ROLUL REGULATORULUI DE PE RAMPA!, CE SIMPTOME ARE MASINA DACA NU FUNCTIONEAZA???
![]() ![]() ![]() |
ROLUL REGULATORULUI DE PE RAMPA!, CE SIMPTOME ARE MASINA DACA NU FUNCTIONEAZA???
cosmin_ms |
![]()
|
||
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ai scos furtunul care vine de pe galeria de admisie si mergea mai bine, ce mai astepti? Schimba regulatorul.
Regulatoruld presiune are o membrana cu arc, si in functie de depresiunea din galerie impinge mai mult sau mai putin membrana in jos (deprepresiune mica impinge mult, deprepesiune mare, impinge putin). Cu cat impinge mai mult cu atat presiunea in galerie este mai mare pentru ca injectoarele sa lucreze la aceeasi presiune globala (galerie + rampa) Cum la relanti depresiunea in galerie nu este mare, inseamna ca regulatorul nu elibereaza suficient arcul ca sa bage presiune in galerie mai mare (pe romana arcul de la regulatorul de presiune s-a slabit). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
mersi fain!am sa incerc chestia asta!doar ca am scris aici pt ca nu am mai intilnit in tot siteul asta pe cineva cu regulatorul bulit
![]() respect |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
subiect inchis!problema era din pompa de benzina.inlocuit.azi curat rezervorul(am gura de umplere sparta sau crapata)se umple repede de praf,care se depune repede ca nisip pe fundul rezervorului.nu exagerez deloc atunci cand afirm ca am pe fundul rezervorului,in jumatatea din fata,vreo 5 mm de strat nisip.
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 2
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Interesant ca nu a fost din regulator si ca mergea pompa bine la turatii mai mari...
Hm, bine ca nu mi-ai scultat sfatul, ca schimbai regulatorul degeaba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:12 |