DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Trepidatie la pedala de acceleratie

claudiu_balan2000
post 20 Aug 2008, 12:31
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut , am si eu o problema .
Dupa ce am facut revizia la 60.000 km(schimbat si sita de la pompa de bezina) a inceput in timpul mersului, cand apas pedala de acceleratie, sa simt un tremurat in ea ,la viteza de 68 - 80 km /ora. Cand sunt pe loc nu simt nimic . Ma puteti ajuta?

--------------------
DACIA SUPERNOVA 2002 - BT-02-vwk
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luciank
post 20 Aug 2008, 17:28
Post #2

Membru autentic

Din cate imi amintesc, s-a mai discutat pe forum aceasta problema, e din categoria "asa face toate". Si la mine se simte acea trepidatie la pedala, mai ales cand sunt in frana de motor.

--------------------
Renault Megane 1 Hatchback 1999 1.6 16V RXE
+
vlad_sky89
post 21 Aug 2008, 10:57
Post #3

Membru incepator

salut. claudiu. Din pacate aceiasi problema o am si eu ... si nush de la ce sa fie problema... pe la 60-70-80... cand apas pe acceleratie imi apare un barnait, o trepidatie in pedala de acceleratie nu f tare... dar inervant .... cel mai interesant este faptul ca daca las de acceleratie sunetul dispare complet asa este si la tine?

--------------------
Dacia Supernova 2002
+
claudiu_balan2000
post 23 Aug 2008, 06:28
Post #4

Membru incepator

Salut
Am rezolvat problema
Aceasta problema imi aparuse dupa ce facusem revizia la 60.000 km si ma gindeam care era legatura
Citisem undeva pe forum despre faptul ca aceasta trepidatie poate sa apara din cauza bujiilor . Dar eu tocmai le schimbasem la un service autorizat Dacia. Atunci am mers si am schimbat si FISELE . Dupa ce le-am schimbat mi-a disparut aceasta problema
Va multumesc

23 Aug 2008, 06:35:
VLAD_SKY89
Asa era si la mine,cind apasam pedala , pe la 60- 70 km/h incepea sa aiba o trepidatie , nu tare , dar intr-adevar foarte enervanta la drum lung.
Banuiesc ca atunci cind apesi pedala de aceleratie , tot amestecul carburant , scinteiele de la bujii trebuie sa fie sincronizate , si in cazul meu, daca o bujie nu dadea scinteia , cred ca era normal sa se intimple acest lucru
Bafta
Sper sa-ti rezolvi si tu problema

This post has been edited by claudiu_balan2000: 23 Aug 2008, 06:35

--------------------
DACIA SUPERNOVA 2002 - BT-02-vwk
+
dexim
post 11 May 2009, 20:57
Post #5

Membru incepator

Am o trepidatie usoara la viteze de 60 -80 Km/h in pedala de acceleratie la o dacie papuc pe injectie 1600 benzina 50000 KM
La relanti nu se simte nimic
Spre deosebire de celelalte raspunsuri trepidatia se simte si in pedala de frina !
Asta asa ca sa fie cu de toate.......
Stie cineva care ar ptea fi cauza?

--------------------
DACIA PAPUC 1.6 I 2002
+
iulian sn2001
post 12 May 2009, 12:49
Post #6

Membru fost incepator

From: galati

Banuiesc ca daca se simte in pedela de frana....se simte cand franezi nu?Sa nu fie discurile ovalizate sau vreo placuta care nu sta cum trebuie.La mine iesise o siguranta de la placuta de frana si cand calcam frana placuta aia prindea pe disc cu vroia ea.Uneori prindea bine(si nu se simtea nimic) alta data prindea rau(si vibra ca drak pedala de frana).

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 06:35
Forum Renault