Calitate apa plata?
![]() ![]() ![]() |
Calitate apa plata?
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
hehe, ce fise, osmoza, purificare inversa, sange-alea, noi mergeam pe bucovina la 5 litri. De cateva ori am incercat s-o schimbam si nu i-a placut aluia mic. Am ramas pe bucovina, era ok. Mai ales ca daca o luam din metro (militari sau berceni) mai castigam cam 1.5-2 lei fata de buticurile de la scara
Ti-am argumentat bine? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
RIon |
![]()
|
Aproximativ, da' te iert
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ai mei cumpara zizin sau ceva de genul la 5 l din kaufland akm nu stiu ce e de ea. eu mai bine as bea "apa plata de jidvei".
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si mie cel mai mult tot aia Bucovina imi placea, dar acum am trecut pe La Fantana.
|
--------------------
|
RIon |
![]()
|
sa inteleg ca dai 26 euro+tva lunar pt. la fantana?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Buzias la 5 l,daca gasesti
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
zizin nu e rea deloc, insa eu prefer dorna sau poiana negri. argumente? nu stiu... parca gustul e mai bun
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
RIon |
![]()
|
asta mi se pare ciudat...ca apa sa aiba gust...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu e deloc ciudat. apa are gust mai placut sau mai putin placut datorita mineralelor. cine nu ma crede sa incerce sa bea apa distilata si o sa-si dea seama ce inseamna ca apa sa aiba gust
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Izvorul alb. Toate celelalte imi poare ca au gust... Asta imi pare mai lipsita de gust... E ceea ce sesizez eu...poate e placebo...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Borsec all the way. Apa plata
![]() Fiind consumator doar de apa plata (nu beau sucuri/alcool deloc) iti garantez ca apa are gust ![]() EDIT. Corectare greseala gramaticala. This post has been edited by Executron: 12 Aug 2008, 20:32 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
2 litri. Ce-i cu litrii aia care tot zici de ei?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Corect. Proasta obisnuinta in a aplica articolul hotarat la unele cuvinte din cauza scrierii rapide
![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu de cand ma stiu am luat apa de consum in casa de la unu' din izvoarele din Pitesti(si sunt cateva). Cred ca am ajuns sa le stiu pe toate. Fiecare difera prin gust, mai ales astea de izvor cu gustul lor specific de hidrogen sulfurat, mai mult sau mai putin prezent, in functie de sursa.. Beau macar 2.5 litri pe zi de ani de zile, si n-am avut vreodata probleme.
Dintre apele plate imbuteliate, Borsec mi se pare cea mai ok. Asta la 2 litri. La 5 litri personal imi place Carpatina, desi e un pic sarata. Oricum toate apele astea sunt mai mult la misto. In principiu cumpara ceva "de marca", fereste-te de tot felu' de aparitii surprinzatoare. Apropo de ape, fusei pe la Gura Portitei in "concediu" patru zile, si acolo se vindea o apa imbuteliata prin Italia cica. Vreau sa spun ca uitandu-ma pe eticheta am constatat ca pana si apa unuia dintre izvoarele pe care le frecventez are mai multe minerale decat ea. Ba chiar acea apa se lauda cu un continut foarte mic de sodiu. Si la fel, studiind etichete de ape importate, am constatat acelasi lucru: apele noaste sunt mult mai bogate in minerale decat "ale lor". Asta pare bine, dar in cantitati mari te trezesti cu nisip sau pietre la rinichi... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
RIon |
![]()
|
Pai cu preturi intre 2-3.5 lei iei 5L... tie la 4L iti ies 3.2 lei...scump
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Executron |
![]()
|
@RION
Am incercat si cele la 5 litri dar au alt gust, nu imi place si sticla aceea e total nemanevrabila. Imi vei spune sa cumpar la 5 litri si sa torn in sticle mai mici dar zic pas. Eu tin sticla de 2 litri in camera, in bucatarie si un bax am in masina pentru ca circul mult cu masina. Considerand ca beau 2-3 litri pe zi de apa plata, economisirea lunara mi se pare nesemnificativa in a lua la 5 litri si a trebui s-o mut in sticle mai mici + gustul inferior. Cred ca-mi permit si eu "luxul" asta considerand ca nu beau altceva/fumez ![]() This post has been edited by Executron: 12 Aug 2008, 20:47 |
--------------------
VW Passat
|
RIon |
![]()
|
Eu am o pompa mecanica (20 lei) care se insurubeaza pe gatul bidonului, si in 3-4 apasari am umplut un pahar... in masina e bine sa fie baxul!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru gatit - in general Bucovina (plata) la bidoane de 5l. Pentru baut - Poiana Negri - cea natural carbogazoasa (neimbogatita cu CO2, eticheta deschisa la culoare) - are si un pic de gaz, cat sa-l simti la limba dar nici nu te "ucide" ca Borsec-ul. :B
|
--------------------
.
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(RIon @ 12 Aug 2008, 20:53) Eu am o pompa mecanica (20 lei) care se insurubeaza pe gatul bidonului, si in 3-4 apasari am umplut un pahar... in masina e bine sa fie baxul! Interesanta aceasta solutie! Personal, stiu ca nu e frumos, dar beau direct din sticla. Imi permit pt ca sunt singurul in casa care bea apa plata. ![]() |
--------------------
VW Passat
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Desi sunt din Bucovina, nu beau asa ceva, nu am mai baut de mult, nu era pe gustul meu. Zizin beau de obicei acasa (asta mi se pare ok) si Izvorul Alb (la servici). Izvorul Alb e recomandata si pentru bebelusi, si de aceea si la bebe al meu ii fac mancarea si ii dau de baut Izvorul Alb.
Ceea ce mi se pare ciudat este ca atat apa Bucovina cat si Izvorul Alb se extrag din bazinul Dornelor, cred ca izvoarele acestora sunt destul de aproape ca si distanta intre ele (cativa km) si cu toate astea Izvorul Alb mi se pare mai buna. This post has been edited by SilviuB: 12 Aug 2008, 21:06 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am vazut si io pompa din aia la un butic si ma gandeam sa-mi cumpar.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu beau apa CALIPSO .... mi se pare foarte buna ( nu are gust )
![]() Sony , merita acele "pompite" ... am si eu una si e MUULT mai comoda decat orice sticla ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Problema e cu bidoanele alea ca nu le pot baga in frigider. D-aia am ramas la solutia clasica: pet de 2 litri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Parca totusi e mai buna Ciuc la halba...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Da' sa fie rece!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AIX |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Aug 2008, 22:16) Problema e cu bidoanele alea ca nu le pot baga in frigider. D-aia am ramas la solutia clasica: pet de 2 litri. De ce sa nu le poti baga in frigider ? Nu cred sa se sparga de la frig ( cel putin a mea nu e casanta ... ) . Decat deschizi usa , apesi de 3-4 ori pe pompita si bei un pahar cu apa rece ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Desi nu sunt un mare consumator de apa plata,cea mai buna dupa parerea mea e Borsecul la 2 litri.
La 5 litri(hmm,de cand n-am mai cumparat oare) Bucovina face toti banii. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Aug 2008, 21:16) Mai, e tare nasol daca ai problema cu bidonasele pe care nu le poti baga in frigider... Si, solutia clasica??? ![]() Nastrusnicule... ![]() This post has been edited by radian: 12 Aug 2008, 21:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:14 |