9-11, la multi ani
![]() ![]() ![]() |
9-11, la multi ani
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
pierdere de timp si pierdere de vieti.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bine zis bogdane ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
traiasca america ! ca acolo lucra cumnatu' ! si face bani ca sa imi poata trimite mie adidasi de ziua mea !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si matale ii trimiti opinci de ziua lui.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ei las ca la anu se insoara , si eu cu sora-sa ii sintem nasi !ce de adidasi mi-as lua eu de banii aia , muicaaaaa !
da oricum , traiasca americaaa! si adidasii " made in taiwan " pe care mi trimite ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, sa inteleg ca iti trimite adidasi ca sa ai cu ce te incalta la nunta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
nu bre ! ca sa ma stimuleze ! e un fel de preludiu , ca sa dau tot ce am mai bun din mine ! sau mai mult , de la mine? inca nu stiu ezact
oricum , traiasca americaaa ! acu imi amintesc , in 2001 cind au fost boambele , eram in armata . ma intorsesem din borsa , ca eram la posta secreta . ma aflam in sediu sri-ului din baia mare , si am fost pe spate cind am vazut ce se intimpla. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Io invatam pentru o restanta si tv-ul mergea cu sunetu' oprit. Prima oara am crezut ca e un film. Apoi m-am intrebat ce cauta Mandruta p-acolo si am dat drumu' la sunet.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
tragic oricum ! multi oameni nevinovati ! teoria conspiratiei cit incape in jurul subiectului !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Teoria ca teoria, da' vazusi practica?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
ma , pe undeva asa putin , zic si ca au meritat-o ! ca prea isi baga ei codita peste tot !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, si pe cretinu' ala de dabăliu il merita.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
mie mi simpatic ! atit de simpatic , ca daca as ave' pistol , l-as pusca in cap !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Nu e bine in cap. Io zic ca ar fi pacat sa moara asa de repede. De ce nu vrei sa-l chinuiesti? Cred ca trebuie sa te trimitem la un curs la Inchizitie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
stai bre , ca nu am zis in care cap
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Asa mai vii d-acasa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
A fost trucaj facut pe calculator.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
c@talineee ! ia treci tu putin dincolo ! hai , ca stii tu unde . la " greseli gramaticale...."
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, lasa-l pe C@talin, ca el e mascota noastra!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
zau ? e si asta o realizare ! e ceva sa fii V.I.P pe un forum , chiar daca te afli in the dark side a sfortei .
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mah; da sa io vrui , colosa d-ar nu m-a puse, nimani l-a bula.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 11 Sep 2008, 07:55 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(skija @ 11 Sep 2008, 00:08) au realizat ca au fost acuzati de aceste atentate desi nu aveau nici o vina, trebuia un motiv pentru invadarea lor, petrolul valoreaza mai mult decat 3000 de vieti. Bin Laden nu o sa fie niciodata prins, pentru ca e o inventie a americanilor. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu nu cred ca si-au facut-o singuri, ma refer la vietile omenesti. Daca totusi e adevarat, ar fi momentul ca in America sa se bage gilotinarea, sa se inceapa cu cei raspunzatori de regie.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
scoate treaba aia cu 'la multi ani!' din titlu, ca nu suntem la familia Addams. poti sa pui 'comemorare'.
This post has been edited by hash: 11 Sep 2008, 09:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dariusz @ 11 Sep 2008, 00:52) Hiroshima, Vietnam, Coreea, Libia, Irak, Iugoslavia... toate victimele din locurile inainte mentionate erau foarte vinovate! In urma cu citeva luni i-am comunicat unui american (care-mi era si vecin de apartament printre altele) cam ce parere am eu despre 11 Sept. Era cit pe ce sa ne luam la omor, n-a lipsit f. mult. Dupa episodu' asta, n-a vorbit cu mine vreo 3 saptamani. Deh, ce fac ei altora e un act legitim, cind li se raspunde cu aproximativ aceeasi moneda, e act de terorism. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
Martinezule, iar ai punctat foarte bine!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
tocmai de aceea eu le-am urat LA MULTZI ANI... si la mai multe...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
voi sunteti pe invers 'c-asa-i la moda' bag seama ..
(PS. ii 'multumesc' pe aceasta cale lui bin (trash) laden pentru ca din cauza lui aia din tel-aviv - stiti voi care - m-au purecat 3 (trei) ore la aeroport, pe care le-am stat in picioare, si am dat la declaratii pana trecusem de mult de starea de manie/frustrare/enervare etc. numa' in chiloti nu m-au cautat. alimentatorul meu de laptop a fost scanat cu raze X, testat, intors pe toate fetele si a facut calatoria la cala intr-o cutie de carton, unde-ar fi incaput o suta ca el, pe care am gasit-o cu greu la aterizare) This post has been edited by hash: 11 Sep 2008, 10:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 |