Cazare ieftina - Bucovina
![]() ![]() ![]() |
Cazare ieftina - Bucovina
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Acum sunt inundatii majore acolo... nu te sfatuiesc. inainte de Putna, de exemplu, parca Poiana Putna, la intrarea in localitate, pe stanga pe un delusor e o pensiune mare, noua, conditii EXCELENTE!
Cazare la pret redus, vei gasi la manastiri. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
la voronet este un han sau pensiune ii poti spune cum vrei- obcina voronetului- era accesibil anu trecut cu baie si tv in camera
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine ar fi sa te cazezi in Gura Humorului. Ai distante egale fata de toate atractiile zonei, esti in centru. O pensiune frumoasa in Gura Humorului este Bogdaneasa, chiar la intrare in oras, conditii bune (camere cu baie, tv, incalzire etc), preturi mici, spatiu etc. De fapt este pensiunea principala cu vreo 10 camere si mai au casute cu 2 camere, la care iti recomand cu caldura. Caut-o pe cazari online si vezi daca te coafeaza.
Totodata intereseazate bine de starea vremii si de inundatii, acolo cu asta nu-i de glumit, anul trecut cand am fost parca am ajuns in alta tara, la Bucuresti erau 40 de grade si acolo a plouat cu nemiluita si cam 10-15 grade. Zona este extraordinara, mi-a placut la nebunie. Oricum tu esti mai aproape si stii mai bine cum este cu vremea. This post has been edited by YRX: 28 Jul 2008, 18:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Cazare poti gasi prin Botiza sau Borsa (www.borsa.ro), cam 100 - 120 ron camera, cu baie proprie. Pe la jumatatea lunii august mi-am facut rezervare, dar sunt putin ingrijorat de situatia de acolo cu inundatiile din ultima vreme, mai ales ca plec la drum cu 2 copii mici. Mai sunt aproape 2 saptamani pana atunci, poate vor fi conditii mai bune.
Oricum, oricine are informatii despre situatia din zona Bucovinei este invitat sa posteze pe forum. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Mănăstirea Sihăstria, cazare gratuită pentru o noapte (bărbații separat de femei), paturi de campanie supraetajate, lenjerie curată, liniște, toată lumea se descalță la intrarea în cameră. Dacă veniți cu mașina, n-o lăsați la poarta mănăstirii, riscați să v-o spargă. O puteți băga înăuntru, fără nici un fel de probleme.
Dacă sunteți amatori de camping, puteți pune cortul în zona. În Agapia, la poarta mănăstirii sunteți asaltați cu oferte de cazare, la particulari. Noi am optat pentru o bunicuță care s-a oferit să ne cazeze cu 10 lei/pers. (eram cinci, doi copii la juma' de preț), în două camere. Casa țărănească, curată, cu pridvorul plin de flori, cu buda în fundul curții. Pentru cca. 10 lei în plus, gazda ne-a pregătit un mic dejun copios cu ouă și lapte proaspăt. Dacă doriți, puteți apela la 0745794961 pe Băicănescu Maria, după ora 20 (vorbiți mai tare, femeia e cam surdă). La sfârșit de săptămână, femeia stă "la agățat", în poarta mănăstirii. Undeva peste râu, este loc de pus cortul. La mănăstirea Petru-vodă este loc de pus cortul. Aveți în apropiere bude și un izvor. Camping "Ursuleț", Durău, are aceleași tarife ca și anul trecut: 15 lei cortul, 45 lei căsuța. Toaletă cu dușuri și apă caldă în orice moment, loc de grătar. Telefon: 0233 256662 Pentru rucsăcarii ce urcă pe Ceahlău: Cabana Fântânele: 15 lei patul, 5 lei o ciorbă sau o prție de mămăligă cu brânză, 11 lei o tochitură. Cabana Dochia: 10-14 lei patul, depinde de dormitor. Mansarda nu mai funcționează. Telefon: 0723 469271 Taxă de rezervație: 7 lei adulții, 3,50 lei copiii. Nu prea aveți cum s-o fentați, mai ales dacă doriți să vă cazați. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Sucevita! www.pensiuneasilva.ro , 70 de lei pe noapte camera dubla.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 27 Jul 2008, 15:21) Cine cunoaste locuri de cazare la pret redus, pe mine ma intereseaza zona moldovei, bucovina. Nu ma intereseaza conditiile sa aiba pat si daca este, baie. Pensiuni, casute, cabane, nu conteaza. Vreau sa ma duc si sa ma'ntorc cand se termina banii. Vrei sa-ti trimiti socrii de acasa la pret redus? ![]() Pai bine mai nene, tu, din Botosani fiind, ar trebui sa ne spui noua de oportunitatile de cazare in Bucovina nu sa ne intrebi... QUOTE(edv_ro @ 29 Jul 2008, 12:54) Omul se intereseaza de variante ieftine. Cu 120 ron camera gasesti cazare la pensiuni 3* pe litoral... This post has been edited by radian: 1 Aug 2008, 07:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
De Hotel Bradu din Durau poa` sa imi zica cineva ceva ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Poate sa ma ajute cineva cu o recomandare de cazare in botosani?!
|
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Avem ceva prieteni prin gura humorului? ma paste un trase care include gura umorului - sapanta - sibiu - transfagarasan - back home. ma intereseaza sa ies ieftin si sa nu scap din vedere obiective turistice importante.
O sa revin apoi la sectiunea consum clio symbol, traseul va fi undeva la 1400 km total. ![]() Deci, cine are ceva numere de telefon si/sau sugestii, negresit o sa le adun in agenda mea. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
irinam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 11 ![]() |
am fost si noi la gura humorului... manastirea humorului merita vizitata. in schimb voronetul a fost o mare deceptie. era f aglomerat si destul de proasta organizarea pe acolo. poate s-a mai schimbat ceva intre timp.. noi am fost acum 3-4 ani.
uite o varianta de cazare: http://www.invizita.ro/cazare-Pensiunea-Ca...orului-171.html partea proasta e ca nu au baie in camera |
--------------------
dacia
logan
2007 prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:59 |