Probleme turatie, se ineaca motorul cnd e cald
![]() ![]() ![]() |
Probleme turatie, se ineaca motorul cnd e cald
c86ric |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CJ86RIC
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
vreun reglaj de culbutori, vreun senzor de temperatura aer. Zic si eu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
johny 69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 September 07 ![]() |
VDO de curatat....... zic si eu
a mea nu mai avea putere motorul..... curata VDo si e OK aproape ca noua |
--------------------
dacia
solenza
2004
- b-00-xxx
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
deci hai sa va zic eu care a fost problema la solnita mea cu inecatu asta.
ca si cum ai avea o Dacie pe carburator si ai gunoi in jiglere ! NU ? mai ales dupa ce motoru se incalzea. dupa multe cautari pe forum si service si bani aruncati a venit un nene X si mi'a curatat toate contactele posibile ( senzor de turatie , injectie ETC ) doar asta a zis toata lumea sa fac... rezultatul la mine ? NUL . a venit o zi cu soare si m-am hotarat sa "curat" motoru si din greseala am scos prima fisha de la bujie ( partea stanga langa aer ) si surpriza cand am bagat capu mai bine bujia era crapata putin , am luat alt set recomandat de vanzatoru de la magazin le'am montat si ... a trecut un an si numai am problemele acelea ![]() sincer nu mi'a venit sa cred |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
c86ric |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 08 ![]() |
ms shake, o sa ma uit la bujii
B18TKE de pe forum se pare ca o avut aceleasi simtome la a lui, si o zis ca ii motorasul de la pompa de benzina |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CJ86RIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:04 |