pas cu pas pt schimbarea proprietarului, cum se procedeaza,in ordine
![]() ![]() ![]() |
pas cu pas pt schimbarea proprietarului, cum se procedeaza,in ordine
Sorin_18 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pasul 1: inveti sa nu mai folosesti doar majuscule
pasul 2: cauti topicul despre vanzarea masinilor sh (asta: http://www.daciaclub.ro/Inmatriculare-Masi...and-t17378.html . e primul in sectiunea Legislatie) pasul 3: citesti topicul ala pasul 4: urmezi sfaturile de acolo |
-------------------- |
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
mda,foaarte intelept,nu vad problema cu majusculele dar ata e trebui sa mai apara cate unu dasta ca tine,multumesc pt link dar am citit acel topic.este de acum 2 ani nu stiu daca mai este valabil ce este acolo
This post has been edited by Sorin_18: 6 Aug 2008, 12:23 |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca te duceai la ultima pagina sau la ultimile 2 gaseai informatii de actualitate. Si daca vrei si mai actuale te duci frumos la Politie directia inmatriculari, apropo nu ai specificat in ce localitate te intereseaza ca una e sa vrei la Bucuresti si alta e la Cluj.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Luni mi-am inmatriculat masinuta. Toata operatia a durat cam 9 ore +/- 30 minute.
Pasii pe care i-am urmat au fost urmatorii: 1. programare RAR 2. efectuarea autenticitatii la RAR 3. directia impozit si taxe de care apartii pentru luare in evidenta si semna fisele de inmatriculare 4. taxe cec: inmatriculare si certificat inmatriculare (sucursala CEC din sectorul de care apartii) 5. politie, stat la coada cu placutele vechi si dosar 6. asteptat 2 ore pentru ridicat noul talon, CIV-ul si noile placute de inmatriculare. Asta e pentru cazul in care esti cumparatorul, daca esti vanzatorul... atunci mai intereseaza-te. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
sunt cumparator,dar in cazul in care pastrez numerele trebuie sa mai duc nr ???si inca o intrebare,asigurarea trebuie facuta pe numele noului titular,(ma refer la copia care trebuie prezentata la ghiseu) sau cea veche de la fostu proprietar?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca pastrezi numerele (trebuie sa ai domiciliul in acelasi judet cu fostul proprietare) nu mai duci numerele si nu mai platesti taxa de numere.
Asigurarea pe numele tau (noul proprietar) - se poate face pe seria sasiu, nu pe nr de inmatriculare daca vrei sa schimbi numarul, dar nu e cazul tau. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
mersi mult aici cu asigurarea era marea mea dilema,multam
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:46 |