Putin ajutor,va rog!, Cod de vopsea
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor,va rog!, Cod de vopsea
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Frate eu mi-am facut spray verde jad anul trecut in targ vitan pe calculator la vreo 50 ron si sunt multumit de el.Si nu am auzit sa fie mai multe variante ale culorii atata timp cat exista cod pentru culoare.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai e o firma, Speiss-Hecker parca, spre depoul de troleibuze Vatra Luminoasa. Sunt cam scumpi, dar eu am luat de-acolo vopsea cu reteta facuta cu calculatorul. Am mai luat si din targ, de la standul Policolor; ala de-acolo stia exact ce vopsea trebuie cand i-am zis "verde jad"
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Multumesc,domnilor.
Se poate inchide. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
MTX Audio |
![]()
|
![]() ascult muzica Group: Members Posts: 16 Joined: 25 August 09 ![]() |
las sa nu se inchida...ca am eu acu o problema.
Vreau sa vopsesc haion, plafon , aripi spate. culoarea masini rosu imperial cod culoare: 20010 Am fost la un magazin si mi-am luat un spray de la policar (policlor) rosu imperial si e alta nunata(era doar o proba s avad cum e culoarea) o sa vopsesc cu pistolul...am mai fost undeva si mi-au zis ca difera in functie de cum e aplicat (spray sau pistol) si mie tare frica sa cumpar 1L si sa fie lafel ca spray-ul ala :-S. mi-au zis ca rosu imperial e un cod si iese lafel chiar daca imi face de pe codul de mai sus 20010. Voi de unde imi recomandati sa-mi fac vopseaua? This post has been edited by MTX Audio: 2 Sep 2009, 18:47 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Rapsodie
- Bucuresti ex Nova GTi
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
@MTX Audio salut , si eu am o DSN rosie , culoarea Rosu Imperial , din cate imi aduc eu aminte este 20015 nu 20010 , dar nu conteaza asta , ce vreau sa iti zic este ca eu ,anul trecut am reparat o mica pata de rugina in partea stanga spate si am folosit vopsea din aia la tub culoarea Dacia Rosu Imperial si mi-a iesit identica . am luat in calcul ca vopseaua masinii ,care e din 2002 , s-a mai decolorat in timp de la soare si nu am aplicat strat prea gros ci 2 maxim 3 straturi.
iti recomand sa iei tub din ala de vopsea, se gaseste la orice magazin de piese auto , ceri Rosu Nova Imperial sau Rosu Dacia imperial , nu mai stiu exact si iesi si mai ieftin , si mai bine si aceeasi culoare cu cea de pe masina , adica mai decolorata . Bafta |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
am si eu o intrebare...ce cod are vopsea albastru catifea
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Daca mai astepti pana maine iti spun eu.Acum este tarziu si nu mai cobor la masina.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
ok,mersi mult @iulian sn2001
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
MTX Audio |
![]()
|
![]() ascult muzica Group: Members Posts: 16 Joined: 25 August 09 ![]() |
NsL asa scrie in carte 20010 si am luat si eu un sray dala si e altfel nuanta...poate difera de tipul de spray ( marca) nu stiu ce sa zic
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Rapsodie
- Bucuresti ex Nova GTi
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
sau poate nu difera insa masina ta cati ani are???
te-ai gandit ca poate culoarea masini nu mai este cea care a fost cand a iesit de la fabrica deci s-ar putea datorita ploii, inghetului si altor intemperii sa se fi matuit culoarea si sa nu mai fie aceeasi nuanta si acuma cand dai culoare noua proaspata sa nu mai fie aceeasi! Propuerea mea este sa mergi la cineva sa iti faca pe calculator si sa ia o proba de vopsea sa iti faca exact aceeasi culoare! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:35 |