ce parere aveti despre motorul la nova gti
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti despre motorul la nova gti
clauss |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 November 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Motorul este de 1.6 romanesc derivat din cel de 1.4. Are injectie monopunct Bosch. Din cate am auzit tine 100k-150k km fara probleme majore.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca nu esti foarte pretentios la zgomot, e OK, sau primul lucru pe care tre sa-l faci dupa ce-o iei e sa-i tragi o insonorizare serioasa.
O metoda ar fi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5768 Si sa-i schimbi toate lichidele. Pretul e corect, dar km nu mi se pare reali, decit daca stii bine proprietarul. This post has been edited by paulp: 11 Jan 2005, 17:25 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 11 Jan 2005, 19:16) Daca nu esti foarte pretentios la zgomot, e OK, sau primul lucru pe care tre sa-l faci dupa ce-o iei e sa-i tragi o insonorizare serioasa. O metoda ar fi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5768 Si sa-i schimbi toate lichidele. Pretul e corect, dar km nu mi se pare reali, decit daca stii bine proprietarul. Am avut si eu Nova Gti Foarte multumit ... pina incepe sa cada ... In rest ... troncane ingrozitor, motoru' e super-sport la sunet, rugineste pe la chedere si imbinari ... in viteza intra doar cu japca cind se-ncalzeste. Per ansamblu' e buna ! Pretul e corect ...insa masina are in jur de 70.000 km ...in mod sigur. |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
clauss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 November 04 ![]() |
km sunt reali ,masina este a unei rude, pe mine ma intereseaza daca a avut cineva, si este sau a fost multumit de ea.pentru ca nu vreau sa incepa la mine sa cada cate ceva si sa bag bani in ea. ca asa raman la 1310 a mea . mersi mult si sa aveti un AN NOU MAI BUN.
|
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.533 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauss @ 11 Jan 2005, 22:11) masina este a unei rude, atunci ia-o fara discutie |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:47 |