problema frane
![]() ![]() ![]() |
problema frane
djsorinel1984 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF IV
BASIC 2000, 1.4 16V
- AG-84-SAL
|
|||
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Daca e infranata trage spre roata care e infranata.
Daca e rulment uruie,asta stii pt ca zici ca ai mai schimbat. Este curios totusi ca ti-se incalzeste mai tare doar o roata,avand in vedere ca pistonasul lucreaza normal. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
djsorinel1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 June 08 ![]() |
e mai mult decat curios...
si nu stiu ce are |
--------------------
VW
GOLF IV
BASIC 2000, 1.4 16V
- AG-84-SAL
|
|
naick13 |
![]()
|
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
Se pare ca am avut aceeasi problema...
![]() |
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|
DavioForce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 February 09 From: Targoviste/Slatina ![]() |
fai aerisirea la frane ca lumea si verifica forta de franare pe fiecare roata e posibil sa iti apese mai puternic pistonasul din partea aceea!goeste tot lichidul din instalatie ca poate ai gunis ceva pe ea ca nu costa mult e 14ron un butoias de 500ml de lichid si iti ajunge!
|
--------------------
Renault
Megane 4
1.5 95 Cp
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Posibil garnitura din interiorul etrierului. Aceasta are rolul de a aduce înapoi cu 1/2mm pistonașul după frînare, astfel: la mișcarea înainte a pistonașului, garnitura dacă este fest pe pistonaș face o formă de trapez, care la eliberarea presiunii aduce pistonașul înapoi.
|
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
batranuldan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 January 09 ![]() |
SI EU AM SCHIMBAT PLACUȚE ȘI AM FOST ZGÂRRRCIT. AM LUAT TOT CEVA CU 25-27 RON. AU SCHÎRȚÎIT DUPĂ O ZI DE LA MONTAJ.
TRE SA LUĂM TOTUȘI ALEA DE UZINĂ, CIUDAT DA ALEA NU SCÂRȚÎE |
--------------------
dacia
solenza
2005/ scala
- CJ-43-ARY
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Sa stii ca exista si alte marci de placute,nu doar cele de ``origine``,care nu scartaie si isi fac treaba foarte bine,poate chiar mai bine decat cele vandute sub sigla Dacia.Tot ce trebuie avut in vedere,este TAR-ul acestor placute si mai ales corespondenta cu codurile dacia-reno.Daca ai grija de asta n-o sa ai probleme.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
mike_maniack |
![]()
|
Membru Maniack Group: Members Posts: 45 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
am si eu niste probleme cam grave la franare.
daca pun fana brusc. imi fuge masina de spate si asfaltul e chiar curat. normal ar fi sa nu fuga de spate nu indiferent de franare? cam care ar fi cauzele ca, masina derapeaza asa urat? |
--------------------
Dacia
Solnitza
2004 Clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(mike_maniack @ 24 Feb 2009, 01:16) am si eu niste probleme cam grave la franare. daca pun fana brusc. imi fuge masina de spate si asfaltul e chiar curat. normal ar fi sa nu fuga de spate nu indiferent de franare? cam care ar fi cauzele ca, masina derapeaza asa urat? cel mai probabil ai dezechilibrata frana pe spate ( rotile franeaza diferit) verifici foarte usor la un service cerand un test frane. apoi reglezi corespunzator sabotii de frana si desparfuiesti tamburii. spor la treaba. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Banuiesc ca mai poate fi vorba si de repartitor,poate fi blocat si i se blocheaza frana spate inaintea celei din fata.Chiar daca frana pe fiecare roata e echilibrata corect,daca spatele se blocheaza prea devreme,sigur va fugi intr-o anumita directie,e nevoie sa nu fie volanul decat 2-3 grade spre dreapta sau spre stanga si gata,fundul masinii cauta bordura sau masinile de pe alta banda.Sa nu mai spun ca daca presiunea sau echilibrarea rotilor nu e ok,e mai rau...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 20:43 |