Unde este firma cu bancul de masurare putere motor
![]() ![]() ![]() |
Unde este firma cu bancul de masurare putere motor
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
!
QUOTE(klaus @ 8 Jan 2005, 00:51) As fi interesat de o adresa exacta a firmei cu bancul de masurare a puterii motorului (cea de pe giurgiu), ca am inteles ca se ocupa si de chip tuning de logan. Stie undeva cam pe unde este? E pe undeva afara de bucuresti!nu te speria ca nu e asa departe!e in aceeasi curte cu seat!sos giurgiului nr 23A km 9!deci cum treci bariera de la progresu<capatul lui 12>mai mergiu cam pina 1 km si pe partea stinga o asa vezi mare sediul seat!intreaba acolo de kuki!el e cu toate!dar parerea mea ca sunt scumpi!sunt baieti de treaba dar sunt scumpi!daca vrei chip tuning de logan,i-ti recomand cu placere aspadu!sunt mai ieftini si cam tot aceeasi treaba fac!sunt pe teiu doamnei la nr 80,la o vila<trebiue sa mergi pe jos sa dai de ei>!bafta |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Intrebai la aspad si mi-au comunicat ca la Logan nu au mai facut asa ceva, ca sa vin cu masinuta si vad ei pe loc daca se poate au ba. Aia de pe giurgiului cica au mai facut unul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca e la sediul Autotehnica, dealer Seat din comuna Jilava, drumu spre centura dinspre sos. Giurgiului. Cica acolo au dyno, dar auzisem ca e vre-o 100 de E-uri testarea.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aham . ai auzit bine 100 E
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da prin constanta se gaseste asa ceva?Si cat costa?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Dupa ce pun Turbo pe ea, ma duc sa verific caii putere de sub capota...
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:43 |