Baterii alkaline si acumulatori, Unde ii aruncam ?
![]() ![]() ![]() |
Baterii alkaline si acumulatori, Unde ii aruncam ?
Alex G. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.658 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In mega image tocmai am vazut un tomberon de la duracell pentru asa ceva. Am si eu o punga de dus acolo.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Gândire de manelist.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
![]() si eu sunt de acord.....domne guvern, vrei reciclare? pune tomberoane speciale sa nu fuga omu juma de oras dupa el...... reciclatorul sa fuga dupa aruncator, nu invers.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atunci eu ar trebui să arunc bateriile în ocean, până pune "guvernu" tomberoane si acolo...
(la nave există în fiecare cabină coșuri de gunoi separate pentru plastic și non-plastic, deasemenea tomberon special pentru baterii, altul pentru cârpe murdare de ulei, vopsea, etc... Toate deșeurile se sortează... |
--------------------
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu mai pot eu de nava ta
![]() This post has been edited by Jack Daniel's: 27 Sep 2008, 19:32 |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Adresându-te la modul imperativ, crezi că dai ordine?
Ca fapt divers, nava aia "a mea" ți-a cărat probabil o sticlă de ce zici că bei, spre deosebire de troaca euro3 care-ți plimbă caseta cu salam bursuc. Ghici care-i mai utilă și mai nepoluantă? This post has been edited by MAERSK: 27 Sep 2008, 19:43 |
--------------------
-
-
|
|
Alex G. |
![]()
|
Vad ca nu sunt singurul care strange baterii sa le duca mai apoi la tobmeronul special (care, apropos, nu l-am depistat inca in Iasi) deci se face totusi ceva pentru "planeta asta".
De aruncat la gunoiera, in nici un caz. Ei le duc la groapa de gunoi, le dau foc, si apoi metalele alkaline din baterii ajung in pamant -> panza freatica -> reteaua de distributie apa curente -> direct in organism. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
uite daia am acumulatori buni si ii folosesc la maxim...dupaia....mai vedem....bateriile cel putin le faceam praf si luam carbunii din interior...
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Alex G. |
![]()
|
Ai tu acumulatori buni dar uite ca eu am 6 perechi de acumulatori "terminati" ce nu mai suporta cicluri de incarcare-descarcare. Sunt in mare parte Ni-Cd dar si Ni-MH. Poate se stie despre Cadmiu ca nu este chiar environment-friendly.
Acumulatorii oricat de buni ar fi tot au o perioada de viata la capatul careia trebuie decartati. ![]() Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.741 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 27 Sep 2008, 20:39) Adresându-te la modul imperativ, crezi că dai ordine? Ca fapt divers, nava aia "a mea" ți-a cărat probabil o sticlă de ce zici că bei, spre deosebire de troaca euro3 care-ți plimbă caseta cu salam bursuc. Ghici care-i mai utilă și mai nepoluantă? Offtopic: Tu postezi de pe vapor? ![]() Ontopic: pana acum n-am avut de aruncat acumulatori. Bateriile din telecomenzi rusinat marturisesc ca le-am aruncat la gunoi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:09 |