freaky poll
![]() ![]() ![]() |
freaky poll
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
In W.C.
Da' totusi, de ce? |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sunt unii care pun hartia dupa ce o folosesc intr-un cos, alaturi. io am niste pareri despre chestia asta, dar nu le pot impartasi deoarece stric obiectivitatea acestui chestionar si nu vreau sa fiu acuzat ca am manipulat electoratul si deci rezultatele.
|
--------------------
dacia
1310
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia cu aruncatu' in cos se face pe la tara, unde e veceu' d-ala sapat, ca sa nu se umple repede. Eu cel putin acolo am vazut. Niciodata n-am aruncat decat in veceu' hartia, oriunde am fost.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu folosesc
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Si mai:
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu se face doar la tara. La pensiunea unde am stat in Creta se arunca tot la cos, intrucat conductele se pare ca erau prea inguste si exista riscul sa se infunde.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Of course,
observati modelul deosebit Club 11, semne de atentionare, huse de catifea+sistem masaj spate. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
slaiciprian |
![]()
|
NEEDTOILETPAPER.jpg
deci, unii pot vota si a treia varianta This post has been edited by slaiciprian: 13 Jul 2008, 20:19 |
--------------------
dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 13 Jul 2008, 20:18) Ai uitat semnatura ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 13 Jul 2008, 21:13) Nu se face doar la tara. La pensiunea unde am stat in Creta se arunca tot la cos, intrucat conductele se pare ca erau prea inguste si exista riscul sa se infunde. Si in Corfu e la fel. Grecii astia parca sunt tampiti, credeau ca oamenii de-o sa-i viziteze nu fac caca? Deci: nu se face asa doar la tara. Se face la tara si in Grecia. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am vazut in multe locuri chestia asta... fooooarte foaaarte scarbos... ca la spital curatenie si cosul plin cu handel.... mereu in wc
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alexu7 |
![]()
|
de ce in cos si nu in vas?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Lostboy |
![]()
|
să nu i se înnece ”plutitorul”!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
plutitorul e in vasul in care se aduna apa, eu ziceam de ala in care te c@ci
![]() This post has been edited by Alexu7: 13 Jul 2008, 20:44 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
slaiciprian |
![]()
|
o parere sincera a cuiva e ca hartia se descompune foarte greu in timp!
nu ma pot abtine, pun un link catre un alt forum, de unde mi-a venit curiozitatea asta. sper sa nu se stearga, merita citit: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=414793&st=0 This post has been edited by slaiciprian: 13 Jul 2008, 20:49 |
--------------------
dacia
1310
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
sper că nu ai trecut cu vederea ghilimelele...
|
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu o arunc pe geam.. nu asa e normal?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Hartia se arunca in wc racordate la o instalatie de canalizare care duce la o statie de epurare.In celelalte cazuri in wc se pun cosuri pentru hartia igienica folosita pentru ca hartia fermenteaza si creaza probleme la vidanjare.
Cine sta la vila cu fosa septica stie! |
--------------------
a
b
c
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 13 Jul 2008, 22:28) Hartia se arunca in wc racordate la o instalatie de canalizare care duce la o statie de epurare.In celelalte cazuri in wc se pun cosuri pentru hartia igienica folosita pentru ca hartia fermenteaza si creaza probleme la vidanjare. Cine sta la vila cu fosa septica stie! Adică, te lauzi? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Bre la vila de la tara am hasna(sa nu zic fosa septica, ca suna prea modern) si tot in buda arunc hartia. Ma doare in paispe ca se face nu stiu ce si nu mai pot sa vidanjez, cred ca o data la cinci ani pana la urma mai bine fac alta hasna decat sa arunc hartia intr-un cos langa buda.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Subscriu, in Grecia se arunca hartia in cosul de langa buda. La noi, direct in buda. Si asa miroase nasol pe ghena de la subsol. Mai tin si cosul cu hartii folosite in baie...
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 13 Jul 2008, 21:28) Hartia se arunca in wc racordate la o instalatie de canalizare care duce la o statie de epurare.In celelalte cazuri in wc se pun cosuri pentru hartia igienica folosita pentru ca hartia fermenteaza si creaza probleme la vidanjare. Cine sta la vila cu fosa septica stie! totusi... ce ai votat? ca la varianta 2 e rezultat zero |
--------------------
dacia
1310
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:24 |