De ce sport = fotbal ?, valabil numai in romania
![]() ![]() ![]() |
De ce sport = fotbal ?, valabil numai in romania
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Simplu... Se vinde.. A fost odata o emisiune in care a ufost invitati de la Gazeta si au fost explicatii: romanul e prea sarac sa practice alte sporturi!
Asa, eu iubesc baschetul, dar in Bucuresti inumar pe un singur deget unde pot juca: Politehnica! .. Fotbal poti juca si in spatele blocului! Un joc care nu se joaca nu prinde! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stii ca la fotbal si la politica se pricepe toata lumea? Pune-l pe nea gheorghe sa se uite la patinaj artistic, ca nu intelege nimic.
Dar numia saptamana asta au facut scandal cu alte sporturi: catalina Ponor nu si-a vazut fratele de nu stiu cati ani. E cineva interesatde programul depregatire al gimanastelor, de concusurile pe care le castiga (in afara de mondiale, europene si olimpiade)? Nuuuuuuuu. Oricum n-au nici-o importanta decat in scandaluri de presa si cand iau medalii. Ce conteaza ca este echipa cu cele mai multe medalii din ultimii 15 ani, conteaza sa afloam ca Gigi Becali a dat nu stiu cate milioane nu stiu carui manelist (chiar asan-ar trebui sa vina de la Finante Publice sa-i ia impozit manelistului?). |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-o pricepe nea Gheorghe la patinaj dar poate fi educat. Eu cred ca politica editoriala e gresita axata prea mult pe fotbal. Din pacate interesul lor este sa-si vinda ziarul si atunci....
Madalina fiscul la noi nu-i in stare sa adune la buget ce trebuie adunat dar-mi-te sa-i gaseasca pe evazionisti. Nu numai manelistii nu platesc nici un impozit dar si fotbalistii si pesemne ca si alti sprotivi... Cind o sa vad primul evazionist bagat la zdup de Fisc atunci o sa spun ca traim intr-o societate normala. Pina atunci..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Costi are dreptate. Politica editoriala e gresita. Eu cred ca lumea cunoaste si se uita si la altceva, in afara de fotbal.
Pe strada, la locul de munca, chefuri etc. se mai vorbeste si de NHL, NBA, handbal, F1, box, turnee de tenis. Dar ca sa vinzi Mazeta si Prostsport, trebuie musai sa scrii de Jiji, Giovanni, Mutu, Corleone si Nasu. Daca ar scrie despre alte sporturi, ar da faliment. De ce? pentru ca se ruleaza putini bani si oamenii sunt cinstiti. Cite articole poti scrie despre Catalina Ponor, Mariana Bitang sau Leonard Doroftei. 1 maxim 2. Astia n-au viata ascunsa. Pe cind despre marii fotbalisti si presedinti de cluburi, scrii romane, nu editoriale. Asta-i presa la noi, nu numai cea din sport. Totul se bazeaza pe senzatii de 2 lei. O circa de fraieri din tara asta sunt VIP-uri, ma amuza tare cind vine una de Sexxy sau alte trupe "en vogue" si zice ca-i persoana publica. E trist, dar presa a contribuit din plin la mediatizarea acestor non-valori, iar adevaratelor valori li se da cu tifla. Ca deh, e treaba de ratting si tiraj. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(madalina @ 6 Jan 2005, 23:55) De azi inainte va rog sa-mi spuneti Nea Gheorghe! Ce dracu' sa-nteleg dintr-o topaiala fara noima ? Te uiti la primii 3 concurenti si ai vazut tot concursu', restul repeta aceleasi figuri! Daca vrei sa vezi ceva interesant, uita-te la bob si saniuta, aia da tehnica individuala! Asta ca sa ramin in tema sporturilor fara traditie la noi De ce nu zici de volei, de ce nu zici de handbal, de ce nu zici de baschet, sporturi la care chiar am avut rezultate notabile ? Adrian-Solenza, desi in familia mea sunt baschetbalisti de marca (unchi-miu e antrenor secund la Nationala si matusi-mea a fost componenta a nationalei), desi am 1.87, eu nu ma simt atras deloc de sportul asta. Incercam si eu cind eram mai mic si imi zicea lumea "Macaroane", asta vis-a-vis de mainile mele lungi care se inodau brusc in momentul in care incercam sa joc mingea. Dupa aceasta introducere, tin sa te anunt ca asa bigubac cum sunt eu la jocul asta, iti pot enumera cel putin alte 3 locuri din Bucuresti unde poti juca baschet: Informatica, Studentesc, Mihai Viteazu', Apicol, etc. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La Atena cand castiga un roman o medalie, eram cei mai fericiti, ziaristii aveau ce scrie, dar dupa olimpiada, cu putine exceptii, nici-un ziarist nu s-a mai interesatdecei ce au castigat medalii.
Iar la gimnastica apar articole in 2 situatii: cand se castiga ceva sau cand gasesc ceva "murdar" despre antrenori sau gimnaste. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca mass-media poate modela gusturile publicului.
Eu sunt un bun exemplu. Acum 5-7 ani, cand nu exista cablu, si deci Eurosport ioc, habar n-aveam de ski-jumping , curling sau snooker. Acum urmaresc la TV cu constiiciozitate toate concursurile, si pot sa spun ca imi place mult mai mult sa le urmaresc decat fotbalul Sariturile cu schiurile mi se par un fel de Formula 1 de iarna. In general si acolo e cate un Schumacher care castiga tot anul. La prima vedere, nu pare cine stie ce scofala de sport, dar ma fascineaza probabil cum planeaza oamenii aia o suta de metri si curajul lor de a se arunca cu o suta de kilometri pe ora intr-o prapastie. Apreciez faptul ca sarcul Sorin Hobana a incercat anul asta sa aduca la TVR1 VierSchanzen si am toata stima pentru el, e un comentator fantastic. Din pacate, cred ca nu a avut succesul la care se astepta |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pe ma atrag boburile si sporturile cu motor .
Insa nu prea gasesc in stirile sportive stiri despre VTM . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ASTA nu este numai in ro!uite,acum nu ma dau tare dar sportul pe care il practic eu(yachtingul)nu apare niciodata in ziarele din ro!si nici in celelalte tari!,doar asa sumar!de ce pt ca este un sport ,care nu poate fi inteles de catre toti si costa mu...lt!fotbalul este inteles si nu ititrebuie mare lucru: o basica, un teren si "freo"10 oameni!pe cand in celelate sporturi mai complexe(nu ma refer aici in special la yachting)iti trebuie mult mai mult!parerea mea!:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 7 Jan 2005, 12:58) fotbalul este inteles si nu ititrebuie mare lucru: o basica, un teren si "freo"10 oameni!pe cand in celelate sporturi mai complexe(nu ma refer aici in special la yachting)iti trebuie mult mai mult!parerea mea!:) Pai si boxul este inteles si e chiar mult mai simplu ca recuzita: nu-ti trebuie decat 2 persoane si atata ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 08:17 |