Telecomanda radio CD Panasonic
![]() ![]() ![]() |
Telecomanda radio CD Panasonic
biker17 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 25 February 07 From: tg-jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ai dat un search pe net pe google ???
eu a scris in google CA-RC80N si am ajuns la concluzia ca e vreo 70Ron o telecomanda si ai de unde so iei doar cauti... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu vrei sa dai comanda pe net incearca sa mergi la Service-ul autorizat Panasonic din orasul tau. Eu stiu ca am gasit la al meu (CQ-C3301n), dar nu mi-a convenit pretul (120 de lei).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In principiu ar merge orice telecomanda universala ... trebuie doar sa gasesti codul potrivit.
Totusi ti-as recomanda una originala ... acum depinde de bugetul tau. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
biker17 |
![]()
|
Ce cod trebuie sa fie potrivit? ca nu ma pricep la asa ceva. poti sa fii mai explicit?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru fiecare marca/ model de aparat exista un cod de programare a telecomezii.
Pentru ca nu toate lucreaza la fel. De ex o telecomanda de la firma X nu o sa mearga si la firma Y ... De obicei telecomanda universala iti vine si cu o lista de coduri ptr marcile/modelele cele mai cunoscute dar are si o cautare manuala ... in caz ca nu te regasesti in lista. De asemenea, sunt telecomenzi universale pe care poti sa programezi mai multe aparate (TV, video, CD player ...) si mai nou am vazut una care merge si ptr aer conditionat! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
biker17 |
![]()
|
Pana la urma am cumparat un mp4 player(neavand telecomanda am cautat o solutie ''remote'') printr-un cablu 3.5 to 3.5 mm prin intrarea AUX. Problema e ca dupa un timp (15-30 minute) de redare de pe mp4 player, apar distorsiuni , bazaituri (cum se aude un post de radio cu receptie slaba). Din ce cauza sa fie? radio cd nu poate fi pt ca cd-urile si radio le reda fara probleme, mp4 playerul e nou si se aude bine in casti. Poate fi de la cablu? dar daca ar fi de la cablu nu ar face intotdeauna asa? prima oara am crezut ca s-a descarcat mp4.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
eu nu priceo utilitatea telecomenzii pentru cd player in masina...am si eu si nu am folosit-o niciodata...mai ales daca ai comenzi la volan
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
biker17 |
![]()
|
Daca ai comenzi pe volan e inutila dar eu n-am asa ceva(am o Dacie din 2000)
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
cosminwon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 6 December 06 ![]() |
Am vazut cam tarziu ca in topicul asta cineva are nevoie de o telecomanda de cd Panasonic.AM EU UNA ORIGINALA CARE ESTE DE CD PLAYER,DAR CU SIGURANTA MERGE SI LA CASETOFON AUTO.DACA MAI VREA CINEVA,MA GASESTE LA ID COSMINWON TELECOMANDA ESTE NOUA!
|
--------------------
masina de cacat
de n-as fi mai avut-o
uyry
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Salut,tarziu,dar poate mai ai nevoie de telecomanda.Am una nefolosita de pe un CD-palyer Panasonic.Eu in general nu folosesc telecomanda si sunt dispus sa ti-o vand daca vrei.ID emy_charming4u .Sal!
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 3 Feb 2010, 10:11) Salut,tarziu,dar poate mai ai nevoie de telecomanda.Am una nefolosita de pe un CD-palyer Panasonic.Eu in general nu folosesc telecomanda si sunt dispus sa ti-o vand daca vrei.ID emy_charming4u .Sal! si eu am un cd-mp3 player panasonic model CQ-C 1313 NE, dar s-a stricat zilele trecute asa din senin......oricum, daca reusesc sa-l repar imi poti spune daca ar fi buna telecomanda ta la el si pretul la care te-ai gandit? later edit: merci whitecar pt sfaturi si promit sa le urmez This post has been edited by nWo: 3 Feb 2010, 15:08 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:34 |