problema cutie de viteze, va rog ajutatima multumesc anticipat
![]() ![]() ![]() |
problema cutie de viteze, va rog ajutatima multumesc anticipat
unstrain_bruma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- sv-09-sss
|
|||
tzunami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 April 08 ![]() |
si eu am o problema cu cutia. in locul de parcare trebuie sa urc o bordura cu spatele si dupa ce e inalta sa spart si o tiava de apa si baietii care au venit sa repedieze avaria , dupa ce au spart asfaltu miau lasat ditamai groapa neastupata, si acuma cand parchez mai ating cateodata
pana cand am atins odata mai tare mia ridicat toba si am lovit in tija de la schimbator a sarit din marsalier si pauza viteze 1,2,3,4 numai a 5 a mergea am dat jos cutia si am desfacut capacul care e la capatul cutiei peste pinionu 5. constatare: tijele alea care ies din cutie au in capat un fel de "U" in care loveste cautatoru pentru a schimba viteza, cand am lovit fiind in marsalier cautatoru mia sarit fortat intre piesa in forma de "U" de pe tija de marsalier si tija de viteza 1 si 2 iar piesa respectiva sa deformat (poze cu piesa defecta in urma loviturii) poate aceiasi chestie e si la tine cu tija de la pinionu5 (sa uzat in timp) bafta in rezolvarea problemei Attached thumbnail(s) Imag008.jpg ( Size: 109.42k ) Number of downloads: 99 Imag009.jpg ( Size: 108.87k ) Number of downloads: 97 Imag007.jpg ( Size: 95.04k ) Number of downloads: 88 |
--------------------
dacia
1310 break CL
1996
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Schimbatorul se misca normal? Poate e cazuta din tampoane. Incercati si voi sa vorbiti mai "citetz" ca nu intelege astia dã citeste.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(tzunami @ 11 Jul 2008, 23:33) pana cand am atins odata mai tare mia ridicat toba si am lovit in tija de la schimbator a sarit din marsalier si pauza viteze 1,2,3,4 numai a 5 a mergea am dat jos cutia si am desfacut capacul care e la capatul cutiei peste pinionu 5. constatare: tijele alea care ies din cutie au in capat un fel de "U" in care loveste cautatoru pentru a schimba viteza, cand am lovit fiind in marsalier cautatoru mia sarit fortat intre piesa in forma de "U" de pe tija de marsalier si tija de viteza 1 si 2 iar piesa respectiva sa deformat (poze cu piesa defecta in urma loviturii) poate aceiasi chestie e si la tine cu tija de la pinionu5 (sa uzat in timp) bafta in rezolvarea problemei Aceeasi problema am avut si eu:intra a 5a si marsarierul,mai fortat.eu am scos-o din acel punct printr-o metoda simpla;am bagat marsarier asa mai fortat si am turat motorul,apoi am dat drumul brusc la ambreiaj,dupa care maneta a inceput sa balbaie si sa se miste inainte-inapoi;din acea zi imi intra perfect vitezele,de altfel asa imi intra si inainte.metoda asta de deblocare mi-a zis-o un mecanic care la inceput am crezut ca face misto de mine:cum adica sa bag masarier,sa turez motorul si sa dau drumul brusc la ambreiaj?credeam ca vrea sa lovesc pe altu;am pandit pana nu mai era nimeni in spatele meu si am incercat,apoi i-am multumit ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:46 |