Achizitie minisistem audio, Sony sau Panasonic
![]() ![]() ![]() |
Achizitie minisistem audio, Sony sau Panasonic
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
unde vrei sa-l pui? la ce vrei sa-l folosesti?
eu in sufragerie mi-am luat un homecinema samsung (e vreo 7 mil) si deoarece are si tuner FM am cam impuscat toti iepurii dintr-o bucata. E drept ca se aude semi execrabil, dar la un barait de film/radio/mp3 merge |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ceeee ma.....iar ai agatat ceva pitipoanca cu spoileru' de la Astra si acuma vrei sa treci la romantic shit in living rum?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de fapt nu vreau home cinema ca nu am masa de televizor si nu vreau sa insir prea multe fire. Imi trebuie ceva pentru ascultat de dimineata dupa ce ma trezesc, daca ma gandesc mai bine, e bun si un radio cu ceas. dar nu vreau sa fie prea kitsch asa ca o combina din asta nu cred ca arata prea taraneste
This post has been edited by axabrt: 21 Aug 2008, 09:51 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ov @ 21 Aug 2008, 09:56) unde vrei sa-l pui? la ce vrei sa-l folosesti? eu in sufragerie mi-am luat un homecinema samsung (e vreo 7 mil) si deoarece are si tuner FM am cam impuscat toti iepurii dintr-o bucata. E drept ca se aude semi execrabil, dar la un barait de film/radio/mp3 merge Daca ala se aude semi execrabil, ce sa mai zic de asta: http://www.euro-best.ro/produse/133-multim...sung-ht-q9.html Am pus botu' pentru ca are tuner FM dar cum de vreo 6 luni plec dimineata de acasa si vin seara, iar pe weekend nu stau in oras, cam aduna prafu'. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(axabrt @ 21 Aug 2008, 09:48) Acu nu ma acuzati ca cumpar casetofoane la kg, da asta a fost impresia mea legata de societatea de consum !! Nu te acuzam, bre! Poate doar fosta... QUOTE(axabrt @ 21 Aug 2008, 10:49) Daca e kitsch or sa fie umede rapandulele cand pasesc la matale in casa. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 21 Aug 2008, 10:55) Daca ala se aude semi execrabil, ce sa mai zic de asta: http://www.euro-best.ro/produse/133-multim...sung-ht-q9.html Am pus botu' pentru ca are tuner FM dar cum de vreo 6 luni plec dimineata de acasa si vin seara, iar pe weekend nu stau in oras, cam aduna prafu'. nu te lasa pacalit de dimensiunea boxelor de la al meu. Sunt FIX aceleasi difuzoare, doar ca-s cocotate pe o bucata mare de plastic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
emilgreus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 August 08 From: Ploiesti ![]() |
un up de la mine
![]() |
--------------------
RENAULT
GRAND SCENIC, 1.5 dCi, 110CP, MT6
2015
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Nu stiu daca ma bag ca musca in lapte sau nu dar as vrea sa imi iau si eu o combina mititica sau un casetofon cu cd+usb.Ma oprisem la Philips MCM204.Are de toate..usb,sleep timer+wake-up,e micuta...dar nu stiu ce sa fac.Mi-ar prinde grozav de bine o parere.Vreau ceva doar pt apartament si pt bebe mic..sa asculte muzica....sa iasa destept
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De cand mi-am luat Logitecul 5.1 nu mai imi trebuie nici o combina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(mamba @ 11 Nov 2008, 11:26) Nu stiu daca ma bag ca musca in lapte sau nu dar as vrea sa imi iau si eu o combina mititica sau un casetofon cu cd+usb.Ma oprisem la Philips MCM204.Are de toate..usb,sleep timer+wake-up,e micuta...dar nu stiu ce sa fac.Mi-ar prinde grozav de bine o parere.Vreau ceva doar pt apartament si pt bebe mic..sa asculte muzica....sa iasa destept ![]() ![]() Daca vrei sa te ajute nu-l fa manager fa-l fotbalist si ca sa intre in atmosfera cauta niste injuraturi ale galeriilor bucurestene ![]() |
--------------------
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Am inteles..il duc pe stadion
![]() This post has been edited by mamba: 11 Nov 2008, 12:10 |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu i-am pus un cd-player d'ala mic, si niste boxe de PC de 15 ron, asa asculta povesti, doar ca trebuie sa le fac cd-audio din PC.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mamba |
![]()
|
Asa e.Ma gandisem si la varianta asta...dar parca voiam ceva si pt sufletul meu.Mereu mi-am dorit o jucarie asa(visam totusi la una mai mare dar...).Si in plus functiile de timer sleep/wake-up mi se par grozave.Stiu ca Philips e o firma de incredere dar nu stiu nimic de acest produs.Oricum va multumesc pt raspunsuri.E minunat sa comunici.Incepe sa imi placa !
![]() This post has been edited by mamba: 11 Nov 2008, 12:23 |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:16 |