probleme cu semnalizarea, avarie da, semnalizare nu
![]() ![]() ![]() |
probleme cu semnalizarea, avarie da, semnalizare nu
Laurentiu NEGRUS-COSTIN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Break
1995/1397 cm3
- is-53-usl
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
De regula din comutatorul de avarii.Verifica,cu contactul pus,daca ai tensiune pe siguranta 5.Daca nu ai atunci de vina este interupatorul de avarii care trebuie schimbat.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
din cate stiu eu avaria si semnalizarea sunt pe sigurante diferite, presupun ca ai verificat sigurantele. Daca da si totul e ok, atunci verifica circuitul cu ajutorul unui multi-ampermetru, vezi daca ai tensiune la intrarea in siguranta pt semnalizare si dupa aia pas cu pas pana la comutator. Totul cu contactul pus ca altfel nu ai tensiune in circuit.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Posibil sa se fi oxidat contactele de la mufa contactorului de semnalizare .
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
vezi sa nu ai fire puse aiurea la comutatorul de avarii,poate iti este de ajutor
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627437541 Bafta! P.S.-verifica si contactele de la maneta de semnalizare directie |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Laurentiu NEGRUS-COSTIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 July 08 ![]() |
QUOTE(pcostica @ 8 Jul 2008, 15:23) vezi sa nu ai fire puse aiurea la comutatorul de avarii,poate iti este de ajutor http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627437541 Bafta! P.S.-verifica si contactele de la maneta de semnalizare directie ati avut dreptate: erau inversate firele de la comutatorul de avarie; mai mult si comutatorul de semnalizare avea contactele oxidate. ultumesc mult pentru ajutor! |
--------------------
Dacia 1310
Break
1995/1397 cm3
- is-53-usl
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Releul de avarii la daciile de dupa 90 este tot chestia aia termica, bimetalica sau ce mama mamicutzei ei o fi? Intreb pentru ca si eu am dat jos instalatia electrica de pe masina, care era in cel mai bun caz "varza" am recuperat toate firele care erau intr-o conditie buna si m-am apucat de am facut-o de la 0. Dar la avarii am folosit tot releul de semnalizare, am eliminat acel bimetal care exista intr-o cutie de aluminiu.
De asemenea am luat alimentarea spre releul de semnalizare de pe blocul de lumini, de la firul care vine direct de pe baterie. Nu am nici o siguranta intercalata pe partea de semnalizare, avarii pentru ca nu ii vad rostul, atata timp cat firele sunt izolate corespunzator iar releul de semnalizare este in parametrii nu poate arde nimic. Cei de la itp or avea ceva de comentat cand le duc sapt viitoare masina la revizie? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Du-o repede pana nu itzi ia foc!Dupa ,o duci degeaba.Trebuie sa intelegi o regula simpla:toti consumatorii trebuiesc legati pe sigurante,nu de alta ,dar ca sa poti dormi linistit.Daca nu ia-ti un stingator cat mai mare.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Acuma lasand ironiile la o parte, se uita aia la itp daca e siguranta pusa la semnalizare sau nu?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
se uita !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Alta parere?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Aia se uita daca ai semnalizare, avarii, pozitii, lumini, ceata, etc TOATE FUNCTIONALE.
Ca tu vrei sa iei foc in drum, problema ta. Numai ca, pliz, spune-ne traseul tau, in caz ca iei foc sa nu stam blocati in trafic pina se rezolva problema. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:32 |