schema electrica nova, lampi de mers inapoi
![]() ![]() ![]() |
schema electrica nova, lampi de mers inapoi
mirceasuciu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gti
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Mircea, de unde esti? Ai putea completa in profil, sa stimcare de unde iti putem da o scanare a manualului...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mirceasuciu |
![]()
|
Se pare ca am sters problema initiala. Asai la inceput . Era vorba de alimentarea lampilor de mers inapoi la o Nova GTI . Contactul de pe cutie este bun , dar nu se aprind. Evident am verificat becurile si masa.
|
--------------------
dacia nova gti
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Mircea... suntem cativa care avem scanat manualul de NOVA... asta ar ajuta, de unde esti?
Mai simplu - daca esti din IS contact paulp, BUC - SYL. CJ - eu. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mirceasuciu |
![]()
|
Sunt din Brasov , e-mailul meu este mirceasuciu@yahoo.com , dar nu stiu daca se poate descarca fisiere prea mari
. Mersi |
--------------------
dacia nova gti
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
ia cele 2 fire care merg la senzorul de la cutie, pune-le in scurt si vezi daca ti se aprind becurile cind pui contactul si bagi in marche-arierre.
Daca Nu, e ceva la instalatie, cel mai probabil la becuri sau la placi. Daca ai un multimetru verifica daca-ti vine curent la contactul placilor Daca Da e contactul din cutie dus. Se schimba. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum este schema la GTI, dar la nova T, lampile de mers inapoi erau pe aceeasi siguranta cu electrovalva de relanti, la carburator. banuiesc ca nu mai este asa, dar poate ai vreo siguranta arsa, sau vreo mufa iesita (putin) din tabloul de sigurante
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Alina27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 09 From: MANGALIA ![]() |
si eu am o defectiune,am pus firele in scurt,si nu s-a aprins nici o lampa pt mers inapoi...placile sunt bune...nu stiu ce sa fac... sa schimb sonda?
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1998 / - GPL -
- CT 67 A..
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă becurile sunt bune, iar contactele calcă bine, doar sonda poate fi defectă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:26 |