Ce se poate face pentru un copil al strazii?, Nu are acte, dar nu e aurolac si e ok
![]() ![]() ![]() |
Ce se poate face pentru un copil al strazii?, Nu are acte, dar nu e aurolac si e ok
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
o baie calda mai intai, draga Vlad, apoi trebuie mers la directia protectie copilui de pe langa primaria sectorul tau, daca nu ai incredere in ei, incearca sa dai de o asociatie care se ocupa cu asa ceva....eu nu mai sunt in circuit dar poti cauta pe net un centru de resurse cum e Centras care te va indruma spre un ONG d'asta. ii cunosc pe cativa dintre ei si sunt oameni f.f. pasionati de ceea ce fac...imposibil sa nu gasesti o solutie....pana la acte trebuie ca si copilul s aisi doreasca cu adevarat sa intre in randul lumii...bafta si felicitari ca iti bati capul cu asa ceva!
This post has been edited by mil: 21 Jan 2005, 01:30 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O alta solutie, ar fi sa te adresezi unui asezamant religios. Pentru copil ar fi mult mai bine decat intr-o casa de copii.
In cartierul Chitila este un asezamant al unui ordin de calugarite ale Maicii Tereza. Imi pare rau nu stiu numele exact. Poate cineva din cartier sa stie mai bine (parca au un sediu si pe strada Soveja). Am fost acolo si stiu ca sunt conditii excelente pentru copii. In special se acorda o mai mare atentie laturii sufletesti decat in casele de stat. Este insa foarte important daca el este de acord. E destul de mare ca sa poata alege singur. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
o institutie laica e parca mai neutra, daca nu una de stat una privata, poate am eu prejudecati...oricum cauta un centru de resurse
http://www.centras.ro/ editeaza si o revista a ONG-urilor, nu se ocupa numai de democartie, au ziaristi informati, spune-le problema si roaga-i sa te indrume spre un ONG potrivit...si sunt si asociatii crestine in lista lor. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vlad, in yahoo groups este o lista cu denumirea romania_eu_list. acolo sunt cativa oameni dela ONG-uri seriase, care s-au mai ocupat deasemenea cayuri. Inscrie-te acolo si intreaba-i! sigur te vor ajuta (ultimul astfel de caz a fost prin septembrie, dar sunt multe ONG-uri ce se ocupa de binele copiilor).
Alte solutii sunt UNICEF si Salvati Copii. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 21 Jan 2005, 03:59) Vlad, in yahoo groups este o lista cu denumirea romania_eu_list. acolo sunt cativa oameni dela ONG-uri seriase, care s-au mai ocupat deasemenea cayuri. Inscrie-te acolo si intreaba-i! sigur te vor ajuta (ultimul astfel de caz a fost prin septembrie, dar sunt multe ONG-uri ce se ocupa de binele copiilor). Alte solutii sunt UNICEF si Salvati Copii. Salut , Ok. ce faci tu . Si eu sunt impresionat de copii abandonati .Si eu am un copil si ma intreb cu ce au gresit ei sa duca o viata de "canal " . Problema e ca trebuie luata in serios aceasta problema la nivel de tara . Ne dorim sa intram in UE si nu avem grija de copii abandonati .In metrou vezi copii de 3-5 ani cersind imbracati sumar . Mi-e greu sa cred ca o societate care se crede evoluata nu poate rezolva problema asta .As fi de acord daca s-ar mai pune un impozit pentru asa ceva . S-a facut tamtam pentru cainii lui Basescu si de acesti copii nu s-a sesizat nimeni . Situatia e privita cu dispret .De ce i-au facut ? E intrebarea . Daca s-ar acorda cel putin grija cat pentru cainii abandonati tot ar fi mai bine . Felicitari tie. Eu nu sunt in stare de asa ceva . Bafta. |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:28 |