
Eu ma gandeam la o metoda mai simpla decat a castiga la loto....nu mai mananc paine si economisesc un leu si un pic pe zi......timp de.......350+ ani....si atunci o s-o am in sfarsit
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
Masina aia albastra (WRC) e de vanzare din cate stiu eu. O iei gata facuta. Baga un ochi la DRT daca vrei sa vezi mai multe poze cu ea. Jantele de pe ea sunt ATS Champion sau Cup.
This post has been edited by BH 59 FIF: 26 Jun 2008, 12:46 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
|
buruburu |
![]()
|
Da de ce s-o iau de-a gata cand am planuri chiar mai marete legate de dacia mea?
![]() Jentile sunt faine..dar tot in 4 prezoane..i need 3 ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
baga 195/45/16;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
buruburu |
![]()
|
eu cred ca 195/55/15 sunt chiar prea mari....m-as gandi sa le pun pe 14....
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
Jante in 3 prezoane, cu distanta de 150 mm intre gauri gasesti Gotti, Mad'in, Momo, PLS si alte cateva marci. Deci diverditatea n-ar fi problema. Problema e ca sunt extrem de rare (in principal la noi), iar noi sunt extrem de scumpe (aprox. 1000 - 1200 Euro cele mai ieftine) Pe de alta parte, pentru montare e nevoie sa latesti aripile (in cazul majoritatii acestor jante). In concluzie, 4 prezoane nu suna asa rau.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
|
buruburu |
![]()
|
Am observat ca sunt fffff rare..in special la noi....ca am spus mai sus..ca desi am cautat pe forum topicul jentilor in 3 prezoane...nu prea m-a multumit nimic din ce am vazut...si aham...se pare ca daca schimb puntea spate si fata..si intaresc usor arcurile....as avea 4 prezoane in stare perfecta de functionare, iesind mai ieftin decat jenti in 3 facute la comanda? ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ramses86 |
![]()
|
vezi sa nu ajunga asa:
Attached thumbnail(s) Midnight_Racers_Baia_Mare_tuning_original.jpg ( Size: 93.46k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
buruburu |
![]()
|
pai oare de ce am inceput topicul asta...? ca sa ascult sfaturi de la voi..si ca sa-mi modific planul in asa fel incat sa nu ajunga asa..
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
buruburu |
![]()
|
Revin cu intrebari odata ce am mai citit si eu ceva pe acest forum
![]() ![]() 1.Motor+cutie de la noul break+ un nou filtru de aer 2.Motor+cutie de pe papuc de 1.6 ![]() 3.Motor de papuc, cutie de supernova ![]() 4.ca tot vine vb de papuc...aveti careva fisele tehnice de la break-ul generatia 98 si papucul 4x4....m-ar interesa sa trec pe tractiune integrala Vacuta mea. ![]() 5.daca motorul si cutia de dacie..intra intr-un renault fuego..de ce nu s-ar potrivi un motoras si cutie de fuego...(motorasul de 1,6 naravas de vreo 90+ cai)..cuplati cu o tractiune integrala ar trebui sa mearga bine nu? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
ramses86 |
![]()
|
varianta optima dpdv al meu e varianta 6: cutie+ motor de supernova sau solenza
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
dupa cum se vede stiu ca esti fan subaru, si iti plac masinile AWD (all wheel drive) dar cu o cutie de papuc 4x4 nu prea poti sa-ti indeplinesti dorintele, deorece aceasta nu e facuta sa mearge permanent 4x4 si doar la nevoie(noroi, zapada, cand tractezi alta masina, etc) plus ca nu poti merge nici viteza prea mare un max 40-50 km/h in 4x4.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:36 |