probleme geam spate, a inceput sa rugineasca
![]() ![]() ![]() |
probleme geam spate, a inceput sa rugineasca
cristeacd1973 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SOLENZA 1.4
2004 EUROPA
|
|||
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
dai si tu cu smilgherul pe el.. si pune-i un autocolant negru.. eventual dai si cu ceva vopsea pe interior... sau grund... ceva... :|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
cristeacd1973 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 July 08 ![]() |
da ok multumesc dar a demontata cineva tabla aia trebe umblat in portiera sau nu???
![]() |
--------------------
dacia
SOLENZA 1.4
2004 EUROPA
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Nu am demontat "tabla aia", dar in mod sigur pt. a o scoate de acolo trebuie sa dai jos si geamul spate si gemuletul ala triunghiular, pt ca reperul ala sereste si ca sina pt culisarea geamului si ca suport pt chederul geamului triunghiular.
Deci iti recomand sa cureti cat poti de bine si sa il vopsesti pe pozitie. ps. ar merge si un grund si apoi autocolant...dar personal nu cred ca e ceea mai buna idee. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
george251 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 31 October 05 From: Bucuresti ![]() |
oare ar merge vopsit cu un spray din acela facut la policolor in culoarea caroseriei (la mine e albastru marin) sau negru? la masini de culoare deschisa nu cred ca ar arata prea bine altceva decat negru, desi cred ca si albastrul meu e cam ciudat... are cineva facut asa ceva - vreo poza? sau poate din cauza materialului nu prea ar "tine" vopseaua si atunci trebuie alta solutie?
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1,4 MPI
2005
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Vopseaua nu are de ce sa nu tina ... dar s'ar vedea cel putin ciudat cu alta culoare decat negru
|
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
asta e simplu de vazut...fa o fasie de hartie in ce culoare vrei o asezi acolo si vezi cum arata...iti place faci rost de vopsea nu iti place...aia e.
ps. fasia aia de hartie o poti prinde acolo bagand-o un pic sub cheder sau simplu "lipind-o" cu doua punctulete de vaselina, pentru ca la urma urmei trebuie sa stea acolo doar cat sa te dumiresti de aspect. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
claudiuc |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 April 08 ![]() |
problema cu rugina la bucatica aia de tabla a aparut si la mine, printre primele bucati de tabla cu rugina in afara de rugina aparuta la o aripa dupa ce a fost zgaraiata. Nu credeam ca o sa am probleme cu rugina, dar se pare ca Solenza a mostenit defectele familiei Dacia
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
Confort 2005
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Si la mine a aparut, la una din usile spate. De demontat nu se pune problema, e prea mare deranjul. Cel mai bine ... curatat frumos, lipit scotch de hartie pentru a delimita zona si cu un spray negru se rezolva imediat.
Singura problema ar putea fi ca zona proaspat vopsita sa nu luceasca mai mult decat in partea cealalta si pentru simetrie sa fie nevoie a se vopsi si acolo ![]() |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:26 |