Rugina rama superioara usa
![]() ![]() ![]() |
Rugina rama superioara usa
aless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si eu am avut aceeasi problema. singura solutie este, dupa parearea mea, sa cureti bine rugina si sai ii dai cu ceva rezistent nu numai la apa dar si la uzura mecanica. initial acolo a fost vopsea, iat din cauza frecarilor aceasta sa tocit si a ramas tabla goala care a ruginit. nu cred ca se poate inlatura definitiv aceasta problema ... puate cu un cheder mai moale ca la solenza eventual dar ....
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De rugina scapi in felul urmator: cureti bine, dai cu un spray pentru indepartarea ruginei sau freci putin cu smirgherul (unul cu granulatie fina) si dai neaparat cu un strat de grund, ca altfel rugina o sa avanseze si o sa-ti manance rama. Trebuie sa indepartezi absolut toata rugina inainte sa dai cu grund. Dupa ce s-a uscat grundul, pui la loc chederul dar bagi in el niste silicon pentru a nu mai permite infiltrarea apei sub el. Ce-i drept o sa fie mai greu de scos dupa. Toata treaba iti ia cam o zi si daca poti, dupa ce dai cu grund sa parchezi masina cu partea respectiva in soare sa se usuce mai repede. Treaba cu siliconul e mai imputita, ca o sa curga peste tot.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:29 |