DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imi tremura masina...si nu de frig

Floppy76
post 11 Jan 2005, 21:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare
Am si eu o problema, nu asa de mare dar totusi deranjanta. Adica la relati motorul merge rotund, frumos, asta daca-l asculti de afara. Cum intru in masina imi dau seama ca tremura si ma scutura ca un tractor. Relantiul nu e prea mic pentru ca daca il maresc tot asa face. Cineva spunea ca ar lipsi ceva tampoane de cauciuc pe la motor care probabil se scutura de unul singur pe acolo. E adevarat și daca da pe unde vin puse ? Multam fain

--------------------
Dacia 1310TX - MM03GVA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Daddy
post 11 Jan 2005, 23:52
Post #2

Membru discret

From: Bacau

Ai doua tampoane la motor, stanga - dreapta, si o traversa in spatele cutiei de viteza.
Tampoanele sunt prinse in laterala lonjeroanelor. Unul e pe directia delcou, dedesupt, si celalalt e simetric pe partea ailalta de motor.
Traversa e la spatele cutiei, de care e si prinsa, si capetele sa sprijina pe masina.

--------------------
Dacia 1300 F 1972 - BC-93-MAX
Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
+
ali73
post 12 Jan 2005, 09:49
Post #3

Membru incepator

Eu cred ca problema nu este la prindere,ci din cauza amestecului cam sarac.Incearca sa obturezi cu mana,putin cate putin, gura de admisie la carburator si s-ar putea ca la un moment dat sa mearga rotund si fara trepidatii.Daca este asa,vorbim sa vedem cum se rezolva problema,ca doar nu o sa mergi cu mana pe carburator.

--------------------
Dacia 1310 - ph-73-ali
+
dadoshel
post 16 Jan 2005, 22:51
Post #4

Membru autentic

From: cluj-napoca

Salut........eu sunt cam nou si nepriceput dar am auzit o chestie...cica ar putea fi asa numita 'bataie de cui'...... wacko.gif zau ca nu stiu ce si cum dar ma mai interesez

--------------------
Renault/Dacia Arkana/1310 Zen 2022/TLX 1989 - CJ37CUC/CJ10YET
+
RIon
post 17 Jan 2005, 09:39
Post #5

pasionat

From: CJ

Bataie de cui... poate bolturile alea de la pistoane...?
Incearca sa vezi daca tremura si cu socul un pic tras. Daca da, probabil ar trebui sa verifici in service tampoanele, chiar si cu mana, daca se misca tare, sunt uzate si trebuie inlocuite. Nu-i scunp si nici greu smile.gif

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Floppy76
post 17 Jan 2005, 19:51
Post #6

Membru incepator

QUOTE(RIon @ 17 Jan 2005, 09:39)
Bataie de cui... poate bolturile alea de la pistoane...?
Incearca sa vezi daca tremura si cu socul un pic tras. Daca da, probabil ar trebui sa verifici in service tampoanele, chiar si cu mana, daca se misca tare, sunt  uzate si trebuie inlocuite. Nu-i scunp si nici greu smile.gif
*

Intra-adevar, orice reglaj as incerca tot tremura, si cu socul tras. Am sa incerc sa le schimb. multumesc !

--------------------
Dacia 1310TX - MM03GVA
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:09
Forum Renault