DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Achizitie minisistem audio, Sony sau Panasonic

axabrt
post 21 Aug 2008, 08:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

Deoarece astea 2 au mai ramas mai de firma (sau imi recomandati voi altceva), m-ar interesa cam cati watt reali au, fiindca ceea ce declara ei 125 de wati, cred ca nu sunt adevarati.
Nu dispun de mult spatiu si deasemeni nu imi trebuie ca sa fac galagie, as lua si un RadioCd, dar cand am luat un Sony la Metro, mi s-a parut foarte usor. Parca era umplut cu vata. Oi fi ramas cu amintirea la radiocasetofoanele sony de dupa revolutie, alea aduse din Japonia, care aveau 5 kg, dar asta din ziua de azi nu avea mai mult de 1,5 kg. Acu nu ma acuzati ca cumpar casetofoane la kg, da asta a fost impresia mea legata de societatea de consum !!

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 21 Aug 2008, 08:56
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

unde vrei sa-l pui? la ce vrei sa-l folosesti?

eu in sufragerie mi-am luat un homecinema samsung (e vreo 7 mil) si deoarece are si tuner FM am cam impuscat toti iepurii dintr-o bucata. E drept ca se aude semi execrabil, dar la un barait de film/radio/mp3 merge

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
driverx
post 21 Aug 2008, 09:01
Post #3

--- Membru cu ralanti ---

Ceeee ma.....iar ai agatat ceva pitipoanca cu spoileru' de la Astra si acuma vrei sa treci la romantic shit in living rum?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
axabrt
post 21 Aug 2008, 09:49
Post #4

Membru autentic

de fapt nu vreau home cinema ca nu am masa de televizor si nu vreau sa insir prea multe fire. Imi trebuie ceva pentru ascultat de dimineata dupa ce ma trezesc, daca ma gandesc mai bine, e bun si un radio cu ceas. dar nu vreau sa fie prea kitsch asa ca o combina din asta nu cred ca arata prea taraneste

This post has been edited by axabrt: 21 Aug 2008, 09:51

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
marksman
post 21 Aug 2008, 09:55
Post #5

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Ov @ 21 Aug 2008, 09:56)
unde vrei sa-l pui? la ce vrei sa-l folosesti?

eu in sufragerie mi-am luat un homecinema samsung (e vreo 7 mil) si deoarece are si tuner FM am cam impuscat toti iepurii dintr-o bucata. E drept ca se aude semi execrabil, dar la un barait de film/radio/mp3 merge
*

Daca ala se aude semi execrabil, ce sa mai zic de asta: http://www.euro-best.ro/produse/133-multim...sung-ht-q9.html

Am pus botu' pentru ca are tuner FM dar cum de vreo 6 luni plec dimineata de acasa si vin seara, iar pe weekend nu stau in oras, cam aduna prafu'.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Sony
post 21 Aug 2008, 10:00
Post #6

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(axabrt @ 21 Aug 2008, 09:48)
Acu nu ma acuzati ca cumpar casetofoane la kg, da asta a fost impresia mea legata de societatea de consum !!
*

Nu te acuzam, bre! Poate doar fosta...

QUOTE(axabrt @ 21 Aug 2008, 10:49)
dar nu vreau sa fie prea kitsch asa ca o combina din asta nu cred ca arata prea taraneste
*

Daca e kitsch or sa fie umede rapandulele cand pasesc la matale in casa.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Ov
post 21 Aug 2008, 16:24
Post #7

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Illusi0n @ 21 Aug 2008, 10:55)
Daca ala se aude semi execrabil, ce sa mai zic de asta: http://www.euro-best.ro/produse/133-multim...sung-ht-q9.html

Am pus botu' pentru ca are tuner FM dar cum de vreo 6 luni plec dimineata de acasa si vin seara, iar pe weekend nu stau in oras, cam aduna prafu'.
*

nu te lasa pacalit de dimensiunea boxelor de la al meu. Sunt FIX aceleasi difuzoare, doar ca-s cocotate pe o bucata mare de plastic smile.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
emilgreus
post 26 Aug 2008, 15:03
Post #8

Membru incepator

un up de la mine biggrin.gif

--------------------
RENAULT GRAND SCENIC, 1.5 dCi, 110CP, MT6 2015
+
mamba
post 11 Nov 2008, 11:26
Post #9

Membru

From: București

Nu stiu daca ma bag ca musca in lapte sau nu dar as vrea sa imi iau si eu o combina mititica sau un casetofon cu cd+usb.Ma oprisem la Philips MCM204.Are de toate..usb,sleep timer+wake-up,e micuta...dar nu stiu ce sa fac.Mi-ar prinde grozav de bine o parere.Vreau ceva doar pt apartament si pt bebe mic..sa asculte muzica....sa iasa destept biggrin.gif .Daca ajunge manager poate o sa-si ajute si batranul tata. blush.gif

--------------------
Dacia Logan - Ambiance 2005
+
argon
post 11 Nov 2008, 12:00
Post #10

Mesaj semiautomat

De cand mi-am luat Logitecul 5.1 nu mai imi trebuie nici o combina blush.gif Sunt diverse persoane care aduc de dincolo combine, televizoare, etc, ce le scot strainii afara dar nu de rele, ci alte motive, de exemplu am vazut un Sony, vreo 300 W, cd changer cu 5, tottul digital, la maxim 100 ron, acum 3 ani in magazin o luai cu 10 milioane minim.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ady77
post 11 Nov 2008, 12:05
Post #11

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(mamba @ 11 Nov 2008, 11:26)
Nu stiu daca ma bag ca musca in lapte sau nu dar as vrea sa imi iau si eu o combina mititica sau un casetofon cu cd+usb.Ma oprisem la  Philips MCM204.Are de toate..usb,sleep timer+wake-up,e micuta...dar nu stiu ce sa fac.Mi-ar prinde grozav de bine o parere.Vreau ceva doar pt apartament si pt bebe mic..sa asculte muzica....sa iasa destept biggrin.gif .Daca ajunge manager poate o sa-si ajute si batranul tata. blush.gif
*

Daca vrei sa te ajute nu-l fa manager fa-l fotbalist si ca sa intre in atmosfera cauta niste injuraturi ale galeriilor bucurestene tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
mamba
post 11 Nov 2008, 12:09
Post #12

Membru

Am inteles..il duc pe stadion radmasa.gif .Imi placea combina fiinca era mai usor de utilizat de sotie(eu cu job-ul ajung tarziu acasa),ea fiind cea responsabila de ''culturalizarea'' pruncului de doar 40 zile.

This post has been edited by mamba: 11 Nov 2008, 12:10

--------------------
+
argon
post 11 Nov 2008, 12:11
Post #13

Mesaj semiautomat

Eu i-am pus un cd-player d'ala mic, si niste boxe de PC de 15 ron, asa asculta povesti, doar ca trebuie sa le fac cd-audio din PC.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
mamba
post 11 Nov 2008, 12:22
Post #14

Membru

Asa e.Ma gandisem si la varianta asta...dar parca voiam ceva si pt sufletul meu.Mereu mi-am dorit o jucarie asa(visam totusi la una mai mare dar...).Si in plus functiile de timer sleep/wake-up mi se par grozave.Stiu ca Philips e o firma de incredere dar nu stiu nimic de acest produs.Oricum va multumesc pt raspunsuri.E minunat sa comunici.Incepe sa imi placa ! tongue.gif

This post has been edited by mamba: 11 Nov 2008, 12:23

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 23:16
Forum Renault