DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema piese auto.., greseala sau..?

Vod00
post 17 Sep 2008, 20:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o mare nedumerire, am vrut sa schimb la logan bieletele (nu am specificat la magazin altceva..antiruliu sau cine mai stie ce). La primul magazin atunci cand am cerut bielete mi-a aratat ceva care seamana mai degraba cu capat de bara, nu prea stiu sa explic dar are cam 20-25 cm putin curbata (sunt diferite stanga de dreapta). La al 2-lea magazin la fel am cerut bielete si mi-au aratat tot ce am explicat mai sus, al al 3-lea la fel..Pana la urma am cumparat desi nu stiu ce sa zic, mecanicul meu a zis ca ce am luat eu e capat de bara nici de cum bieleta (eu stiu ca bieleta are in capat un burduf de cauciuc, nu?). Acum as vrea daca se poate sa puna cineva poze cu bieletele si cu , capul de bara sa stiu si eu ce am luat. Mersi!

18 Sep 2008, 18:49:
chiar nu vrea nimeni sa ma ajute? sad.gif

This post has been edited by Vod00: 18 Sep 2008, 18:49

--------------------
Dacia Logan 2005/1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Geox16v
post 19 Sep 2008, 07:45
Post #2

Membru autentic

Ce ai cumparat tu sunt capete de bara dar in reteaua dacia le spune ''pipa bieleta '' Bieleta de directie nu are niciun fel de burduf de cauciuc si este o tija dreapta cu o articulatie la un capat si aprox 20cm lungime Bieleta face legatura intre caseta si capul de bara, se infileteaza in caseta si pe ea se infileteaza ''pipa''

--------------------
EX-DACIA LOGAN PRESTIGE 2006 1,6 16v
Creierul a invins intotdeauna muschii!
+
Vod00
post 19 Sep 2008, 16:53
Post #3

Membru incepator

mersi mult, asta doream sa aflu...

--------------------
Dacia Logan 2005/1.6 MPI
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 10:31
Forum Renault