sta lumea sa imi analizeze MCV-ul
![]() ![]() ![]() |
sta lumea sa imi analizeze MCV-ul
galeo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
sau nu au mai vazut masini break
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Posibil de invidie !
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca sunt propietari de porsche 911 care se mira ca poti pune in spatele masinii si altceva decat motorul si transmisia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
Salutare
@galeo - Lumea e curioasa probabil unde stai u ca sa conduci daca "Cand ma duc sa iau marfa ,si rabatez banchetele din fata, toti raman surprinsi de spatiul imens " ![]() Toate bune |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(galeo @ 13 Aug 2008, 00:04) desi nu e o masina asa noua,si nici cel mai tare model de break,multi raman uimiti de masina mea,e de bine sau e de rau?Cand ma duc sa iau marfa ,si rabatez banchetele din fata, toti raman surprinsi de spatiul imens.Asa ca cred ca MCV e un model ideal pentru nevoile romanului la banii astia Si nu inteleg prin acest topic ce vrei tu??? Sa iti dam vreun premiu cumva? Pentru ce?? Pentru cel mai admirat MCV. Eu cred ca este doar impresia ta ca este "vanat" MCVul tau ca al tau mai sunt sute sau poate mi. |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(99MMH @ 13 Aug 2008, 07:44) Salutare @galeo - Lumea e curioasa probabil unde stai u ca sa conduci daca "Cand ma duc sa iau marfa ,si rabatez banchetele din fata, toti raman surprinsi de spatiul imens " ![]() Toate bune ![]() ![]() Te sui ca la diligente, pe cabina. ![]() Si la a mea se uita lumea, atent, sa nu se atinga de ea, ca nu am mai spalat-o...ha ha. This post has been edited by logan1.5dci: 13 Aug 2008, 21:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
...cred ca se poate inchide.... nu spune nimic acest topic
|
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil nu au auzit de logan van...sau se mira cum de romanul isi ia masina de persoane si o foloseste ca duba...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred totusi ca nu e o discutie tehnica, mai degraba o discutie la o cafea. Deci: se muta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Desi nu mai sunt atit de "nou" si nici cel mai tare "model" din tara, multi raman uimiti de mine! E de bine sau e de rau?
Cind ma duc la carciuma si incep sa balotez la bere si la mincare, toti raman surprinsi de stomacul meu imens. Asa ca cred ca-s un model ideal pentru romani la anii astia. S-a flatulat mireasa, minca-ti-as! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Detalii:
Cf. dexoffline, FLATULÁ, flatuléz, vb. I. Tranz. A elimina gazele din intestine prin anus. (cf. fr. flatuler) Sursa: MDN | Trimisă de tavi, 5 Dec 2005 Mai pe romaneste: s-a bășit mireasa! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce ma... ea n-are voie sa-si dea aere?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Aug 2008, 23:27) Desi nu mai sunt atit de "nou" si nici cel mai tare "model" din tara, multi raman uimiti de mine! E de bine sau e de rau? Cind ma duc la carciuma si incep sa balotez la bere si la mincare, toti raman surprinsi de stomacul meu imens. Asa ca cred ca-s un model ideal pentru romani la anii astia. S-a flatulat mireasa, minca-ti-as! A flatulat ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@galeo din ce sat esti? poate ca oamenii aia n-au vazut in viata lor decat 1310 de politie, 2 Mobra si un IJ sovietic...
Si eu am MCV si lumea se uita la mine cu mila nu cu invidie... :| BAFTA! si spor la carat... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Voaie verde barabula
Am logan ma doare-n... coarba! N-am gasit alta rima! ![]() This post has been edited by Sony: 15 Aug 2008, 12:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Logan MCV: ce mica e lumea!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca nu e din sat, ci din comuna. Din comuna primitiva.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Sony, adica tu insinuezi ca noi astia cu MCV-uri nu suntem EVOLUATI? asta vrei sa zici? BAIIII SONY.. pai tu de ce crezi ca astia nu pot demonstra teoria relativitatii? ptr. ca EINSTEIN, in loc de E=MC2 a vrut sa zica: E=MCV... asa ca... ia revizuieste-ti atitudinea.... da?
merci! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
Are dreptate skija, ca tasta V e chiar linga tasta 2.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
oau ce apropiate sunt =))
Skija al tau MCV e alb??? Ca daca da acum vreo 2-3zile te-am vazut la mare ![]() Si eu am MCV si eu ma minunez singur de el ... na ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:31 |