plasma panasonic, intrare cablu?
![]() ![]() ![]() |
plasma panasonic, intrare cablu?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ar trebui sa vada, din moment ce scrie compatibil CATV, nu stiu cum e la modelul asta dar la unul ceva mai vechi, PV7, intrarea nu e vizibila la prima vedere e cumva la 90grade fata de restul mufelor.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa aiba si intrarea de TV coaxial, din moment ce are tuner (care nu pare a fi digital) si sunt descrise compatibilitatea si sistemul de acord cu cautare automata.
Dar... ai citit manualul? Unde sunt descrise si aratate toate conexiunile. Partea cu RTFM este importanta. Adevarul e ca si la Toshiba meu, intrarea TV coax este indreptata in jos, trebuie sa te uiti de sub tveu. Daca te uiti din din spate, nu se vede. |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
are intrare de cablu coaxial din informatiile care sint sigur are
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 287.92k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am manual:D
n-am zis ca am televizorul si nu gasesc gaura. voiam doar sa stiu daca exista, sa nu iau teapa! |
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
da, multumesc.
are intrarea respectiva, daca vrea cineva, sa zica si marchez o poza! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:53 |