BIG RED, unde?
![]() ![]() ![]() |
BIG RED, unde?
CHE |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cherry Coke se gaseste dar trebuie sa stii unde sa cauti! Tipii o aduc din Germania saptaminal (doar cite un bax), s-ar putea sa-ti aduca si tie ciunga d-aia daca-i rogi frumos.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si cine sunt tipii aia?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Niste oameni!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cine trebuie sa vorbesc pentru cola si ciunga??? cu cine? unde? cum? Hai ma Marty ma lasi sa intru in sevraj??? |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
Marty |
![]()
|
Strada George Calinescu (strada cu White Horse, Cofetaria + Patiseria Ana), mergi pina aproape de iesirea in Calea Floreasca. Pe partea dreapta vei avea un bloc, la parterul acestuia fiind un coafor, un CEC, un centru de reparat televizoare si doua buricuri alaturate. Ei bine, in buticul dinspre Calea Floreasca vei gasi Cherry Cola, 50 de mii de feluri de Fanta si alte prostii aduse de aia de peste hotare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
CHE |
![]()
|
NU POT SA CRED !!!!!!! am avut biroul 2 ani de zile pe Puccini, adica peste drum...de acolo luam tigari Rothmans netimbrate, dat nu mi-a dat prin cap sa intreb de nimic altceva... ce fraier sunt!!!!!!
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Marty le stie pe toate !
![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cherry coke
da... da... da... SUNT BOLNAV!!!!!!!!!!!!!!!! VREAUUUUU ȘI EUUUUUUUUUU!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Martyy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O stapane azi ma duc acolo ca nu mai pot sa rezist. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca vor trebuie sa creasca frecventa importurilor dupa reclama facuta de Marty...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
khhamsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 November 04 ![]() |
Daca e acelasi pe care-l stiu si eu, nu cred ca mai aduc cherry cola. aduceau si cherry, si vanilla, pe vremea cand nu intrase inca in romania. Super-bune, dar acum cateva luni am trecut pe la ei: nu mai adusesera de mult si ziceau ca s-ar putea sa nu mai aduca. Uite ca trec si eu, mi-ati facut pofta !
|
--------------------
Daewoo
Espero 1.5 DOHC
|
|
CHE |
![]()
|
a ajuns careva????? Bai daca ajungeti nu fiti ... romani... si daca au nu luati tot !!!!!
AU???? |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
CHE |
![]()
|
A ajuns cineva sau voi fi primul (in 40 mins)???
![]() ![]() |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si... nimic???
V-ati luat drogul ? ... sau sunteti in sevraj si nu mai puteti face nimic ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
CHE |
![]()
|
NU AM GASIT NIMIC !!!!!!
Cei de acolo nu stiu cand vor mai aduce, asta mi s-a spus...Astept alte sugestii, pls. |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
da cu BIG RED-ul ce se mai aude...??? eu mai am vreo 2 pachete pe care le pastrez pt. ocazii speciale, da s-au cam uscat...
![]() chiar nu se importa asa ceva si la noi? la cate porcarii de variante de orbit (ananas, fructe tropicale, eucalipt, cireasa dulce, cireasa amara, citrice)... bleah... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Va invata mosul ce sa faceti pentru cei cu dependente din astea. Mergeti la Gara de Nord la Eurolines care pleaca spre Germania si vorbiti cu Nenea Soferul. Aia mai fac comisioane de genul asta. Eu v-as trimite prin posta, dar la cit de scump e, sincer nu cred ca merita. La soferii de la Eurolines e si rapida livrarea, ca deobicei aia se intorc imediat (cam dupa 4 zile de la plecarea in cursa). Succes!
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:49 |