incalzire spatiu discoteca, idei?
![]() ![]() ![]() |
incalzire spatiu discoteca, idei?
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si matale oferi premiu un radio-cd?
![]() Da-mi un PM si iti voi oferi un nr de tel al unei persoane care te poate ajuta cu asa ceva! Lucreaza pentru un importator al unui producator de top in domeniul incalzirii industriale. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu banii aia nu pui centrala nici in garsoniera, d-apai in 350mp.
Baga-le votca moca, se incalzesc ei singuri dupaia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Un ventilator din-ala industrial . Am fost la un majorat la tara si acolo exista asa ceva . Problema e ca nu pra facea fata din cauza ca noi eram putini iar sala mare.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pentru voi era mai bun un panou radiant in infrarosu, care incalzeste numai corpurile, nu si aerul.
31 Aug 2008, 20:09: Cam asa ceva. This post has been edited by Sony: 31 Aug 2008, 19:09 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
el are acolo dabia bani ptr o centrala de 35W cu tiraj fortat da poi de radianele alea .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
O centrala de 24 kW este arhisuficienta, dar mai are nevoie de calorifere, robineti, fitinguri, teava si nu in ultimul rand de gaze.
31 Aug 2008, 20:13: Se pot folosi si aeroterme cu apa calda, dar ai nevoie si de o sursa de apa calda. This post has been edited by Sony: 31 Aug 2008, 19:13 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
foloseste o butelie
![]() ![]() dar in bani aia nu se incadreaza, cea mai ieftina centrala e pe la 1700 lei asa.poate pana la iarna mai strange ceva bani si are cu ce ![]() Ps premiul acia nu e un cd player ci 1 luna intrare moca la club la el ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am avut si eu discoteci, una in oras(sa ales praful de ea), una la tara(camin cultural) am vandut-o, ca afacere si aparatura. Pot spune ca asta de la tara a fost un mare succes, timp de 2 ani strangeam multi clienti de pe raza a mai multe sate din jur, am vandut-o datorita saracirii populatiei de la tara.
De ce am spus toate astea? Ca sa vezi ca stiu ce vorbesc. Incalzirea unei discoteci se face prin clienti multi si muzica buna. Mai rau e vara cu racorirea/ventilatia cand curge apa pe pereti. Pot spune ca mai vorbeam cu clientii mai apropiati ca ce frig e , da nu se plangea niciunul, erau fericiti ca aveau discoteca. Asta se intampla in '97 ....s-a schimbat de atunci asa de mult ca vor caldura? Deci vor muzica sa fie cea mai noua si buna, caldura , canapele,ultimele modele de lumini, sunet adevarat dar sa plateasca aproape 0. Cam asa nu? De incalzit poti incalzi, exista niste aeroterme ca niste "tunuri" dar ai instalatia electrica necesara? Dar curentul electric pe care il vei consuma, te-ai gandit la el? Zici ca ai profit mic. A si inaltimea incaperii 2.75 m , te ajuta, ai mai putin de incalzit, dar din punct de vedere al sunetului ...de rahat. Scuze. Trebuie boxe dese. This post has been edited by logan1.5dci: 31 Aug 2008, 19:31 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cu manele de calitate ca sa vina lumea din satele apropiate si preturi decente la tara incalzirea se face in mod natural in discoteca.
![]() Pe la discotecile de pe la tara pe unde am umblat nu m-am plans niciodata de frig inauntru, frig e doar pana la 11 noaptea, cand incepe sa se adune lumea, si asta intr-un spatiu cu inaltimea de 4 metri. La sub 3 metri cum spui tu s-ar putea sa ai nevoie de ventilatie zdravana, mai ales pentru aia care se spala odata la un an, la botez. Vezi sa ai si ceva agenti de paza ca sa nu se produca supraincalzirea atmosferei. Sunt unele seri cand ies si cate 2-3 batai in discoteca, sa vezi atunci show. |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
sunt niste discoteci aci in judetu braila la jirlau e lux vin din bucureti la ea o groaza.numai masini periculaose etc.la chiscani la fel o discoteca care arata naspa pe afara da in interiror parca e club de lux la fel plina de cefe late si numai pesti etc da e lux
![]() 31 Aug 2008, 20:40: QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Aug 2008, 20:36) Vezi sa ai si ceva agenti de paza ca sa nu se produca supraincalzirea atmosferei. Sunt unele seri cand ies si cate 2-3 batai in discoteca, sa vezi atunci show. bataile la tara ies dintr-un singur motiv,tarani mor de gelozie ca vin oraseni la gagicile lor si incep sa faca spume ,chiar daca alea nici nu stiu ca exista ei.Ei zic aia e gagica mea.mentalitate de taran.nescos din sat. ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 31 Aug 2008, 19:40 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
Convectoare electrice, insa trebuie sa te tina reteaua sa nu prajesti instalatia
![]() |
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 31 Aug 2008, 21:24) Am avut si eu discoteci, una in oras(sa ales praful de ea), una la tara(camin cultural) am vandut-o, ca afacere si aparatura. Pot spune ca asta de la tara a fost un mare succes, timp de 2 ani strangeam multi clienti de pe raza a mai multe sate din jur, am vandut-o datorita saracirii populatiei de la tara. De ce am spus toate astea? Ca sa vezi ca stiu ce vorbesc. Incalzirea unei discoteci se face prin clienti multi si muzica buna. Mai rau e vara cu racorirea/ventilatia cand curge apa pe pereti. Pot spune ca mai vorbeam cu clientii mai apropiati ca ce frig e , da nu se plangea niciunul, erau fericiti ca aveau discoteca. Asta se intampla in '97 ....s-a schimbat de atunci asa de mult ca vor caldura? Deci vor muzica sa fie cea mai noua si buna, caldura , canapele,ultimele modele de lumini, sunet adevarat dar sa plateasca aproape 0. Cam asa nu? De incalzit poti incalzi, exista niste aeroterme ca niste "tunuri" dar ai instalatia electrica necesara? Dar curentul electric pe care il vei consuma, te-ai gandit la el? Zici ca ai profit mic. A si inaltimea incaperii 2.75 m , te ajuta, ai mai putin de incalzit, dar din punct de vedere al sunetului ...de rahat. Scuze. Trebuie boxe dese. Cu instalatia de sunet pot sa zic ca stau relativ bine,am mixer pe trei canale ,crossover pe doua canale(unul pentru bas si unul pentru medii si inalte fiecare avanand puterea lui),4 subwoofere(aprox 600 w reali fiecare) si 4 sateliti(aprox 300 w fiecare) toate costand vreo 9000 de euro(ca sa intelegeti de ce refuz sa mai bag multi bani in discoteca aia) Trebuie caldura deoarece fostul proprietar (viitorul meu cumnat) a dat faliment anul trecut din cauza lipsei caldurii,toti clientii plecand la discoteca concurenta(e chiar pestre drum) care e naspa rau dar e mica si are o soba mare.Eu nu ma multumesc cu cei de-acolo(daca as face discoteca doar cu ei nu ar merita) vin o gramada de prin orasele din zona si ei aduc grosul profitului. Instalatia cred ca ar tine deoarece am circuit separat(cu contoare separate) petnru muzica si pentru bar.Cumnatul meu si-a cumparat,cand era deja prea tarziu, un tun care mergea cu gaz de la butelie dar consuma mult(doua butelii pe noapte) plus ca ramaneau multe gaze arse in sala. QUOTE Vezi sa ai si ceva agenti de paza ca sa nu se produca supraincalzirea atmosferei. Sunt unele seri cand ies si cate 2-3 batai in discoteca, sa vezi atunci show. Sunt vechi in treaba(inaite sa fie a mea am fost DJ si barman acolo 3 ani) stiu deja cum sa-i rezolv,mai ales ca majoritatea sunt baietasi de 17-18 ani si poarta frica bastonului si batei de dupa bar(cand sunt "cefe grose" incerc doar sa-i conving sa-si continuue bataia afara) mai ales ca politia fuge mancand pamintul can ii cehem sa aplaneza vreun scandal. This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 22:24 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
in afara de acele tunuri electrice sint si cu motorina, eu zic ca e cea mai buna solutie dar daca le-ai oprit se face frig imediat
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Bogdy |
![]()
|
Nu conteaza ca se raceste repede,eu vreau sa fac caldura doar pana se umple apoi se incalzesc ei singuri
QUOTE Se pot folosi si aeroterme cu apa calda, dar ai nevoie si de o sursa de apa calda. Apa cald ar fi ceva dar nu e prea mare debitul,oare ar face fata un boilerul electric mic care il am deja? Repet eu vreu ceva sa pot folosi 3 ore pe saptamana,sambata seara, care sa nu ma coste mai mult de 100-150 de ron in plus la factura de curent This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 22:32 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ceva de genul asta am vazut prin magazine gen bricostore
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Bogdy |
![]()
|
Am asa ceva pe butelie dar lasa multe gaze si daca vreau sa aierisesc iese caldura.
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
Sony |
![]()
|
Nu stiu de ce debit ai nevoie. Contacteaza persoana pe care ti-am recomandat-o!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum tia zis si colegul...problema nu e de incalzire...e de racire.... chiar si iarna 100 de oameni intr-un spatiu...nu au nevoie de incalzire.....
poti sa montezi o instalatie mai subdimensionata sa nu iti inchete aparatura si bautura in timpul zilei..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Daca ai bar in discoteca fa o promotie la votca si nu mai ai nevoie de investitie pentru incalzirea discotecii.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 31 Aug 2008, 23:30) Omu' zice de maxim 2000 de lei si tu ii arati aia de 1666 Euro? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta se incadreaza in pret, dar fiid cu ardere directa, emana cam multe gaze, dupa cum recomada si astia pe site.. "cu ventilatie buna"
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai asa mai bine iei vreo doua arzatoare de porc si iesi mai ieftin si nici a motorina nu o sa miroasa.
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 2 Sep 2008, 17:26 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE(Asi @ 2 Sep 2008, 19:17) Asta se incadreaza in pret, dar fiid cu ardere directa, emana cam multe gaze, dupa cum recomada si astia pe site.. "cu ventilatie buna" Repet: am deja asa ceva si nu e deloc placut cand sunt 150-200 de persoane in discoteca deoarece raman toate gazele arse in incapere |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
C@talin |
![]()
|
and we all take hands and get high !!!
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Bogdy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:01 |