Uzura inegala pneu, S-a tocit mai mult pe exterior
![]() ![]() ![]() |
Uzura inegala pneu, S-a tocit mai mult pe exterior
Radel |
![]()
|
||
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
geometria rotilor din fata iesita din parametrii... se merge la service, sa pune pe stand si se verifica geometria... daca se poate se corecteaza din reglaje, daca nu, eventual prin schimbarea unor componente uate/defecte etc.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ca sfat, incearca sa schimbi cauciucurile dupa reglarea directiei. Montana sunt foarte slabe si, dupa 36,000 km, chair daca arata bine, pot avea galme sau grave probleme. Iti spun din experienta, mi s-a taiat unul pe fata (s-a taiat in lateral) cam la km astia si aratau perfect. Si bateau. Nu te juca, daca o pateam la viteza... poate nu mai scriam aici.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Daca la testul geometriei esti ok, cum a zis AL, iti recomand cu caldura niste gume mai sanatoase. E siguranta ta in joc. La 36000 Montanele si-au facut datoria.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
Și ale mele arata bine. Dar la 130 la oră mașina incepe să vibreze. PEste viteza asta pare că își mai revine. (sau mă obițnuiesc eu cu zgâlțâiala
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e problema de directie, mai repede rotile trebuiesc echilibrate...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:45 |