Service foto digital?
![]() ![]() ![]() |
Service foto digital?
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
'aideti domne, va rog io frumos... un pic de ajutor.
imi trebuie cineva care sa repare aparate foto digitale. de preferinta in bucuresti... e biznis, la urma urmei.. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
du-te la un studio foto si vei afla adresa unui service, sau intreaba un prieten ziarist, ei isi duc aparatele in service...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista ceva pe Ana Ipatescu (fost, nu stiu cum se cheama acum) aproape de Piata Victoriei (daca s-o mai chema asa) in blocul de 4 etaje dinainte de Aeroclubul Roman. E usor de identificat, e in acelasi bloc cu Dentestet si vis-a-vis de blocul Orange. Pe firma scrie ca repara asa ceva, dar nu am avut de a face cu ei niciodata. Maine daca vrei iti dau si telefon.
Mai sunt si multe site-uri specializate: fotografia.ro; efoto.ro; etc. unde cred ca poti gasi ajutor mai calificat. |
-------------------- |
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Incearca la MGT ,stiu ca fac service la Olympus,poate se baga si la Sharp.
Adresa este:Bd. Ficusului nr.42A, etaj 2 |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:57 |