flacari
![]() ![]() ![]() |
flacari
tiger_style91 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 breack
1992
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ti-a trecut prin cap ca daca vopseaua e 'aceeasi culoare' nu se va vedea?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si e legal daca suprafata ""flacarilor" nu depaseste 30% din suprafata vopsita
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tiger_style91 |
![]()
|
"nu ti-a trecut prin cap ca daca vopseaua e 'aceeasi culoare' nu se va vedea?"
se vor vedea flacarile deoarece vopseaua de pe masina este lucioasa iar flacarile vor fi mate ![]() |
--------------------
dacia
1310 breack
1992
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deci tu nu vrei sa arate ca niste flacari, ci ca niste urmari nefaste ale unor flacari trecute pe vopseaua ta. Pai zi asa frate.....
Oricum, ceva mai penibil decat flacari pe dacia.....mai greu. Dar noah, tine de nivelul fiecaruia... This post has been edited by driverx: 2 Jul 2008, 16:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Drivere... fiecare face ce vrea si, pana la urma e treaba lui. Daca lui ii place...
Dar trebuie sa-l avertizam si ca lumea, cel putin majoritatea, o sa rada a zeflemea de masina si nu cred ca va zice cineva "Uau... ce fain...". Pentru initiator, mai bine baga banii in altceva mai cu folos sau in benzina sau in chestiile care se vor defecta la masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si eu de acord cu colegii, ca e penal sa pui flacari pe dacie.
Sfatul meu. Ori ii dai o vopsea frumoasa, ori iei in smilger f.f.f.f. fin, dai peste tot si pe urma o iei la lustruit cu ceara sau polish. Iti garantez ca va intoarce multa lume capul admirativ dupa o masina cu vopseaua lucioasa ca in expozitie. This post has been edited by vis-a-vis: 2 Jul 2008, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tiger_style91 |
![]()
|
Multumesc tuturor!!! Cred k m-am razgandit in privinta flacarilor:D....
|
--------------------
dacia
1310 breack
1992
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pacat, o dacie break cu flacari pe ea (eventual si c-un eleron) nu vezi chiar in fiecare zi.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai repede vezi cu flacari in ea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:19 |