Caraie cand virez la maxim in dreapta
![]() ![]() ![]() |
Caraie cand virez la maxim in dreapta
nicolau.cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Planetara se inlocuiste in garantie. Dar planetarea nu caraie. Ele bat si nu le auzi decat in mers la oarec viteza. La parcari nu se aud. Si daca zici ca auzi zgomotul cand iei maxim de volan imi imaginez ca faci treaba asta pe loc sau la viteze mici, deci nu ai avea motive sa auzi planetara. Zgomotul pe care il acuzi este posibil sa vina de la talerul arcului.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cumva il auzi pe loc cand dai volanul la maxim? Ca la mine la capatul cursei face ceva asemanator, dar numai se aude numai cand stau la relanti...
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 18 Jan 2005, 11:50) Cumva il auzi pe loc cand dai volanul la maxim? Ca la mine la capatul cursei face ceva asemanator, dar numai se aude numai cand stau la relanti... Da, cand dau volanul la maxim dar nu incepe sa se auda atunci cand volanul este la maxim ci de cand mai are cam o jumatate de tura pana la maxim. Dcei in acel interval final incepe sa se auda caraitul si cand sunt in mers sau virez pe loc. Culmea este ca am respectat, in cei 22600km pe care ii am, indicatia ca sa nu tin volanul virat la maxim mai mult de 40 de secunde si la peste 2500rpm cum scrie in manual. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 17 Jan 2005, 19:45) Planetara se inlocuiste in garantie. Dar planetarea nu caraie. Ele bat si nu le auzi decat in mers la oarec viteza. La parcari nu se aud. Si daca zici ca auzi zgomotul cand iei maxim de volan imi imaginez ca faci treaba asta pe loc sau la viteze mici, deci nu ai avea motive sa auzi planetara. Zgomotul pe care il acuzi este posibil sa vina de la talerul arcului. Care-i talerul arcului? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Talerul arcului e bucata aia circulara de metal pe care se sprijina arcul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine caraie un pic (servodirectie)
![]() Se zice pe forum p-aici ca e de la servodirectie da io tot n-am gasit; mai caut. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:11 |