Cum se face un burnout?, tractiune fata, spate, explicatii ca lumea
![]() ![]() ![]() |
Cum se face un burnout?, tractiune fata, spate, explicatii ca lumea
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
E burnout.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Ce????
![]() ![]() This post has been edited by solenza_scala: 19 Aug 2008, 18:24 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
xcss |
![]()
|
Ziceam ca e bUrnout, nu bOrnout. Editeaza titlul
![]() |
--------------------
-
-
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Sorry
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Turezi pana la rosu...bagi 1...apoi dai drumu cat poti de repede la ambreiaj..si cand ajunge din nou turatia la rosu schimbi in R.Cu frana de mana trasa!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Arhimede mai prost de atat nu putea-i explica ... mai bine ii ziceai sa bage in R la 120km/h...
Tragi frana de mana si eventual pui si niste cataroaie la rotile din spate ca altfel ti se duce taras. Cuplezi treapta I-a, o turezi pe la 2000 pm si dai drumul usor la ambreiaj pana simti ca,,, cupleaza, cand ai simtit ridici abreiajul de tot si apesi acceleratia la blana dar treaba asta trebuie sa o faci IN ACELASI TIMP ! Daca ridici prea devreme abreiajul opresti motorul, daca ridici prea tarziu turezi motorul excesiv si ii dau un soc foarte puternic. Daca esuezi primele incercari insista si o sa iti iasa ! ![]() Dar de ce vrei tu sa faci asta mai ales cu o solenza ? Ambreiajul si asa este el sensibil risti sa il faci tandati si va avea de superit toata partea mecanica a masinii sa nu mai zic de motor ... Cauta pe la probleme tehnice solenza ca i-am explicat unuia cum sa o scartaie ca nu stia ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bolidu: 19 Aug 2008, 18:48 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi numai sa nu faci burnout in mijlocul intersectiei in timp ce vine unul care merge serpuit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Chiar se sifoneaza mecanica rau dupa un burnout? In afara de cauciucuri...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
bolidu: pai tu crezi ca io voiam sa-i explic?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sorry arhimede...
solenza_scala: nexam frate dai tare ca nu are nimic rupe-o in 14 ca nu are ce sa se intample ... ![]() This post has been edited by bolidu: 19 Aug 2008, 19:06 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ambreiaj, planetare (iti dai seama la ce forte sunt supuse), motorul care este fortat la turatii mari in viteze inferioare etc.
But.. why would you wanna do that? ![]() This post has been edited by Executron: 19 Aug 2008, 19:07 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bolidu |
![]()
|
Sa vada lumea ce masina belea are el si ce poate face cu ea ce nu iti este clar ?! omg...
Ia uite ca ti-am gasit si topicu` http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=94493&hl= This post has been edited by bolidu: 19 Aug 2008, 19:11 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
solenza_scala |
![]()
|
As fi vrut sa fac un burnout numa asa, de fun, nu ca sa ma dau mare...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-as face asta, decat daca in ziua aia duc masina la Remat. Mi-ar fi prea mila de ea
![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baiatu e racer si vrea sa arate la baieti din parcare cum se face ce nu intelegeti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Executron |
![]()
|
Pacat de frantuzoaica, ca masina arata f. bine. ![]() |
--------------------
VW Passat
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce cretin.
![]() ![]() Cred ca si acu mai pute inauntru a cauciuc ars. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bolidu |
![]()
|
Catamai loser-ul trebuia sa ii se rupa cablul de la frana de mana cand era afara din masina si cumva sa cada sub rotile din spate cand masina era in miscare ... cam brutal a ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Executron |
![]()
|
Exact la aia m-am gandit si eu. Nu neaparat sa se rupa cablul de frana, dar sa explodeze un cauciuc si sa o ia masina razna, sa-i sara cauciuc incins in ochi, etc.
|
--------------------
VW Passat
|
xcss |
![]()
|
Sa fi chemat cineva din blocurile alea pompierii...
|
--------------------
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu am facut burnout in mers . Aveam motorul nervos ( era tunat, aveam evacuare super-sport, admisie inbunatatita, carburator modificat pentru fuga, delcoul reglat pentru turatie mare ) si daca o calcam in treapta 1 patinau rotile . Si faceam asa si apoi trageam frana de mana . Se ducea vreo 10 metri in scartait de roti si pe urma incepea sa scoata fuuuuuum .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mie imi palce de un galatean care vena cu un rabla de dacia in port la braila si se invartea el pacolo,si la fiecare cerculet i se stingea unf ar da sa aprinde aun proiector si tot asa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Atata tiganie cum e in Braila nu am mai vazut de mult ! Dintre toate masinile care se strang acolo, 70% sunt Dacii mai vechi de '90, 20% de dupa '90 si 10% sunt Logan . Si toate Daciile de acolo trebuie sa aiba parasolar cu numele proprietarului si maneaua la maxim
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Daca vrei asa ceva ia frate masina buna si facuta pentru asa ceva nu SLZ ca faci praf masina si eventual ia masina cu tractiune spate un muscle car.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 20 Aug 2008, 10:30) Atata tiganie cum e in Braila nu am mai vazut de mult ! Dintre toate masinile care se strang acolo, 70% sunt Dacii mai vechi de '90, 20% de dupa '90 si 10% sunt Logan . Si toate Daciile de acolo trebuie sa aiba parasolar cu numele proprietarului si maneaua la maxim ![]() tiganie ca vin galateni ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE tu nustu de cand ai mai fost pacia ~1 luna . 20 Aug 2008, 16:13: Si cand am fost ultima oara, jur ca erau numai dacii ! ![]() This post has been edited by SiloS: 20 Aug 2008, 16:13 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
C@talin |
![]()
|
intro luna se pot face muklte
![]() 20 Aug 2008, 17:21: iesi si tu in oras pe la 21 22 asa ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Aug 2008, 16:21 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eh.. ca vorbea cineva pe aici de burnout cu tractiune (propulsie daca ma intrebati pe mine) spate.. sa fie ok trebuie facut un mic bypass la circutele de frana care se duc spre frana spate pentru a nu fi nevoit sa scoti fum si din placutele de frana de pe spate.. desi multi asa fac.
la astea burnoutul se face cu frana si acceleratia calcate la podea in mare parte.. (frana pe spate oricum tine ceva mai putin, pe fata e principala frana, da e mai bine sa dezactivezi frana spate doar pt burnout) frana de mana nu intervine. Cat despre stresul mecanic, eu as fi ceva mai relaxat... planetarele sunt facute sa duca socuri de genul (poate nu la dacie, poate nu planetare rectificate a 5-a oara.. dar in o planetara in specificatii trebuie sa reziste fara efecte secundare. Ambreiajul e cel mai ghinionist (pe langa cauciucurile care sunt consumabile) pana incep sa se invarta rotile constant.. in acel punct anvelopele sunt foarte incinse, forta de frecare a scazut drastic.. nu mai reprezinta stres nici pentru transmisie nici pentru ambreiaj. Cat despre motor.. ala n-are nimic, e facut sa dezvole X cai indiferent ca merge pe autostrada, tragand remorci sau stand pe loc frecand cauciuce.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 20 Aug 2008, 10:30) Atata tiganie cum e in Braila nu am mai vazut de mult ! Dintre toate masinile care se strang acolo, 70% sunt Dacii mai vechi de '90, 20% de dupa '90 si 10% sunt Logan . Si toate Daciile de acolo trebuie sa aiba parasolar cu numele proprietarului si maneaua la maxim ![]() Ce chestie, si in galati se vorbeste de tiuningu de braila, cu dacia cu spoiler de cielo in spate si sigla nike pe luneta. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:15 |