[VAND] RENAULT MEGANE, MODEL EXPRESSION; 2002; 55.000 km
![]() ![]() ![]() |
[VAND] RENAULT MEGANE, MODEL EXPRESSION; 2002; 55.000 km
suzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Megane II Coupe 1.6 16v
|
|||
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
up
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
suzu |
![]()
|
6300 euro
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Fii atent ce zice nenea moderatoru':
"Comentariu fara rost la bursa, doar cu rolul de a da Up mascat unui user "prieten". Pentru: "foarte reusit model, la capitolul calitate finisaje bate la fund multe modele renault si nu numai din ziua de azi. spor la vanzare" Warn +10% si mesaj sters." Eu i-am scris: "Salut, Asta ai inteles tu. Pe ce te bazezi cand cand spui "doar cu rolul de a da Up mascat unui user "prieten" ?? Oricum, nu mai conteaza. Numai bine" Raspuns: "Da, pentru ca au mai fost masini Renault acelasi model la vanzare si nu te-am vazut facand aceste aprecieri la fiecare. Voi sunteti un grup de prieteni si ati vrut sa-l ajutati pe unul dintre voi. Sentimental e de apreciat, doar ca nu este permis de regulament. Sanctiunile sunt pentru a descuraja oriece initiativa de formare a unor grupuri care sa monopolizeze sectiunea Bursa. Regulile sunt facuta astfel incat fiecare membru sa aiba sanse egale de a a-si promova oferta proprie. Daca consideri ca nu am procedat corect, ai dreptul sa te adresezi Adminilor, care daca considera de cuviinta pot anula warn-ul. Numai bine si tie, Tudor" Acum intrebarea mea: unde ne-am cunoscut noi ? Eu doar ti-am apreciat masinuta. Se pare ca nu am scapat de comunisti.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
suzu |
![]()
|
6200 euro neg
This post has been edited by suzu: 27 Aug 2008, 16:29 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
suzu |
![]()
|
s-a vandut, se poate inchide
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:25 |