servodirectie pe dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
servodirectie pe dacia 1310
petrysorr2006 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|||
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
servodirectie?naspreascrede ca se merita.mai repede se merita un aer conditionat.ce te doare sa tragi un pic mai tare de volan?daca te doare umfla rotile un pic mai tare.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
TheKing |
![]()
|
![]() Membru greu de controlat Group: Members Posts: 66 Joined: 20 August 08 From: Sibiu ![]() |
Nu cred ca poti si nu cred ca se merita cu servo, cat despre aer conditionat daca montezi ramai fara cai ...
![]() |
--------------------
DACIA
1310 E
1995
- SB-86-LEX Pilot pe d(r)acie! Brum Brum!
ATENTIE! Franez brusc, des si fara motiv! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu ai cautat suficient, s-a mai discutat chiar pe forum
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
QUOTE(TheKing @ 2 Sep 2008, 23:21) Nu cred ca poti si nu cred ca se merita cu servo, cat despre aer conditionat daca montezi ramai fara cai ... ![]() mai bine pierzi putin din putere decat sa mori de cald.cel putin in oras e super sa mergi cu aer conditionat si nu stiu daca iti trebuie chiar asa o mare putere.putere ai nevoie numai in depasiri cand traficul este mai aglomerat |
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:47 |