vreau sa imi vopsesc jantele
![]() ![]() ![]() |
vreau sa imi vopsesc jantele
alex_DNK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0137.JPG ( Size: 414.04k ) Number of downloads: 303 |
||
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
daca arata exact ca in poza eu zic sa le lasi asa ca arata f bine.
LE: de ce nu ai mai lasat pozele? ![]() This post has been edited by tester: 27 Aug 2008, 19:03 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Verzi.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
da, sigur. am sa le fac verzi. sunt km zgariate, de aceea ma gandeam sa le vopsesc
This post has been edited by alex_DNK: 27 Aug 2008, 19:08 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
1. fii atent la limbajul de tip mirc....
2. eu zic sa le faci un gri deschis dupa care arunci si cateva straturi de lac peste sa vezi ce bine o sa arate |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
zgaraieturile alea adanci nu le rezolvi doar cu vopsea. mai trebuie si un chit pus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
am vazut ieri la o DSN si arata foarte bine.avea jantele in genul alor tale, si avea cercul jantei vopsit cu negru si spitele, in culoarea masinii.e ceva frumos, crede-ma!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
alex_DNK |
![]()
|
la asa ceva ma gandeam si eu cristi, cu exceptia ca cercul jantei sa il fac un argintiu
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
m4x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 12 February 07 From: GALATI ![]() |
un negru carbon
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- GL 05 YRP
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Aurii---cum sunt la Subaru Impreza.Dar mai intai le slefuiesti.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca merge si auriu la culoarea masinii dar vezi si asa poate te inspira.
Attached thumbnail(s) W2.jpg ( Size: 40.97k ) Number of downloads: 245 img_172_3.gif ( Size: 66.59k ) Number of downloads: 219 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
alex_DNK |
![]()
|
janta neagra seamanu putin cu a mea. dar ma gandesc cum da negrul acela cu , culoarea masinii
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Fa si tu o simulare pe PC cu o poza din laterala a masini!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Aug 2008, 19:02) VERZI nu merg decat la LOGAN sa stii . Sunt prea COOL pt Solenza ! Oare nu-ti mai ajung topicurile de la voi ? Sau te-au trimis la plimbare colegii de frigidere ? QUOTE(iulian222x @ 27 Aug 2008, 19:37) Daca dai 2 straturi de vopsea si doua de lac NU se mai observa absolut nimic ! Cum naiba sa dai cu chit pe jante ? Se incalzesc de le sar capacele , trec prin apa , zapada cu sare si alte porcarii , sufera socuri si diferente mari de temperatura in intervale mici ! QUOTE(cristi87 @ 27 Aug 2008, 19:39) am vazut ieri la o DSN si arata foarte bine.avea jantele in genul alor tale, si avea cercul jantei vopsit cu negru si spitele, in culoarea masinii.e ceva frumos, crede-ma! 1. jantele lui nu are spitele subtiri , ci groase ; 2. jantele lui sunt pe 13/14 , nu pe 15-17 . Deci in nici un caz nu vor arata ca cele vazute . QUOTE(romanvs @ 27 Aug 2008, 22:27) Parerea mea : pe Solenza arata ca porcu' cu margele . Si pe Subaru merg numai pe anumite culori ale masinii si nu pe orice culoare . Parerea mea : 1. negru mat complet , inclusiv prezoanele ; 2. negru lucios cercul si argintiu lucios spitele si centrul ; 3. argintii , frumos lucrate , cu ceva gravuri pe spite ; 4. albe complet ; 5. albastru azur ( exact culoarea masinii ) pe spite si centru si negru mat pe cerc ; - orice faci sa nu uiti si prezoanele sa le vopsesti , altfel la cea mai mica miscare se strica aspectul , prezoanele facand un cerc din propria culoare ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Pai prezoanele cam degeaba le vopseste, ca la montare va cam sari vopseaua de pe ele. Alea mai degraba slefuite frumos si atat ...
Cat despre kit pe jante, stai linistit ... tine. Atata timp cat e vorba de zgarieturi si stratul nu e prea gros, nu sunt probleme ... This post has been edited by andrei041: 31 Aug 2008, 13:40 |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
alex_DNK |
![]()
|
merci pentru sfaturi. m-am gandit k ar fi bine doar saa le dau o mana , doua de lac.
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mai degraba un negru mat... :| ar da mai bine... :|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Prezoanele se pot "păta" astfel incat sa iasa negre perfect (asa cum sunt diverse scule negre).. era pe youtube un japonez care arata cum se face un "shuriken" si in etapele finale descrie cateva metode de a "păta" otelul, incat sa devina negru. (poate il gasec)
l-am gasit: This post has been edited by Asi: 3 Sep 2008, 09:40 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Asi @ 3 Sep 2008, 09:27) Prezoanele se pot "păta" astfel incat sa iasa negre perfect (asa cum sunt diverse scule negre).. era pe youtube un japonez care arata cum se face un "shuriken" si in etapele finale descrie cateva metode de a "păta" otelul, incat sa devina negru. (poate il gasec) l-am gasit: Prima varianta da ar fi ceva bun dar ce solutie aia ca din ce am inteles s-ar gasi la mag de arme......... Dar a doua nu prea mere ,nu se decalesc prezoanele????? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:18 |