Scandal cu pv, nu a vrut sa-mi scrie obiectiile in pv
![]() ![]() ![]() |
Scandal cu pv, nu a vrut sa-mi scrie obiectiile in pv
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Mrija @ 31 Jul 2008, 21:10) 5. E permisa depasirea pe un drum cu 2 benzi pe sens pe partea dreapta? Asta chiar nu stiu, si de aia am depasit pe linia dubla cont ![]() Ai de capu' meu! Adica intre a devansa pe dreapta si a depasi pe linia continua, ai ales a doua varianta? Nestiind daca prima varianta e corecta, ai ales-o p-aia de care erai sigur ca nu-i corecta. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 Jul 2008, 20:17 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ptr depasire pe linie dubla continua iti ia permisul o luna. Oricum, orice PV poate fi contestat daca nu te-a filmat in timpul manevrei.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar polististul ala cum avea un student in dreapta? Era in timpul lui liber?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
@st era un student de la politie. Avea pe insigna scris student cu 1 grad
@ramm nu m-a filmat, s-a legat de faptul ca nu aveam asigurarea la mine M-a scos din sarite faptul ca nu l-a vazut pe ala cu jipanu taind linia dubla continua |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
probabil student in practica la academia de politie
nu cred ca iti trimite acasa nimic, a vrut sa isi umfle muschii in fata studentului daca nu te-a filmat sau nu are martori, poti contesta in instanta daca iti vine recomandata acasa si pe plic scrie MIRA, nu primesti plicul, aranjezi cu postasul sa dea ca nu mai e valabila adresa si scapi in 6 luni cand se prescrie eu asa as face |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Pei studentul ala habar nu are. Daca avea 1 grad, inseamna ca era anul II. Oricum, nu poate sa il citeze ca martor.
Chiar a fost 'finut' ca nu ti-a luat permisul ptr depasire pe linia continua. Daca aluia cu gipanu' nu i-a facut nimic, nu e problema ta. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Mrija:Cam are dreptate ramm, fara suparare!
Te lasa fara permis de nu aveai aer! Daca faceam eu asa ceva, plateam pe loc - ![]() Ca daca imi ia permisul, nu il mai recuperez in veci! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Dar parerea ta care e? Ai facut o fapta buna iar acum ne intrebi pe noi ce sa faci ca sa scapi? Nu va suparati, dar exemplare din astea le faceti terci in alte topicuri de pe la cafenea sau cu morti pe la stiri.
De ce nu iti recunosti greseala ca ai mers repede, ca ai depasit pe linie continua si nu ai actele la tine, sa dai permisul de buna voie 3 luni? |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Daca nu sunt indiscret, ce obiectii importante aveai?
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Mrija |
![]()
|
Poate fi el politist, dar daca nu e de la rutiera de unde stie el cu ce viteza circulam eu? ca doara nu e radar??
Tu nu ti-ai uitat niciodata actele acasa? ![]() Faza cu depasirea pe linie continua, lasa-ma, ca eram doar eu si masina aia nenorocita pe tot bulevardul, fara treceri de pietoni si fara masini parcate, what could have gone wrong? ![]() 31 Jul 2008, 23:59: Ma vede pe mine si pe ala cu jeepu nu? ma acuza de viteza cand nu are montat aparat radar pe masina? ![]() Cre ca se ia in ordinea infractiunilor, astia care fac mai putine infractiuni sunt lasati la urma sau uitati ![]() This post has been edited by Mrija: 31 Jul 2008, 23:59 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da' bulevardu' asta era in localitate?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
ala cu chipiu nu e superman...daca te-a oprit numai pe talica e ca asa a fost sa fie.si da-mi voie:retorica ta in engleza isi are raspuns:everything!de cei ca tine imi este cel mai frica in momentul in care ajung din nou in tara.da, eu sunt ala varza de pe prima banda...am condus 1500 de km si sunt obosit!merg mai incet deh ca nu am KOMBI.
bun simt si responsabilitate!not... |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE 1. Imi trimite PV acasa? Probabil ! Nu vad ce l-ar face sa renunte la PV respectiv QUOTE 2. Daca n-am semnat PV imi poate completa in + infractiuni pe care nu le-am savarsit? Nu, ce nu ai savarsit, nu, in special infractiuni, dar tu ai savarsit destule incalcari ale legii care se cheama contraventii ! QUOTE 3. Pe ce baza legala agentul nu-mi scrie obiectiile in PV ? Pe nici o baza, este obligat sa le scrie ! QUOTE 4. Pe ce baza legala raman fara permis daca nu am actele la mine? Pentru ca nu detineai documentele, pe nici o baza dar ai savarsit cel putin o contraventie pentru care putea sa-ti suspende permisul. A fost ingaduitor ! Daca masina nu este inregistrata, insa, pe numele tau si politistul era "al dracului", putea sa ceara retinerea, de exemplu, pentru verificarea unui eventual furt ! ![]() QUOTE 5. E permisa depasirea pe un drum cu 2 benzi pe sens pe partea dreapta? Asta chiar nu stiu, si de aia am depasit pe linia dubla cont happy.gif Depasirea, in sensul legii, nu se poate face prin dreapta, insa deplasarea pe banda inferioara cu viteza mai mare nu se cheama depasire ! Numai pentru intrebarea asta meritai sa-ti suspende permisul ... mai citeai legea putin ! QUOTE 6. E normal sa ma cheme la masina? Legal nu este dar am sa-ti explic de ce a facut-o: la ce tampenii ai facut, putea banui ca esti beat sau drogat si cea mai simpla metoda, in special pentru al doilea aspect, este sa vada cum iti coordonezi miscarile! QUOTE 7. Avea un student in dreapta, se pune ca m,artor? Nu stiu ce-i acela student dar daca era ... in exercitiul functiunii, nu! QUOTE 8. Si eu am avut martor in masina. La incalcarea liniei continue ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti tare! Recunosti ca o comiti grav , politistul vrea sa te lase sa scapi si tot tu faci gat?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
boris_74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 08 ![]() |
Mrija, cred ca pe tine te doare mai tare de ce nu a fost oprit cel cu jeep-ul si nu de greselile tale
|
--------------------
renault clio
symbol fidji 1,5 dci 85 cp
2008
- BR-01-KHV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De acord cu adi_ar. Un lucru am de punctat: "Depasirea, in sensul legii, nu se poate face prin dreapta" - decat daca avem in fata o masina care vireaza la stanga si asteapta sa dea prioritate vehiculelor din sens opus.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Bre noi visam la asa "bulan" si tu ii dai cu piciorul? Mie mi-a luat permisu' 30 zile anu' trecut pt ca am incalcat o linie simpla continua in momentul in care intram inapoi pe sensul meu in urma unei depasiri corecte undeva in jud. in Constanta.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Oricum, ce exemplu mai bun de politist incapabil, ne-profesionist puteam avea? Aia a fost o situatie in care trebuia sa se lase cu suspendare de permis "on the spot". Dar, spre norocul lui, Mrija a dat peste un handicapat care nu e in stare sa aplice legea, si aia handicapata. Partea proasta e ca probabil omul va repeta faza, fiindca i-a mers deja o data si a prins curaj.
Vina pentru deznodamant in situatia asta ii apartine 100% politaiului, un cretin. Astfel de specimene fac degeaba umbra pamantului. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mirja ai auzit de 112?
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bambu @ 1 Aug 2008, 21:33) " Alo 112? Am depasit pe linie dubla continua si nu mi-a luat permisu! Unde trebuie sa il aduc?" ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mrija |
![]()
|
QUOTE(mister @ 1 Aug 2008, 13:14) Am sunat la 112 si m-a intrebat gagica aia care e urgenta mea. I-am spus ca am fost oprit de un agent de politie care nu vrea sa-mi treaca obiectiile in PV si a zis ca sa ma adresez politiei municipiului. Ideea cu depasirea era chiar depasire nu devansare. Ala mergea pe banda a 2-a si din cate stiu eu, daca i-o tau pe dreapta si reintru in fata lui se cheama depasire. NU ? ![]() Twingo, ii fi tu obosit dupa 1500 de km si eu pot sa fiu beat ca pwla dar tot pe prima banda ma duc. De aia am pretentia de la alti participanti la trafic sa stea pe banda 1 cand eu ma grabesc, asa cum si eu stau pe banda 1 cand altu se grabeste. Ia nu o mai dati in dodii. Bulevardul era in oras, la noi nu existra trafic infernal si masini parcate aiurea, bulevardele sunt goale. L-am depasit pe stanga deoarece in conceptia mea ( mai sus ) depasirea pe dreapta e interzisa. 1 Aug 2008, 19:27: Stai linistit ca nu am prins curaj adip, problema este ca m-am mai calmat cu viteza ( azi am facut 400 de km ) si m-am mirat cat de "regulamentar" pot sa fiu cand vreau ![]() 1 Aug 2008, 19:29: QUOTE(adi_ar @ 1 Aug 2008, 08:54) Pentru ca nu detineai documentele, pe nici o baza dar ai savarsit cel putin o contraventie pentru care putea sa-ti suspende permisul. A fost ingaduitor ! Daca masina nu este inregistrata, insa, pe numele tau si politistul era "al dracului", putea sa ceara retinerea, de exemplu, pentru verificarea unui eventual furt ! ![]() Mi-a cerut imputernicirea pt a conduce masina si i-am dat chitanta si contractul; de vanzare cumparare al masinii, prin care SUNT imputernicit sa conduc "kombi" 1 Aug 2008, 19:32: QUOTE(twingooo @ 1 Aug 2008, 00:11) Eu sa am bun simt cand ala nu trage pe prima banda? ![]() 1 Aug 2008, 19:44: Si ca sa intelegeti, nu era politist de la rutiera, ceva cotzcar de la municipiu ![]() This post has been edited by Mrija: 1 Aug 2008, 19:44 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Mrija |
![]()
|
mister n-am inteles :|
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
"Twingo, ii fi tu obosit dupa 1500 de km si eu pot sa fiu beat ca pwla dar tot pe prima banda ma duc. D aia am pretentia de la alti participanti la trafic sa stea pe banda 1 cand eu ma grabesc, asa cum si eu stau pe banda 1 cand altu se grabeste"
draga conducatorule de altfel foarte pretentios de KOMBI:cum iti dai seama cand cineva se grabeste?dupa numarul de inmatriculare?tipul masinii?iti pot spune doar ca manevra de a ma incadra pe banda unu o fac in 90% din cazuri cand vreun girofar ma atentioneaza sa o fac.ceilalti 10% ma feresc de cei ca tine ca eu personal tin la viata mea si cineva ma asteapta acasa.nu astepta respect, nu astepta nimic defapt.si atentie:sun si la politie |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bambu @ 1 Aug 2008, 11:17) ... am incalcat o linie simpla continua in momentul in care intram inapoi pe sensul meu in urma unei depasiri corecte undeva in jud. in Constanta. ![]() Mrija, tu de cat timp esti conductor auto? Zi mersi ca ai dat, vorba lui Adip de un politist cretin (sau l-o fi cunoscand pe papa al tau...) ca meritai cu varf si indesat sa ramai fara permis. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca discutia a degenerat.
Considerand ca s-a raspuns suficient la intrebarile initiatorului. Tinand cont si de ceea ce trebuia cu adevarat sa se intample la depasirea pe dunga continua, Deranjandu-ma pe mine ceva atacuri la persoana, Topicul se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:38 |