"power calibration error"
![]() ![]() ![]() |
"power calibration error"
bogdan20 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Spune ca trebuie sa duci unitatea la un service.
This post has been edited by Al Cap0nE: 20 Jan 2005, 09:12 |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
am fost cu ea si aia mi-am zis ca au scir 2 cd cu ea si ca ar fi problema de soft
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce folosesti pt scriere ? Eu folosesc nero si am avut probleme cu el doar cand am overclockat calc. prea mult.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan20 |
![]()
|
da-mi id tau de yahoo poate ma poti ajuta daca discutam online.al meu e bogdan_20020.
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
nu folosesc yahoo, sorry
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eroarea aceea inseamna ca nu se potriveste writer-ul cu blank-ul. Eu am patit-o cu writere mai vechi, care nu voiau sa scrie pe anumite tipuri de blank-uri, si solutia era sa schimb marca de blank.
Si mergea f. bine dupa aceea. Ia si tu Memorex, TDK, vezi cu care merge. Eroarea spune ceva de genul ca raza laser a writerului nu e suficient de puternica pentru acel tip de blank (ma rog, asta imi amintesc ca citisem eu acum 2-3 ani cand m-am lovit de aceasta eroare). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Orce blank are la inceput o zona rezervata pentru a face niste teste. Se scrie in acea zona de mai multe ori aceeasii informatie cu intensitati diferite ale razei laser. Apoi informatia este citita si in functie de numarul de erori se alege intensitatea optima a razei laser pentru blank-ul respectiv. Aceasta faza se numeste calibrare si se produce la fiecare scriere a unui blank.
Incearca ce a zis viulian (sa schimbi blank-urile). Daca asta nu da rezultate mergi la garantie sau ia altul nou. (unitatile optice nu prea merita sa le repari) |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
bogdan20 |
![]()
|
am mers in garantie si la ei merger perfect mi-au facut proba si am vazut cu ochii mei se pare ca la mine e problema. poate fi cablul de alimentare sau cablul ala mare???
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Subiectr de bârfe... Nu are ce căuta la Diverse auto...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan20020 @ 21 Jan 2005, 09:09) am mers in garantie si la ei merger perfect mi-au facut proba si am vazut cu ochii mei se pare ca la mine e problema. poate fi cablul de alimentare sau cablul ala mare??? Pai daca ei ti-au testat cu alt blank, e clar de ce merge ![]() Nu e de la cabluri, relax. Daca era de acolo, nu-ti mergea deloc - nu ti-l vedea, nu ti-l detecta Windows-ul (cd-writer-ul), etc. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:37 |