[CUMPAR] planetara scurta, 5 trepte dacia 96
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] planetara scurta, 5 trepte dacia 96
bebe_cristiano |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 November 07 From: Bucuresti - Mogosoaia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|||
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
daca aflii ceva sa imi dai si mie un PM ceva...am si eu nevoie de 1 bucata...mrs
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde mult de buget.Eu le-am schimbat pe amindoua acum o luna si au costa 1.9 mil bucata(ricambi),sunt reconditionate in italia si arata ca noi.Din ce cercetari am facut pe forum cam astea ar fi cele mai buna in raport calitate/pret.Am facut cam 1500 de km pana acum deci nu e relevant ca inca nu bat.La recoplanet am inteles ca nu se mai fac reconditionari calumea iar in targ nici sa nu te gandesti.Sper sa te ajute informatiile.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
bebe_cristiano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 November 07 From: Bucuresti - Mogosoaia ![]() |
cam atat as putea sa dau pe una, pana in 2 mil. si eu am inteles ca la tunari nu se mai fac reconditionari de calitate. de unde as putea sa cumpar una reconditionata, ricambi?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca esti tot din Bucuresti.Eu le-am luat de pe Strada Maica Domnului,dinspre Stefan cel Mare inspre Piata Gemeni sunt 3 magazine auto dacia,la al doilea.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Am planetara dacia, scurta, 2 bucati, le dau cu plata la montare si restituire daca nu functioneaza. 150 lei, 280 lei amandoua.
|
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
bebe_cristiano |
![]()
|
up!
pt f.marinescu, te rog da-mi un bip la 0767117708 si te sun eu pt ca intru mai rar pe net |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|
bebe_cristiano |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:58 |