spoiler spate logan b pe logan a
![]() ![]() ![]() |
spoiler spate logan b pe logan a
raoul. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
chiar am vazut unu in putesti. cred ca se potriveste o data ce am vazut montat pe un logan.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Merge,dar cel de phase 2 este(trebuie ) vopsit total ,asa ca trebuie sa vopsesti si bara fata total (daca nu o ai deja vopsita ).
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
wrcristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 December 06 From: pitesti ![]() |
banutu are dreptate
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
trebuie schimbat si carligul de tractat
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
imi poate spune si mie cineva daca se potriveste cumva si bara fata?? Am impresia ca farurile ar fi mai mari ....... dar aripile par la fel....
spatele nu cred ca trebuie schimbat carligul daca e nevoie eu sunt dipus sa il tai siasa nu ma omor sa tractez eu cu ea......... |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
pentru fata iti trebuie faruri faza2 ,iar din travesrsa extrema fata (intaritura aia din tabla groasa) trebuie taiat cam 10 cm din capete stg/dr.
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
am fost la service si am discutat cu domnul inginer. in service mi s-a spus ca nu se poate monta bara spate logan b pe logan a pentru ca sunt diferite prinderile si ceva de un carlig. am renuntat la idee asa ca...
11 Sep 2008, 19:21: am fost la service si am discutat cu domnul inginer. in service mi s-a spus ca nu se poate monta bara spate logan b pe logan a pentru ca sunt diferite prinderile si ceva de un carlig. am renuntat la idee asa ca... This post has been edited by raoul.: 11 Sep 2008, 19:21 |
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mai bine zis nu se poate monta "din prima". Ca adaptari se pot face...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
cu carligul nu ai nici o problema, la capota ve intampina ceva probleme dar se rezolva destul de usor. I-ti zic cu siguranta ca am montat-o eu si vine f bine
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
- BV14PYN Renault Clio 2 1.4 16v [B]BVA Privilege[/B]
EX- Renault Laguna 2 phase 2 INITIALE PARIS 173 cp |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu aseara nu am putut potrivi bara de Logan berlina faze 1 pe masina mea tot Logan berlina 2005 tot faze one.Are cineva idee sunt diferite barele faze 1 sau difera bara la 1.4 de 1.6?Acu vreau sa montez de MCV si sper sa potriveasca din prima
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Din moment ce Loganul Kiss FM are bara de MCV nu cred sa intampini probleme in a pune asa ceva si pe masina ta.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
sper dar totul ramane de vazut la montaj
![]() |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(FILter @ 28 Nov 2008, 14:22) Are you sure? ![]() This post has been edited by paul_damian: 28 Nov 2008, 17:44 Attached thumbnail(s) logan.jpg ( Size: 26.26k ) Number of downloads: 1145 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
cred ca s-a referit la berlina cu motor dci de 85 cp
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
Bara fatae Logan B se potriveste perfect pe Logan A, in schimb bara spate se potriveste la suruburi dar porbagazu bate peste o portiune de plastic din bara pentru ca la Logan B porbagasu original este indoit un pic spre afara. cele de MCV merg la Logan A.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Armatura metalica din spatele barii trebuieste scurtata cu cate 10 cm din amblele parti,bara F2 fiind mai rotunda pe laterale.
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
lucialina2000 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 April 08 ![]() |
nu toate Kiss fm-urile au bara fata de mcv! ci doar cele diesel de 85 cai!
This post has been edited by lucialina2000: 19 Mar 2009, 08:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS FM
- BT 20 PAL
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai frate, deviati atit de la subiect... parca sunteti la piata. Si mai si scrieti prost, de parca va alearga cineva.
Concluzie: bara spate de faza 2 se poate monta cu mici adaptari pe faza 1. Micile adaptari se refera la decupajul pentru capota de portbagaj, care la faza 2 nu este asa pronuntat la colturi, deci capota de faza 1 atinge in colturi pe bara de faza 2. Asta se rezolva usor. Mai e treaba cu cirligul pe care personal nu am testat-o. Pentru fata, la faza 1 se potriveste orice bara de faza 1 (aia de Renault, aia de MCV), si aici cu mici modificari in laterale. Bara de fata de faza 2 se potriveste pe faza 1 doar daca se taie in laterale armatura, cu 10 cm (asa spun colegii). In cazul asta e musai sa se schimbe si farurile. Atentie, bara de fata de faza 2 vine fara grila de centru, dintre faruri, aia se cumpara separat, ca de altfel toate ornamentele, grilele si emblema. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
cam asa arata dupa ce faci modificarea
![]() Attached thumbnail(s) bara_LGN.jpg ( Size: 215.23k ) Number of downloads: 802 |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
parerea mea este ca daca lasi pe spate bara de ph2 si fata o ai de ph1 arata ca dracu masina .... daca e ii schimbi si fata si o faci ph2 la exterior(aproximativ) iar farurile la ochi se vede ca nu se potrivesc....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:23 |