Accidente Sandero, acdcidente cu sandero
![]() ![]() ![]() |
Accidente Sandero, acdcidente cu sandero
oboman1980 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
And the point is ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
"Habar nu am ce inseamna aia siguranta pasiva si trebuie sa afle toata lumea"
![]() "PS. Am solenza" ![]() This post has been edited by ssilviu: 7 Jul 2008, 18:37 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
yo9hrb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 12 December 06 From: Ploiesti ![]() |
Pai este foarte bine ca o masina sa se sifoneze destul de mult intr-un accident. Sa ne gandim un pic d.p.d.v. teoretic. O masina cu masa m are o viteza v. Deci are o energie cinetica m*v. Intri cu ea intr-un zid. Toata energia aia se consuma in momentul impactului. Cum? Simplu: o parte e folosita pentru deformarea tablelor, iar o parte o simt pasagerii. Cu alte cuvinte mai bine scapi cu viata dintr-o masina facuta varza, decat sa devii ingeras si masina o rezolva urmasii cu o mana de chit si un kil de vopsea. N-ati vazut in ce hal ajung masinile de F1? Si pilotul pleaca pe picioarele lui (ma rog, nu mereu).
|
--------------------
Dacia
MCV/Sandero
2008
- PH-10-DBV, PH-10-PAR
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si io-am vazut azi unu in Brasov, era facut sandwich intre un bemeveu si un haudi.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa asteptam sa fie testat la euroncap. cred ca va avea 4 stele euroncap
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Articolul:
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/tre...080706-05432647 Tin sa precizez pentru cei care nu stiu ruta, drumul acela Timisoara - Mosnita - Albina la unele ore e o coloana in ambele sensuri care abia se misca. In zona s-a construit destul de mult si sunt multe drumuri laterale neasfaltate de access. Oricand te poti trezi ca unul din coloana face stanga in timp ce altul depaseste cate 3-4 masini deodata. Pe scurt traficul pe acea ruta e o "reteta pentru dezastru". Tot ce trebuie e un zmeu pe sosea si un moment de neatentie al altuia. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:36 |