manuale
![]() ![]() ![]() |
manuale
nick_nasta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1400
1995
- nt 59 nnd
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Iti dau un sfat.
Manualele alea au si ele un CopyRight, si distribuirea neautorizata a lor nu este legala, iar forumul nu incurajeaza lucrurile ilegale. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De unde? Doar prin faptul ca a cerut o reproducere a manualului, neautorizata.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Sunt si eu interesat de descrierea schematica a autoturismului Dacia Solenza.
Ceva teorie am dar e mai usor cand vezi schema cu descriere cu tot. Nu am de gand sa fac ceva ilegal, ci am nevoie pt uz personal la eventualele reparatii la auto personal. Multumesc. Offtopic-Consider ca un forum este bun pt schimbul de idei si experiente dar si ajutor reciproc.Nu intentionez sa deranjez pe nimeni. ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
nick_nasta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 July 08 ![]() |
imi cer scuze daca am deranjat cu ceva.stiu ca la daewoo [de ex] sunt manuale in care iti arata toate piesele masinii si iti da si detalii despre demontare/montare/verificare si alte chestii.de asta am intrebat aici,voi sunte`ti mai in tema cu astea...ma gandeam ca are si gama renault asa ceva.
|
--------------------
dacia
1400
1995
- nt 59 nnd
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Dacia-Solenza-t68726.html
This post has been edited by andri1940: 8 Aug 2008, 00:35 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Sunt convins ca reprezentanti ai Dacia stau cu ochii pe forum si mai fura idei si mai trag concluzii...
Frumos din partea lor ar fi sa puna la liber si ceva informatii tehnice ca nu isi pierd ei paine din service cu asta dar... In alta ordine de idei, multi dintre noi au facut rost de manuale de reparatii si alte alea...prin diferite metode...asa ca am un sfat pentru cei interesati : -dupa ce cereti un manual ...lasati si o adresa de mess sau un id de pe strongdc sau ma rog o varianta prin care a-ti putea primii ceea ce doriti. Ca idee "am auzit" ca manualele au in general 80...100Mb...deci este exclus ca atasament la mail....dar merge bine pe mess ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Cel mai simplu ar fi sa dea o cautare pe strong dc cu "manual dacia solenza" si imposibil sa nu gaseasca. Cel putin la mine, cat stau pe strong, e sheruit permanent
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
si la mine ....de SN, SLZ si LGN...iar la SLZ am vreo 3 (caroserie, mecanic, electric).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:13 |