DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ghinion de nesansa, mi-au pierdut Golanu'

vv
post 11 Jan 2005, 14:19
Post #1

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Initial m-am gandit sa nu mai scriu aici si problema asta, da' parca totusi ma mananca degetele... sunt curios ce ziceti voi.
Mi-am comandat si eu Logan, si pana acum am avut o caruta de probleme. o sa listez doar cele mai recente: inca ma mai zbat sa aflu care e situatia mea in CRB, daca sunt trecut cu restante sau nu, am obtinut creditul dar cu intarziere ceea ce a facut imposibila folosirea masinii de sarbatori. A fost un topic deschis pe tema asta, nu detaliez. Buun acum ma resemnez eu, zic "lasa ca o iau dup-aia" - luni dis de dimineata (imediat dupa concediu) fuga la dealer, astept sa deschida (am ajuns prea repede), iau toate actele de la masina (pana completez hartii si alte aberatii se face deja 9.30) iau un taxi sa ajung cat mai repede in service sa ridic masina (intarziasem deja la servici) - acolo: stupize stupize, seria masinii (care arata exact la fel cu ceea ce comandasem eu) se termina cu 376 in loc de 367. Asa ca acum am acte, numere provizorii, tot ce trebuie - mai putin masina.
Am sunat azi sa vad ce mai zice dealeru' si aflu ca de fapt incurcatura ar fi de la Dacia nu de la ei. Ceea ma face sa cred ca o sa dureze ceva (desi ei au zis ca "nuuu - se rezolva imediat"). Eu le-am cerut sa-mi dea temporar alta masina daca nu pot sa mi-o dea pe a mea in 2-3 zile (vreau macar in weekend sa am masina!), nu au zis inca nici da nici nu (au dat-o pe aia cu 'va gasim masina dvs.' dar eu nu cred ca vor reusi asa de repede), ce ziceti, am sanse? Mie asa mi s-ar parea normal, nu cred ca am cerut ceva exagerat. Nici nu stiu ce sa mai fac, parca deja imi vine sa rad cand ma gandesc cate probleme au fost cu masina asta, parca cineva acolo sus se lupta din greu sa nu pun eu mana pe ea.

This post has been edited by vv: 11 Jan 2005, 14:28

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ciombe
post 11 Jan 2005, 14:32
Post #2

Membru autentic

From: Arad

Pai asta e un semn ca ... hmm da nu vreau sa te descurajez! Io mi-as fi luat alta masina!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
vv
post 11 Jan 2005, 14:36
Post #3

dilbert.com

Ba "descurajeaza-ma". Daca exista posibilitatea sa fie "semn rau" vreau sa stiu si eu.

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bomicabomic
post 11 Jan 2005, 14:38
Post #4

Ex-membru DaciaClub

Hai mai Ciombe termina cu superstitiile. Ce semn? E semn ca trebuie sa mai astepte putin si atit. Si poate, e lucrata mai atent, na, uite ca am dat in bobi si a iesit de bine.
Vv, tu n-ai cerut ceva afar din cale. Dar poate masina aia care ar fi libera, e a lu altu. Si daca tu faci vreo 500 km in WE, ce-i mai spune lu ala?

--------------------
x x - x
+
vv
post 11 Jan 2005, 14:41
Post #5

dilbert.com

bomica - nu vreau Lgn nou. Vreau orice masina. E vorba despre Cobalcescu, sunt sigur ca au masini pe care ar putea sa mi le dea. ar putea sa-mi dea chiar aia de drive-test, am vazut ca o foloseste o cucoana angajata la ei.

later edit - pt cine nu a inteles din prima:
Eu le-am cerut sa-mi dea temporar alta masina daca nu pot sa mi-o dea pe a mea in 2-3 zile

TEMPORAR! Nu vreau masina SH dupa ce am platit una noua - vreau sa nu raman pieton 2-3 luni pana fabrica ei una noua! (exagerez poate dar asta e ideea).

This post has been edited by vv: 11 Jan 2005, 14:46

--------------------
+
Valentine
post 11 Jan 2005, 14:44
Post #6

Old Timer

From: California

vv, crede-ma cand iti zic ca vrei unul NOU. Mai bine astepti decat sa te grabesti aiurea, si sa iti pierzi zilele si nervii prin service-uri dupa. Crede-ma ca nu e placut deloc!

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
litza
post 11 Jan 2005, 14:52
Post #7

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Eu zic sa te intrebi unde e masina ta. Sper sa ai noroc sa nu fie gata livrata la altul care nu a verificat seriile cand a ridicat masina (mai sunt si din astia). Bafta!

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
vv
post 11 Jan 2005, 14:57
Post #8

dilbert.com

litza - tocmai de-asta vreau o masina pana imi rezolva problema. Ca in ciuda asigurarilor pe care le-am primit de la dealer, tare mi-e mie frica sa nu dureze mai mult de o luna toata distractia - poate o sa se termine cu modificarea actelor, nu stiu, dar oricum eu banuiesc o perioada luuunga de confuzie. Sunt curios ce s-ar intampla daca eu nu m-as baga sa modific actele de la banca - teoretic daca imi schimba masina pot sa le trag tzeapa smile.gif - ca ei au gaj pe o masina care nu e a mea smile.gif

--------------------
+
Vlad_solenza
post 12 Jan 2005, 08:05
Post #9

Membru incepator

Ai încercat să suni la vocea clientului? Poate exista un precedent si ei stiu mai bine ce e de facut...
Eu cred ca problema e din cauza vreunui functionar de la Dacia care era prea preocupat sa soarba din cafea sau mai stiu eu ce... si hop a inversat o cifra

--------------------
Dacia Solenza Europa - -
+
vv
post 17 Jan 2005, 15:22
Post #10

dilbert.com

Nota 10 pt. Dacia: nu mi-au terminat actele, da' vineri seara mi-au dat masina de drive-test. Imi place ca azi am primit un mail de la VC in care ziceau ca "va informam ca in urma cererii dumneavoastra ati primit masina" de parca eu nu as fi observat radmasa.gif
Ce mi s-a parut trist la masina de drive-test: un romanas a furat butonul (cu impuls) de la geamul electric al soferului 022.gif . Nu stiu de ce, m-am gandit ca s-ar putea sa fie un membru al acestui forum, care a citit aici ca toata smecheria e din buton. Ar fi trist.... sad.gif
In rest ce pot sa zic - masina are ~ 3200 km si se tine f. bine pentru o masina de drive-test. Nu troncane/scartaie, nu nimic. Puncte negative: tremura un pic usa soferului cand o inchizi (dar nu mult), si geamul stanga-spate nu mai merge asa "smooth" ca celelalte geamuri (are un pic de joc).

This post has been edited by vv: 17 Jan 2005, 15:23

--------------------
+
AL
post 17 Jan 2005, 15:26
Post #11

Member

Membrii forumului au dat bani grei pe butoanele alea....poate l-a furat Esca...?

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
vv
post 17 Jan 2005, 15:47
Post #12

dilbert.com

Al - o clarificare: nu zic ca cei care au scris aici ca si-au pus butoane au facut chestia asta, doamne fereste. Nu acuz pe nimeni in particular. Si la urma urmelor - cat naiba poate sa coste un buton? Sunt sigur ca a fost furat de cineva care are mentalitatea ca "masina asta nu e a cuiva anume deci e a nimanui" (recunosti genul de personaj, nu? Se gasesc o droaie din pacate). Si mi se pare oarecum plauzibil ca cineva care a citit forumul (chiar daca nu este membru) sa fi avut aceasta "initiativa". Nu m-am gandit pana acum ca ceva ce a fost postat cu cele mai bune intentii poate (teoretic) avea astfel de efecte... asta mi se pare trist sad.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:10
Forum Renault