putin ajutor..
![]() ![]() ![]() |
putin ajutor..
interlagos89 |
![]()
|
||
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|||
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
Pe Skoda ai 2 mufe dreptunghiulare , pe una dintre ele vei gasi 4 fire repartizate pe centru si 4 casute goale pe margini. Este vorba de mufa B din desen. Spre cheie ai iesirile de la difizorul din dreapta spate iar pe linia dinspre mufa de alimentare ai minusurile de la difuzoare
http://tlcdcemu.sourceforge.net/hardware.html |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
interlagos89 |
![]()
|
ultima fraza imi e putin neclara
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
In continuare ma voi referi strict la conectorul B din prima poza
- 1 & 2 --> + & - difuzor dreapta spate - 3 & 4 --> + & - difuzor dreapta fata - 5 & 6 --> + & - difuzor stanga fata - 7 & 8 --> + & - difuzor stanga spate pe instalatia originala a masinii ai completati doar pinii 3,4,5,6 restul sunt casute goale. Ca sa te conectezi ai ca variante : sa te lipesti cu fire de pinii din aparat si sa le treci prin conector apoi sa te legi de firele de la difuzoare , sa bagi niste sarme sa le indoi acolo si sa speri ca fac contact iar ca ultima varianta , cea mai eleganta, sa completezi cu papucii aceia locurile libere in felul asta fiind sigur ca exista contact si la vibratii si ca mai poti scoate aparatul fara sa tai fire. |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
interlagos89 |
![]()
|
multumesc foarte mult acum este totul clar.am inteles ce am de facut.multumesc inca odata pentru ajutor.multa bafta
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
silethemanbv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 May 09 ![]() |
hello...asa avea si eu nevoie de un pic de ajutor! am un cd player SONY Xplod CDX-S2220 cu max output power 4x50W! l-am montat pe masina! pe fata am boxele originale de logan si pe spate(sub luneta) vreau sa imi achizitionez niste boxe si ma gandeam la sony xplod XS-F1725! numa ca am auzit ca ar trebui sa am grija ca boxele si cd playerul sa aibe aceeasi impedanta! boxele stiu cat au dar cd playerul nu am gasit nicaieri! un sfat cv? (ma scuzati pentru prescurtarile acelea...era un simplu instinct)
This post has been edited by silethemanbv: 10 May 2009, 13:01 |
--------------------
DACIA
Logan 1.4
2005
- BV 03 ---
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE k am auzit k ar trebui sa am grija k Primul sfat ar fi sa citesti regulamentul acestui forum. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
silethemanbv |
![]()
|
E bun sfatul si iti multumesc!Astept si alte sfaturi in legatura cu ce am scris mai sus!
Multumesc anticipat! |
--------------------
DACIA
Logan 1.4
2005
- BV 03 ---
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de obicei 4 ohmi au toate pe iesire puterea difera
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
silethemanbv |
![]()
|
mersi...si mai am o intrebare...ca am gasit pe net la detalii despre cd player ca" DIN 45324 at 4 ohm (W) 4 x 26. Max. Output Power, 1 kHz at 4 ohm (W) 4 x 50 " la ce se refera ca odata imi scrie 4x26w si odata imi scrie 4x50 ? ca boxele stiu ca trebuie sa fie mai mari decat ce scoate cd playerul...cam de cat ar trebui sa imi iau?
|
--------------------
DACIA
Logan 1.4
2005
- BV 03 ---
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
minim DIN 26 W, asta fiind puterea efectiva, sau 50W "muzical". daca puterea are un DIN te uiti sa fie minim 26. daca nu, sa fie minim 50.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
silethemanbv |
![]()
|
Multumesc mult pentru ajutor!
|
--------------------
DACIA
Logan 1.4
2005
- BV 03 ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:01 |