[VAND] componente Renault Symbol, 1,5 DCi - 68 CP
![]() ![]() ![]() |
[VAND] componente Renault Symbol, 1,5 DCi - 68 CP
qazaq |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|||
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pacat pt masina si bine ca nu s-a intamplat mai rau. Nasol accidentul oricum.
Precum ti-am scris si in pm am nevoie de pompitele de apa de la vasul de lichid pt parbriz. Banuiesc ca se potrivesc pe bicorp. De asemena m-ar tenta si blocul de lumini pt ca al meu cam caraie. Contraaripile sunt intregi ? |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
- B -- XUU Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
qazaq |
![]()
|
Contraaripile sunt intregi in afara de una din fata - nu mai stiu daca e cea de dreapta sau stainga.
mai am si aripa fata stanga buna. |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
CHEDER USA DREAPTA SPATE
ma intereseaza, un pret te rog |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
qazaq |
![]()
|
Gata, dadui motoru ... liber la tot ce mai e pe masina (si sub ea) pompa sevo, electromotor, unitatea centrala, ambreiaj, cutie de viteze, placute de fran discuri, jenti, planetare, toba, catalizator ....
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca culoarea masinii este Gri Eclipse sunt interesat de manerele de la usi daca nu sunt zgariate
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
qazaq |
![]()
|
QUOTE(octav_ @ 16 Sep 2008, 23:36) Culoarea e bleu gris si manerele (clantele) sunt ok - in afara de una care e un pic zgariata. Deci am: Curea striata , set discuri frana, Set placute frana, motoras stergatoare parbriz, RADIATOR APA, instalatie AC ... de asemenea si acumulatorul This post has been edited by qazaq: 17 Sep 2008, 19:51 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
ti-am trimis un pm ma intereseaza radio cu comanda de la volan si capacele de rot
multumesc |
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
qazaq |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
Daca nu ai primit nici al 2 lea pm inseamna ca nu merge la mine ceva...ma interesa pretul pentru comanda si radio impreuna...sau doar pt radio-cd daca s-a dat comanda..desi le preferam pe ambele
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
Vand bara spate - usor deteriorata -
poti sa detaliezi un pic starea reperului de mai sus ? si inca ceva jantele in ce stare sunt ? This post has been edited by altair: 18 Sep 2008, 13:54 |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
- zzz
|
|
qazaq |
![]()
|
QUOTE(altair @ 18 Sep 2008, 14:49) Vand bara spate - usor deteriorata - poti sa detaliezi un pic starea reperului de mai sus ? si inca ceva jantele in ce stare sunt ? de la impact pe partea dreapta are o crapatura de cam 1,5 cm lungime. Jantele sunt in buna stare de functionare (si deci de vanzare) - cand am vandut moturul am mers cu masina vreo 3 km ... cu motorul in functiune, pe rotile ei ... ca mi-era mila s-o mai vand. osa pun film pe youtube sa va cracanati de ras! uitati acilea masina renault symbol fidji tunata la maxim - decapotabila ... si care mere ok si dupa 3 tumbe artistice! (am mers vreo 3 km cu ea pana la mesterul care s-a ocupat de dezmembrare) acu nu va ingramaditi s-o cumparati intreaga - motorul l-am dat! This post has been edited by qazaq: 18 Sep 2008, 21:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
oglinzile mai sunt intregi? ma intereseaza decat sticla...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
qazaq |
![]()
|
oglizile sunt pe camp sparte ...
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ah... oricum nu stiu daca se potrivesc cu cele de solenza... :| pacat de masinuta
![]() This post has been edited by radiozipp: 18 Sep 2008, 21:10 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
qazaq |
![]()
|
deci am si scaune si bancheta spate - cu tetiere ... ca uitasem de astea.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
nu stiu daca ai primit PM-ul...
Ma intereseaza 4 jante imi poti spune pretul (pt bara spate cat ceri ... trebuie sa o vad cum arata crapatura, poti pune o poza ?) |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
- zzz
|
|
qazaq |
![]()
|
QUOTE(altair @ 19 Sep 2008, 11:05) nu stiu daca ai primit PM-ul... Ma intereseaza 4 jante imi poti spune pretul (pt bara spate cat ceri ... trebuie sa o vad cum arata crapatura, poti pune o poza ?) am primit PM si raspuns jantele le dau cu 150 bucata bara spate - nu am poza acum cu ea , o sa fac si o sa pun aci! ________________________ Tweeterele sunt de vanzare si ele, "consola" pt control aer conditionat, la fel. This post has been edited by qazaq: 19 Sep 2008, 19:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
qazaq |
![]()
|
De asemenea de vanzare radiatoarele - cel principal- de apa, cel pt aer conditionat si intercooler.
electroventilatorul e intreg si el - si de vanzare. |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pacat de oglinzi, m-as fi bagat la cea din dreapta. Mdeh, nevasta-mea...
![]() Spune-mi te rog de Radio/CD... La ce bani este si daca mai ai codul de siguranta. Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
qazaq |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 22 Sep 2008, 12:39) Pacat de oglinzi, m-as fi bagat la cea din dreapta. Mdeh, nevasta-mea... ![]() Spune-mi te rog de Radio/CD... La ce bani este si daca mai ai codul de siguranta. Multumesc. Mda ... dom'le eu de a mea nu am scapat nici dupa accidentu asta (glumesc, iti dai seama)... si uite ca pierdui ambele oglizi - motorasele de la una le mai am insa. Radio/CD - este de vanzare - 250 lei. Cod daca am primit mai am ca ma si carticica lui , am pastrat toate fituicile pe care mi le-au dat cei de la Renault. Nu stiu daca am mai scris dar vand si jentile si cauciucurile - separat sau impreuna, cu roata de rezerva sau nu. 22 Sep 2008, 20:57: Deci - maneta stergatoare cu buton pt computer de bord z_stergator_maneta.jpg Ceasurile de bord z_ceasuri.jpg Airbag sofer+ pasager , inchizatoare capota. z_airbag_clantaspate.jpg This post has been edited by qazaq: 22 Sep 2008, 19:57 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
qazaq |
![]()
|
cred ca este si asa ceva - o sa ma uit miercuri ca ma intorc la locul de transare, sa fac poze la piese sa pun pacilea la vanzare.
______________________________ proiectoare ceata date! This post has been edited by qazaq: 23 Sep 2008, 20:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Mai ai rezervorul cu motoras pt spalare parbriz, chederele de la usa sofer si portbagaj?
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ai PM, mersi
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
mai intreb si de un claxon
This post has been edited by Fancyman: 24 Sep 2008, 12:32 |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
qazaq |
![]()
|
Franele cu tot ce tine de ele - etrier, placute , discuri etc sunt si ele de vanzare.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ai gasit ce te-am rugat mai sus?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
qazaq |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
qazaq |
![]()
|
tineti aproape - o sa vina poze cu principalele piese de vanzare
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:26 |