Se poate sterge un topic doar pe considerente, religioase ??? Mi-a disparut un subiect fierbinte
![]() ![]() ![]() |
Se poate sterge un topic doar pe considerente, religioase ??? Mi-a disparut un subiect fierbinte
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Subiectele religioase-s cele mai sensibile cu putinta. De cate ori au existat pe DC a iesit cu scantei mari, sudura-n autogen se facea p-acolo. Parc-odata mai demult s-a enuntat o regula (inexistenta-n regulamentul forumului totusi) conform careia tipul asta de subiecte-s interzise aici.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Nu iesisera scantei, se vorbea civilizat si se aduceau dovezi pro si contra. erau stiri date pana si la tv/internet, de ce sa fie mai problematic aici ?
Problema-i alta, unii sunt mai moderatori ca altii, mai barbati, se sterg aiurea dupa bunul plac, am mai avut un subiect in legatura cu cei care acopera numerele masinilor in poze (satira si umor ), si ala a fost sters de cineva care a avut o supernova verde cu numerele acoperite(asta ca sa nu-i dau numele, dar sa se simta). Nu condamnam pe nimeni, chiar eu am ajuns sa nu mai afisez nr masinii mele, era un topic tip gluma. Degeaba au sarit unii colegi in apararea mea atunci, nicio explicatie sters si gata. Ba mai mult unul dintre colegi, intrigat de stergerea acelui topic, a deschis chiar el unul in care intreba de ce s-a sters subiectul meu. Rezultatul ??? A fost sters si al lui imediat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by Axe: 27 Jun 2008, 08:18 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
vreau explicatia inchiderii, altfel se poate inchide acest loc unde se dezbat problemele forumului daca asa se inchide gura oricui ?!
Si apropos, daca au mai patit si altii ca mine este un punct in plus sau in minus pt acest forum ??? This post has been edited by Axe: 27 Jun 2008, 08:22 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Probabil ca o sa primesti explicatia...nu ai incercat cu un pm? mie mi se pare mai usor decat sa fac un topic...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
un pm unde ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
auzi, la urma urmei, chiar nu poti sa-ti continui viata linistit fara sa afli ce cred userii despre moralitatea fetelor bisericesti? Iti zic eu care e concluzia. Nici una!
P.S. Daca erai in Afghanistan acum erai cu cateva kile mai usor in urma dezmembrarii ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
Axe..Cum unde?? La unul din moderatorii care modereaza in aria in care a fost inchis topicul..cred ca primeai un raspuns normal ,civilizat si la obiect..
Fratzica ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 27 Jun 2008, 08:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Nu inteleg treaba cu dezmembrarea , ma rog .....
Problema nu este ca a inchis topicul "x", problema este MODALITATEA DE A STERGE AIUREA UN TOPIC UNDE NISTE MURITORI EXPRIMAU PARERI, si daca esti moderatorul "Y" nu trebuie sa te crezi Dumnezeu, nu-ti place ce a zis nushcare, stergi si gata da-i in colo pe prostii aia ! ***Ok, atunci astept explicatia civilizata aici, cu respect ! ***MULTUMESC celor care mi-au dat ceva plus la reputatie, se vede treaba ca oamenii apreciaza pe unul de-al lor care se ia de "conducere" cu riscul unui ban ! This post has been edited by Axe: 27 Jun 2008, 08:34 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Fratzica |
![]()
|
Ideea e ca daca erai in Afghanistan si puneai la indoiala pe Mohammed sau pe vreun Iman (parca asa le zice "preotilor" musulmani, nu bag mana in foc) nu se statea la discutii, se inchidea topicul, se gasea initiatorul si se dadea "warn". N-ai vrea sa stii in ce consta ban-ul
![]() Ca o parere personala subiectul mi se pare oricum de 2 bani, si nu, nu eu ti-am sters topicul, n-am privilegii in aria aia. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Axe |
![]()
|
Aha, acum am inteles ce vrei sa spui. Daca ar fi sa fie omorati toti cei care comenteaza un preot pt pedofilie, homosexualitate, sado-maso etc probabil ca trabuie sa murim toti.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.crestinortodox.ro/forumactive/index.php
ia uite aici, ai mai multe sanse sa primesti un raspuns zic eu, aici pe forum un raspuns mai concret decat "Laser frate" nu cred ca vei gasi. L.E. Ahahahahahahahahah ![]() http://www.crestinortodox.ro/forumactive/i...4&act=pl&t=3446 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Chiar nu am vrut sa scriu nimic, dar nu ma pot abtine ... Axe spune-mi ca e o gluma defapt ... sau ca nu ai inteles regulamentul forumului ... sau ceva de genul asta ...
Scrie frumos in regulament: h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor. i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru. De ce nu poti sa ai rabdare si sa intrebi frumos ? de ce consideri ca cineva a facut ceva impotriva ta ? de ce consideri ca din cauza ta s-a inchis topicul ? de ce crezi ca cineva are ceva cu tine ca om/persoana/ins/individ si primesti warn si reputatie (de care o fi) ? Concluzie: CITITI regulamentul ... cand vedeti ca ceva nu este acoperit avem o problema (sa-i spunem administrativa) ... altfel ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ 27 Jun 2008, 09:37) Chiar nu am vrut sa scriu nimic, dar nu ma pot abtine ... Axe spune-mi ca e o gluma defapt ... sau ca nu ai inteles regulamentul forumului ... sau ceva de genul asta ... Scrie frumos in regulament: h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor. i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru. De ce nu poti sa ai rabdare si sa intrebi frumos ? de ce consideri ca cineva a facut ceva impotriva ta ? de ce consideri ca din cauza ta s-a inchis topicul ? de ce crezi ca cineva are ceva cu tine ca om/persoana/ins/individ si primesti warn si reputatie (de care o fi) ? Concluzie: CITITI regulamentul ... cand vedeti ca ceva nu este acoperit avem o problema (sa-i spunem administrativa) ... altfel ![]() Pai si nu ti se pare ca cer expres sa mi se dea exlicatii mie si celor ce au avut amabilitatea de a scrie pe topicul respectiv ? CER EXPREEES ! Nu am intrebat frumos ? Si ultimul raspuns la itrebarile tale: nu cred ca are ceva cu mine, am spus ca sterge ce nu-i place, fara nicio lege/explicatie/regula etc. This post has been edited by Axe: 27 Jun 2008, 09:45 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cum ar fi sa scriu ceva de genul ?
AXE HAI MAI NU AI AMBITIE MAI FA UN TOPIC CE DACA L-AU STERS AIA ... LASA CA NU ARE NIMIC, !!!!!!!!!!!!!!!!! CE INCA NU AI FACUT ALTUL ... VAIIIIIII !!! Cum "suna" ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
M i h a i |
![]()
|
g) Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat
|
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Warn!!!!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Axe |
![]()
|
gotty nu mai pune paie pe foc
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cmandrei |
![]()
|
Te-ai gandit ca exista o posibilitate ca cel care a sters topicul sa nu fie inca logat, adica sa nu fi intrat azi pe forum ? Cel mai sanatos, cred eu, ar fi fost sa dai PM catre moderatorii de la cafenea + un admin.
Spor la treaba, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
ok atunci va rugam putin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Axe: 27 Jun 2008, 10:56 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE h) Forum-ul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive. ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
gotty |
![]()
|
Warn!!!
![]() This post has been edited by gotty: 27 Jun 2008, 11:10 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Axe |
![]()
|
deci fara pictograme, gata se interzic pictogramele(aici radeti), suntem inca in asteptarea binevoitorului care a sters topicul pt cateva explicatii(aici mirare sau furie). Sau il asteptam sa inchida si acest subiect miseleste(ne miram, oaaaaa). A se vedea ca nu am mai folosit emoticoane ! (rasu-plansu)
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata
Aici se da stingerea. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:41 |