Obligativitate holograma pe bidon ulei, mi s-a spus ca nu mai e obligatorie...
![]() ![]() ![]() |
Obligativitate holograma pe bidon ulei, mi s-a spus ca nu mai e obligatorie...
sandu01 |
![]()
|
||
![]() foarte foarte incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 07 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Suna/intra pe site la rar si verifica licenta.
This post has been edited by einstein1984: 24 Jul 2008, 10:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sandu01 |
![]()
|
![]() foarte foarte incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 07 ![]() |
am scotocit site-ul RAR si n-am gasit asa ceva, e un site mai mult de prezentare
chiar daca as verifica licenta, de unde stiu eu ca falsificatorii nu o verifica si ei si o scriu pe eticheta aia scoasa la imprimanta? ma gandesc ca holograma aia are rostul ei inainte sa fac reclamatie la OPC si mai departe as vrea sa ma lamuresc eu cum sta treaba. |
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Raspuns scurt: conform actului normativ atasat de tine, de la data aderarii la UE, nu mai este nevoie de holograma.
Ca o paranteza: multe produse nu mai au holograma RAR (truse auto de prim ajutor, stingatoare auto, etc). Ce te face sa ai siguranta ca daca un ulei avea holograma era original? Crezi ca hologramele alea nu se puteau procura relativ usor? Crezi ca toate pachetele de tigari care au timbru chiar sunt originale? Cat timp cumperi uleiul din magazine cunoscute (gen Metro, Carrefour, etc), service-uri acreditate ale unei marci (in cazul de fata Dacia), magazine de piese auto cunoscute sau direct de la importatorul/producatorul uleiului respectiv eu zic ca probabilitatea sa iei ceva contrafacut este mica. Eu zic sa stai linistit. Mergi in Metro Constanta si vezi cate dintre bidoanele cu ulei au holograma si cate nu. This post has been edited by daniel_p: 24 Jul 2008, 11:21 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
sandu01 |
![]()
|
Atunci de ce ne-or fi bagat in cap paranoia cu holograma nu stiu?!
Auzi dom'le, holograma, pai suntem in razboiu' stelelor? ![]() Era cat pe ce sa dau foc la ditamai servisu, saracu' nea Gogu! |
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiindca RAR se defineste ca fiind:
"Registrul Auto Roman (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii." http://www.rarom.ro/RO/article--Cine%20suntem--15.html Daca nu ai ochelari de cal, intelegi din prima ca este o intreprindere de stat care are ca scop secundar aducerea de venituri la bugetul de stat prin cele mai nastrusnice metode. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sandu01 |
![]()
|
cine are holograma pe bidonul de ulei sa ridice mana!
logic, daca unele uleiuri au si altele n-au, inseamna ca alea care n-au a. SUNT FALSURI. b. NU-S CHIAR FALSURI IN TOTALITATE (NU SE STIE CE SUNT). c. Amandoua din raspunsurile a si b. Bifati va rog! |
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
sandu01 |
![]()
|
m-am uitat prin metro, nu am vazut nicio marca de ulei cu holograma.
asa ca suspiciunea mea nu se confirma. holograma e optionala :-)) tot ce e la noi pe piata e ORIGINAL, serviti cu incredere! |
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Zilele trecute am vazut in Carrefour Orhidea Castrol Magnatec 10W-40 A3/B3 si 10W-40 C3 la bidon de 4L cu holograma.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Azi am fost sa alimentez la LukOil.Cand m-am dus sa platesc mi-am amintit de aceasta discutie si am aruncat un ochi in raftul cu uleiuri.Vreau sa va spun ca toate bidoanele(indiferent ca erau de 1 sau 4 litri) purtau holograma RAR.Cel putin cele expuse in raft.
![]() Vreau sa va spun ca si eu sunt deacord cu cele spuse de sandu01.Parca sunt mai sigur pe calitatile unui produs pe care intentionez sa-l cumpar daca acesta poarta si o holograma de autentificare si nu numai o eticheta amarata,de multe ori sumara si aproape ilizibila,trantita te miri pe unde pe ambalajul produsului. Bine,date fiind tehnicile de imprimare actuale,o holograma chiar nu ar fi o mare filozofie sa fie falsificata dar daca as avea de ales intre doua produse identice insa unul ar purta holograma si altul nu l-as prefera,evident, pe cel cu holograma. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sandu01 |
![]()
|
Da, asa e.
N-am reusit sa inteleg, dupa MULTE CAUTARI pe internet, la ce mai foloseste holograma aia de care se facea atata caz la TV! De falsificat nu e chiar la indemana oricui, din cate am inteles, daca o dezlipesti apare mesaj de FALS pe ea sau asa ceva. |
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:40 |