DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> tot tremurat, da in nas

cmn
post 25 Sep 2008, 11:11
Post #1

...

Group: Members
From: Pitesti

fratilor..nu stiu daca mai tineti minte.. am mai deschis un topic cu probleme de genu ingatuielii cand la relanti tremura...turometru imi arata cum scad turatiile si etc..am fost cu ea in service..a bagat o un nene pe calculator si a zis ca nu stiu ce nu isi mentine relantiu...mi`a aratat niste cifre ceva de genu ca era ridicat ..mi`a schimbat niste bujii..a pus de logan si mi`a resetat calculatoru..asa a zis el....si apoi nu a mai facut asa...azi dupa o saptamana parca imi da semne ca s`ar ineca iar...problema de la ce sa fie..calculatoru daca a fost resetat a tinut un timp si vad ca acu se da iar peste cap..mai stiu doar ca am alarma legata prost..sa dea ceva aiurea si sa il dea peste cap? problema asta e stresanta ..fisele nu cred ca au nimic..sau nu stiu..pareri astept ca eu nu mai pot..

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2008 - AG-10-ZWU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihai 83
post 25 Sep 2008, 13:07
Post #2

Membru stelist

From: Bucuresti nasol

Salut.si eu am probleme cu sn mea.La relanti tremura toata,daca ascult la esapament se aude ca nu merge rotund motorul,cand plec de pe loc cu ea are un moment cand da parca sa se opreasca.Am fost zilele trecute plecat si pe autostrada spre Pitesti imi dadeau flashuri loganuri de 1,4 k nu avea forta in ea sa depaseasca,cand trage,cand te lasa tocmai intr-o depasire din aia la limita de era sa ma fac afis pe un tir,pe dealul negru parca eram sofer de tir,asa de greu urca,acum nu zic sa ma tin dupa audi sau altele dar nici sa nu pot sa depasesc un tir.Ajutor ca ma termina masina asta.

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
+
spmihai
post 25 Sep 2008, 20:17
Post #3

Membru incepator

From: Alba Iulia

mihai 83, la tine pot fi infundate injectoarele. am aceeasi problema si se manifesta asemanator, dar nu am avut inca timp sa o rezolv.

--------------------
Dacia Logan, ex. SuperNova Preferance - AB 07 JBH
+
mihai 83
post 25 Sep 2008, 23:10
Post #4

Membru stelist

From: Bucuresti nasol

Mersi de sfat Mihai.Dar totusi sa nu iasa la diagnoza problema cu injectoarele ca acum vreo doua saptamani am bagat-o pe calculator si a iesit totul bine.Sa ma tii si pe mine la curent te rog daca s-a rezolvat la tine si cum.Multumesc de sfat.

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
+
cmn
post 26 Sep 2008, 16:54
Post #5

...

deci asta de la calculator e..da ce poate sa aiba ? a fost resetat si se da peste cap iar..o fi ceva ce il tine in scurt sau nush..ma streseaza rau

--------------------
+
djasu82
post 26 Sep 2008, 16:58
Post #6

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Toarna in rezervor un recipient care spala injectoarele si rezolvi problema. Cu timpul se depune mizerie din combustibil asemanator ca un fel de rugina ... si eu aveam acelasi durere si am turnat frumos in rezervor solutie care spala injectoarele si totul a fost ceas dupa aceea. Stiti doar ca pompa de injectie creeaza presiune si cu solutia respectiva spala injectoarele. Nu e recomandat sa desfaci injectoarul doar daca nu mai functioneaza unul din ele si asta se vede la diagnostic.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
cmn
post 26 Sep 2008, 17:04
Post #7

...

man..am turnat si solutie dasta...si sa iti zic de ce e cu calculatoru d vina..am mai fost acu 2 luni cu ea..a pus o pe calculator..a resetat ce zicea ca nu mai tine la relanti cum rebuie..desi si in mers se ignatuie...si apoi dupa vre o 2 sapt a inceput air...si acu la fel..am resetat calculatoru..stii ca aia o pun pe un tester...o sapt jumate a fost ok..si acu iar...eu zic ca de aici e..ca doar nu o fi o pura intamplare sa nu mai fi facut o saptamana si acu iar..cam cat ma costa sa schimb calculatoru ? sau daca se poate repara ceva la el..formatat eu stiu biggrin.gif

--------------------
+
djasu82
post 26 Sep 2008, 17:15
Post #8

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Sunt prosti mecanici fiindca iti reseteaza calculatorul dar nu si repara cea ce spune calculatorul. Saraca masina ea informeaza ce probleme ai iar astia resteaza aiurea. Nu schimbi nici un calculator nu are el nici o treaba ! Cand cupleaza mufa si descarca datele pe program si apar erori acele erori trebuie remediate si specifica care senzor are probleme , daca acele erori acei senzori nu sunt remediati iti vor face la fel problme chiar daca dai aiurea 10-15 mil pe alt calulator.
De aceea calculatorul are o lacati care spune ce defecte a aparut pe la senzori care citesc informati despre motor temperatura aer benzina apa... injectie motoras pas cu pas. Aici vezi la ce service te duci ... fiindca asa toti iti reseteaza dar daca si nu remediaza problema la fel va face.

<span class='edit'>26 Sep 2008, 18:20:</span>
Cumparati o sonda de diagnotic costa 150 de lei sonda odb2 vezi autoscan si cu un soft care il gasesti pe forum si e gratuit + un calculator iti poti remedia tu problema singur.

This post has been edited by djasu82: 26 Sep 2008, 17:21

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
cmn
post 27 Sep 2008, 19:02
Post #9

...

eu cred ca si`ar fi dat si mecanicu ala seama daca era ceva..sau nu stiu..pt ca lui i`a aratat calculatoru niste valori gresite la relanti..altfel ce poate sa aiba ..poate sa ma duc iar pe capu lui..da nu inteleg de ce..el a resetat..si a mers bine..o sapt si ceva..daca era alta problema nu ar fi trebuit sa faca imediat ce am iesit cu ea din service aceleasi probleme?djasu82 poti sa lasi un id de mess sau o adresa de mail ceva?

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 21:59
Forum Renault